ve sonunda senin konuna gelebildim hogathaFav10'un artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl altıncı kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 1.tur ile karşınızdayız.
1.turun sonunda her gruptan 6 şarkı, yani 120 şarkı içerisinden toplamda 60 şarkı 2.tura yükselmiş olacak.
2.tura yükselmesini istediğiniz 6 şarkıya oy verebilirsiniz.
Her grupta 12 şarkının yarışacağı 1.turun A Grubu adayları şöyle:
Kenan Doğulu - İhtimal
Murat Boz - Adını Bilen Yazsın
Demet Akalın - Şerefime Namusuma
gripin - Beni Boş Yere Yorma
Mustafa Ceceli Sarı Saçlarından Sen Suçlusun
Simge - Yankı
Özgün - Bu Kadar mı Zor
Ayla Celik - Bağdat (Beyazıt Öztürk
Emre Altuğ - Dokunduğun Gibi
Hadise - Bu Aralar
Kolpa feat. Ece Seçkin - Hoş Geldin Ayrılığa
Model - Mey
acil olan survivor evet bu gece oyla bu gruplarınd aha 4 gün süresi var bunlara geniş vakitte bakarsın cnmve sonunda senin konuna gelebildim hogatha
ama bunları şimdi tek tek izlemek lazım öyle yorum yapmak lazım ki o kadar zamanım bugün yok bugün ben en iyisi survivor ı oylayayım yarın daha detaylı bunları kurcalarım
her gün bir gruba baksam zaten 4 günde grupları darmadağın ederimacil olan survivor evet bu gece oyla bu gruplarınd aha 4 gün süresi var bunlara geniş vakitte bakarsın cnm
hahaha bildiğin şarkıları izleme sendeher gün bir gruba baksam zaten 4 günde grupları darmadağın ederim
hhahah @Bully ile ben bile sevmemiştik o şarkıyı kenancı olmamıza rağmen gittin sevmediğimiz şarkısını sevdin
şarkı gürültü patırtıdan uzak sakinlik ve huzur vaad ediyor o açıdan sevdim şarkıyı @Bully ile sana inat kenana oy vereceğim demek isterdim ama bu kerkenezin beroşun yanında olduğunu hatırlayınca oy vermek gelmedi içimdenhhahah @Bully ile ben bile sevmemiştik o şarkıyı kenancı olmamıza rağmen gittin sevmediğimiz şarkısını sevdin
Zaten sabahları yatıyorsun sanada uğraşıcak birşey çıktı işte ayoll saaha kadar oyalan durşarkı gürültü patırtıdan uzak sakinlik ve huzur vaad ediyor o açıdan sevdim şarkıyı @Bully ile sana inat kenana oy vereceğim demek isterdim ama bu kerkenezin beroşun yanında olduğunu hatırlayınca oy vermek gelmedi içimden
Zaten 1-2 haftaya secmeyi dusunuyordum bu sarkiyidemet akalını direk pas geçiyorum
@EFE UYSAL nin keçelisi güzel gelmiş bu sefer
bu arada gripinide pas geçtim berbat
simgde güzel gelmiş @ozmoturk gökçeyi simgeyle değiş bence bundan sonra yarışmaya simgeyle devam et daha güzel olur
şimdi burdaki alturp şarkısına kazayla oy versem haftaya @Bully yarışmaya bu şarkıyla gelir birde niye yüksek puan vermedin orda beğenmiştin der al başına belayı ben bunuda pasmı geçeyim @Çiğdem- napsam acaba
Zaten 1-2 haftaya secmeyi dusunuyordum bu sarkiyi
Senin zevkine de uygun oldugunu dusunuyorum aslinda
hadise dısında güzel bir liste benim albümüm ve ms sayesinde baya müzik yönünde yontulmuş bu çocuk sesede bakar olmuş @BullyKenan Doğulu - İhtimal
Mustafa Ceceli - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun
Simge - Yankı
Ayla Celik - Bağdat (Beyazıt Öztürk
Emre Altuğ - Dokunduğun Gibi
Hadise - Bu Aralar