ve sonunda senin konuna gelebildim hogathaFav10'un artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl altıncı kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 1.tur ile karşınızdayız.
1.turun sonunda her gruptan 6 şarkı, yani 120 şarkı içerisinden toplamda 60 şarkı 2.tura yükselmiş olacak.
2.tura yükselmesini istediğiniz 6 şarkıya oy verebilirsiniz.
Her grupta 12 şarkının yarışacağı 1.turun A Grubu adayları şöyle:
Kenan Doğulu - İhtimal
Murat Boz - Adını Bilen Yazsın
Demet Akalın - Şerefime Namusuma
gripin - Beni Boş Yere Yorma
Mustafa Ceceli Sarı Saçlarından Sen Suçlusun
Simge - Yankı
Özgün - Bu Kadar mı Zor
Ayla Celik - Bağdat (Beyazıt Öztürk
Emre Altuğ - Dokunduğun Gibi
Hadise - Bu Aralar
Kolpa feat. Ece Seçkin - Hoş Geldin Ayrılığa
Model - Mey
acil olan survivor evet bu gece oylave sonunda senin konuna gelebildim hogatha
ama bunları şimdi tek tek izlemek lazım öyle yorum yapmak lazım ki o kadar zamanım bugün yokbugün ben en iyisi survivor ı oylayayım yarın daha detaylı bunları kurcalarım
![]()
her gün bir gruba baksam zaten 4 günde grupları darmadağın ederimacil olan survivor evet bu gece oylabu gruplarınd aha 4 gün süresi var bunlara geniş vakitte bakarsın cnm
![]()
hahaha bildiğin şarkıları izleme sendeher gün bir gruba baksam zaten 4 günde grupları darmadağın ederim![]()
hhahah @Bully ile ben bile sevmemiştik o şarkıyı kenancı olmamıza rağmen gittin sevmediğimiz şarkısını sevdin
şarkı gürültü patırtıdan uzak sakinlik ve huzur vaad ediyor o açıdan sevdim şarkıyıhhahah @Bully ile ben bile sevmemiştik o şarkıyı kenancı olmamıza rağmen gittin sevmediğimiz şarkısını sevdin![]()
Zaten sabahları yatıyorsun sanada uğraşıcak birşey çıktı işte ayoll saaha kadar oyalan durşarkı gürültü patırtıdan uzak sakinlik ve huzur vaad ediyor o açıdan sevdim şarkıyı@Bully ile sana inat kenana oy vereceğim demek isterdim ama bu kerkenezin beroşun yanında olduğunu hatırlayınca oy vermek gelmedi içimden
![]()
Zaten 1-2 haftaya secmeyi dusunuyordum bu sarkiyidemet akalını direk pas geçiyorum
@EFE UYSAL nin keçelisi güzel gelmiş bu sefer
bu arada gripinide pas geçtim berbat
simgde güzel gelmiş@ozmoturk gökçeyi simgeyle değiş bence bundan sonra yarışmaya simgeyle devam et daha güzel olur
şimdi burdaki alturp şarkısına kazayla oy versem haftaya @Bully yarışmaya bu şarkıyla gelir birde niye yüksek puan vermedin orda beğenmiştin der al başına belayıben bunuda pasmı geçeyim @Çiğdem- napsam acaba
![]()
Zaten 1-2 haftaya secmeyi dusunuyordum bu sarkiyi
Senin zevkine de uygun oldugunu dusunuyorum aslinda![]()
hadise dısında güzel bir liste benim albümüm ve ms sayesinde baya müzik yönünde yontulmuş bu çocuk sesede bakar olmuşKenan Doğulu - İhtimal
Mustafa Ceceli - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun
Simge - Yankı
Ayla Celik - Bağdat (Beyazıt Öztürk
Emre Altuğ - Dokunduğun Gibi
Hadise - Bu Aralar