2016 En Favori Şarkı 2016 | 1.Tur | A Grubu

Hangi 6 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İddialı bir grup olmuş.

Adını Bilen Yazsın
Yankı
Bağdat
Hoşgeldin Ayrılığa

ve Model'in son çalışması Mey :(

1 Murat Boz - Adını Bilen Yazsın
2 Emre Altuğ - Dokunduğun Gibi
3 Simge - Yankı
4 Mustafa Ceceli - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun
5 Beyaz ve Ayla - Bağdat
6 giripin - Beni Boş Yere Yorma

Fav10'un artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl altıncı kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 1.tur ile karşınızdayız.

1.turun sonunda her gruptan 6 şarkı, yani 120 şarkı içerisinden toplamda 60 şarkı 2.tura yükselmiş olacak.

2.tura yükselmesini istediğiniz 6 şarkıya oy verebilirsiniz.

Her grupta 12 şarkının yarışacağı 1.turun A Grubu adayları şöyle:

Kenan Doğulu - İhtimal

Murat Boz - Adını Bilen Yazsın

Demet Akalın - Şerefime Namusuma

gripin - Beni Boş Yere Yorma

Mustafa Ceceli Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

Simge - Yankı

Özgün - Bu Kadar mı Zor

Ayla Celik - Bağdat (Beyazıt Öztürk

Emre Altuğ - Dokunduğun Gibi

Hadise - Bu Aralar

Kolpa feat. Ece Seçkin - Hoş Geldin Ayrılığa

Model - Mey
ve sonunda senin konuna gelebildim hogatha :)
ama bunları şimdi tek tek izlemek lazım öyle yorum yapmak lazım ki o kadar zamanım bugün yok :) bugün ben en iyisi survivor ı oylayayım yarın daha detaylı bunları kurcalarım :)

ve sonunda senin konuna gelebildim hogatha :)
ama bunları şimdi tek tek izlemek lazım öyle yorum yapmak lazım ki o kadar zamanım bugün yok :) bugün ben en iyisi survivor ı oylayayım yarın daha detaylı bunları kurcalarım :)
acil olan survivor evet bu gece oyla :A bu gruplarınd aha 4 gün süresi var bunlara geniş vakitte bakarsın cnm :A

Bağdat şarkısı bu kadar seviliyordu da niye beni "Bu Şarkı Benim" yarışmasında bu şarkıya elediniz vicdansızlar? :D

oylarimi kullandim, 4 tanesi harikayi 2 taneside fena degildi, öylesine oyladim sayilir :)
Model- Mey sarkisi harikaymis, ilkkez dinledim ve favorilerimden oldu bu grupta :)

kenan doğulu şarkısı fena değilmiş @Çiğdem- :) bu senin son survivor benide bozdu sanırım nefret ettiklerime sempatiyle bakmaya başladım :)

kenan doğulu şarkısı fena değilmiş @Çiğdem- :) bu senin son survivor benide bozdu sanırım nefret ettiklerime sempatiyle bakmaya başladım :)

hhahah @Bully ile ben bile sevmemiştik o şarkıyı kenancı olmamıza rağmen gittin sevmediğimiz şarkısını sevdin :A

hhahah @Bully ile ben bile sevmemiştik o şarkıyı kenancı olmamıza rağmen gittin sevmediğimiz şarkısını sevdin :A
şarkı gürültü patırtıdan uzak sakinlik ve huzur vaad ediyor o açıdan sevdim şarkıyı:) @Bully ile sana inat kenana oy vereceğim demek isterdim ama bu kerkenezin beroşun yanında olduğunu hatırlayınca oy vermek gelmedi içimden :)

murat bozalak ın klibindeki kız harikaymış ama murat denyosunu kurtarmaya yinede yetmez @Çiğdem- hatta mümkünse yarışmalarında murat bozu hiç görmeyelim daha iyi :)

şarkı gürültü patırtıdan uzak sakinlik ve huzur vaad ediyor o açıdan sevdim şarkıyı:) @Bully ile sana inat kenana oy vereceğim demek isterdim ama bu kerkenezin beroşun yanında olduğunu hatırlayınca oy vermek gelmedi içimden :)
Zaten sabahları yatıyorsun sanada uğraşıcak birşey çıktı işte ayoll saaha kadar oyalan dur :A :A :A

demet akalını direk pas geçiyorum :)

@EFE UYSAL nin keçelisi güzel gelmiş bu sefer :)
bu arada gripinide pas geçtim berbat :)

simgde güzel gelmiş :) @ozmoturk gökçeyi simgeyle değiş bence bundan sonra yarışmaya simgeyle devam et daha güzel olur :)

şimdi burdaki alturp şarkısına kazayla oy versem haftaya @Bully yarışmaya bu şarkıyla gelir birde niye yüksek puan vermedin orda beğenmiştin der al başına belayı:) ben bunuda pasmı geçeyim @Çiğdem- napsam acaba :)

Son düzenleme:
demet akalını direk pas geçiyorum :)

@EFE UYSAL nin keçelisi güzel gelmiş bu sefer :)
bu arada gripinide pas geçtim berbat :)

simgde güzel gelmiş :) @ozmoturk gökçeyi simgeyle değiş bence bundan sonra yarışmaya simgeyle devam et daha güzel olur :)

şimdi burdaki alturp şarkısına kazayla oy versem haftaya @Bully yarışmaya bu şarkıyla gelir birde niye yüksek puan vermedin orda beğenmiştin der al başına belayı:) ben bunuda pasmı geçeyim @Çiğdem- napsam acaba :)
Zaten 1-2 haftaya secmeyi dusunuyordum bu sarkiyi :A

Senin zevkine de uygun oldugunu dusunuyorum aslinda :A

Zaten 1-2 haftaya secmeyi dusunuyordum bu sarkiyi :A

Senin zevkine de uygun oldugunu dusunuyorum aslinda :A

oy vermekten vazgeçtim zaten sevmedimde :)

bu arada model in mey şarkısı komedi falanmı kızın bir şarkıya girişteki sözlerine bak nerdeyse ağlayacak birde devamına bak halay çekip oynuyor kız girişle gelişme bölümleri tezat :)

Kenan Doğulu - İhtimal
Mustafa Ceceli - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun
Simge - Yankı
Hadise - Bu Aralar

Kenan Doğulu - İhtimal
Mustafa Ceceli - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun
Simge - Yankı
Hadise - Bu Aralar
hadise dısında güzel bir liste benim albümüm ve ms sayesinde baya müzik yönünde yontulmuş bu çocuk sesede bakar olmuş :A :A :A @Bully

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...