2016 En Favori Şarkı 2016 | 1.Tur | A Grubu

Hangi 6 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simgeyi sevmesemde yankı çok iyi sonuclardada öyle gidiyor bu yıl bu seçilicek galiba :A
@tolgab'nin yaptığı etkinlikte Yankı seçilmişti ama burada 3 tane birden Sıla var, @denizz19 etkisiyle de Sıla final görecektir yine :A

Neyin pesindesin kime oy istiyon? :A
Atacan Emre Altuğ'u oylamayı unutmuş da onu şey ettik :A vadikızı da Bengü'yü oylamamış o da değiştirdi :A

@tolgab'nin yaptığı etkinlikte Yankı seçilmişti ama burada 3 tane birden Sıla var, @denizz19 etkisiyle de Sıla final görecektir yine :A

Atacan Emre Altuğ'u oylamayı unutmuş da onu şey ettik :A vadikızı da Bengü'yü oylamamış o da değiştirdi :A
Nekadar adil olmayan tarafli hareketler bunlar :A
Neyse ben vermissim meğerse Emreye nedense :F

sılanın bu 3 şarkısını bende seviyorum bu sefer @denizz19 :A :A :A

ama finalde karsısına yankı çıkarsa alır gibi diğer şarkılara bakıyorumda yankı kadar güçlü pek göremedim sıla karsısında yenerse yankı yener bu yılda :A

Nekadar adil olmayan tarafli hareketler bunlar :A
Neyse ben vermissim meğerse Emreye nedense :F
İşte sen niye verdiysen Atacan da ondan verdi :A

sılanın bu 3 şarkısını bende seviyorum bu sefer @denizz19 :A :A :A

ama finalde karsısına yankı çıkarsa alır gibi diğer şarkılara bakıyorumda yankı kadar güçlü pek göremedim sıla karsısında yenerse yankı yener bu yılda :A
Desteğimiz Simge'yle olacak, Sıla'nın bu 3 şarkısını da döver Yankı :A

İşte sen niye verdiysen Atacan da ondan verdi :A

Desteğimiz Simge'yle olacak, Sıla'nın bu 3 şarkısını da döver Yankı :A
Seneyede sezen aksunun şarkısı şimdiden kazandım diyor oda 2017 finalinde sılayı geçerse klasik bir döngüye dönüşücek :A :A :A

İkinizin da tarzına uygun bir şarkı yani ondan :A

Anladım :A
Misafirlikteyim simdi laf yiyecem niye kendi kendime gülüyom diye :A
Sarjda az bakalim 17yi becerecekmiyim. İmkan olacakmi :D

sana ispatlı delilli örnek gösterdim sen hala aynı kafada gidiyorsun :) bu kafayla ne kadar oklava yersen hakediyorsun :) @Çiğdem- i kutluyorum kendisine saftirik bir kardeş bulmuş oklavayla dansettirip dursun artık :)
Ablam bana öyle oyunlar yapmaz... @Çiğdem-
@destere :kizgin::kizgin::kizgin:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Demet Akalın - Şerefime Namusuma

Simge - Yankı
Model - Mey

Hadise - Bu Aralar

Murat Boz - Adını Bilen Yazsın

Ayla Celik - Bağdat (Beyazıt Öztürk

sanırım eski model yıllanmış yani bazıları antika seviyor işte :)

sen kendin olayı çözemedin iki güzel lafla aklını alıyor sonra oklavayı kafana indiriyor :) ama artık uyarmayacağım hakediyorsun :)
Oklava geldiğine göre ablacım bana oyun yapmamış demek oluyor. :love1:
hhahah şimdi destere bengü için atacanda emre altuğ için oy değiştirmek istemiş ikinizede tamam dedim ayoll destere ara bozmaya çalışıyor :A

hani siz güzel güzel şevisiyordunuz ne oldu yine ayoll :A :A :A

hhahah şimdi destere bengü için atacanda emre altuğ için oy değiştirmek istemiş ikinizede tamam dedim ayoll destere ara bozmaya çalışıyor :A

hani siz güzel güzel şevisiyordunuz ne oldu yine ayoll :A :A :A
Biz hala sevişiyoruz pis codminle, ama ben senin biraderi senden korumaya çalışıyorum, yani iyilik yapıyorum ama onda iyilikten anlar bir hal mi var ? :) onun yerine gidip bir odun kütüğüne iyilik yapsam kütük bile dile gelir teşekür eder bana:) ama bunda ses yok hala saftiriğim sana kanıyor :)

Biz hala sevişiyoruz pis codminle, ama ben senin biraderi senden korumaya çalışıyorum, yani iyilik yapıyorum ama onda iyilikten anlar bir hal mi var ? :) onun yerine gidip bir odun kütüğüne iyilik yapsam kütük bile dile gelir teşekür eder bana:) ama bunda ses yok hala saftiriğim sana kanıyor :)
hahaha iyi yapıyor sanamı kanıcaktı sen ablanı dinle @mrt-06 :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...