Etiketsiz seviyor demek ki kendisiEtiketledik gelmedi, etiketsiz yazdık damladı sjsjjsjjs
İşin zor o zaman. Ailenle plan yapmaya çekinirsin böyle oluncada
Plan yapacağımı önceden söylerim çağırmazlar
Etiketsiz seviyor demek ki kendisiEtiketledik gelmedi, etiketsiz yazdık damladı sjsjjsjjs
İşin zor o zaman. Ailenle plan yapmaya çekinirsin böyle oluncada
Madde bağımlısı gibi 7 kişi olmayınca önce evde para arıyor , sonra sokaklara vuruyor kendini.Ben en başta farketmiştim (aksi düşünülemez) ama dillendirmiyorum. @12.Adam , Batuhan’a diretince belirtmiş oldum
Sen gibi yapamam. İsteyen versin ama şimdi 6 olunca benim istek tetikler7. Kişi gelmeli
------
Çok korkunç bir hal almışkorkutmuyor değil
Pompy reis.
Ne aṣısı bu ?
Özüne dönüş…Millet sosyal medyada sürekli korona aşısı spekülasyonu yapıyor ya, ona değindim sadece
Çocuğu dilenci yaptın oldu mu şimdi ?7.beğeni gelecek mi bakalım
Sen yapamazsan @Yakamoz-Asi beğeni toplasın konu onun da konusu
------
Olabilir bak cidden 😱
Aşıdan sonra eskisi gibi olmadığımı ben de fark ettim...
İskandinavya’nın aşısı farklı oluyor demek ki.yok @Hobbit genelde 6 reaksiyon görünce 7. yapıştırıyor. Yapsa yapsa o halleder
------
Ne gibi değişiklikler farkettin?ben de değiştim ama bende sıfır aşı
Zor…@Hobbit foruma döndü ama dönemedi gibi bir şey oldu sanki? Aktiflik bekliyoruz kendisinden
İyi bari 7.beğeniyi yapsın için rahat etsin
@Hobbit ile aran nasıl?Madde bağımlısı gibi 7 kişi olmayınca önce evde para arıyor , sonra sokaklara vuruyor kendini.
Pompy reis.
Özüne dönüş…
Çocuğu dilenci yaptın oldu mu şimdi ?
İskandinavya’nın aşısı farklı oluyor demek ki.
Zor…
Ben aşı olmadım dedim beMadde bağımlısı gibi 7 kişi olmayınca önce evde para arıyor , sonra sokaklara vuruyor kendini.
Pompy reis.
Özüne dönüş…
Çocuğu dilenci yaptın oldu mu şimdi ?
İskandinavya’nın aşısı farklı oluyor demek ki.
Zor…
Mesai demek para demektir sizdeEtiketsiz seviyor demek ki kendisi
Plan yapacağımı önceden söylerim çağırmazlarVeya hiç söylemem aradıklarında gidemeyecek durumda olursam gidemem yaniAma planım yoksa gider çalışırım yalan söyleyemem planım var diye
Reaksiyonu verdi o. Rahat bırak onu@Hobbit ile aran nasıl?
Mesaiden para alanlar var ama ben almıyorum gönüllü çalışıyorumBen aşı olmadım dedim be
Mesai demek para demektir sizde
Ben ise mesaiyi paraya değil tatil zamanlarına saklıyorum. Yani para yerine çalışmama
Bazende işe geç gitmelerde kullanılıyor
------
Reaksiyonu verdi o. Rahat bırak onu7 olduk @Hobbit
Kötü değil@Hobbit ile aran nasıl?
Bedavaya çalışma mı olur be 😱Mesaiden para alanlar var ama ben almıyorum gönüllü çalışıyorum
Paraya ihtiyacın çok yok zaten tatil ve işe geç gitmek daha iyi
Aa öyle mi tamam 7 olduysak kimsenin yakasına yapışmaya gerek yok
Sana ne ağır kaçardı.Kötü değilNiye sordun? (Normalde sana ne diyecektim.)
Yok aktiflik bekliyoruz kısmına zor demiştirSana ne ağır kaçardı.
Yukarda "zor" demişsin bana da Hobbit'in aktif olmasına zor dediğini sandım o yüzden.
O zaman 7.beğeniyi yaptıktan sonra Dosi'nin içinin rahat etmesine zor dedin
Bazen anlaşılamayabiliyorsun
Burası Türkiye sizdeki gibi sistem nerde gezer bedava çalışma olabiliyor işte maalesefBedavaya çalışma mı olur be 😱
Kiramı yeme içmemi karşılayıp üstüne daha param kalıyorsa gerek yok kendini paralamaya (işim ağır o ayrı ama günlük tam gün yapmıyorum)
Borç falan olmayınca başka alternatif düşünülmüyor
Evet.Sana ne ağır kaçardı.
Yukarda "zor" demişsin bana da Hobbit'in aktif olmasına zor dediğini sandım o yüzden.
O zaman 7.beğeniyi yaptıktan sonra Dosi'nin içinin rahat etmesine zor dedin
Bazen anlaşılamayabiliyorsun
Şükür anten ayarı geldi.
İzini, paralı izin (yani para almadan izin) veya yıllık hakkın olan 1 aylık izinden faydalanarak yapıyorsun yoksa biz okullar tatilkende okulda çalışıyoruz temmuz ayı hariçBurası Türkiye sizdeki gibi sistem nerde gezer bedava çalışma olabiliyor işte maalesef
Aynen yeterli gelir varsa kendini paralamaya gerek yokÖğretmenlik işi ağırdır ama neyse ki tam gün yapmıyorsun izin ve molaların da oluyor evet
Borç da olmayınca ne kasacan. Türkiye'de insanların borcu çok oluyor ve başka alternatif düşünüyorlar genellikle
Yok yanlış tahmin etmişim. Adam 7. Çoktan atmış sen zor demişsin shhshshhsEvet.
Hayır, Hobbit ‘in yedinci like atması zor dedim. (Anlaşılır hale geldiğini düşünüyorum)
Mosi’ye vallahi demedim.
------
Şükür anten ayarı geldi.
Suyu ısıtma görevi sende @Bullyİzini, paralı izin (yani para almadan izin) veya yıllık hakkın olan 1 aylık izinden faydalanarak yapıyorsun yoksa biz okullar tatilkende okulda çalışıyoruz temmuz ayı hariç
Bu ay çok yoğun çalışma temposu varda umarım ekimde biraz nefes alırım
------
Yok yanlış tahmin etmişim. Adam 7. Çoktan atmış sen zor demişsin shhshshhs
Hobbit'in yedinci like atması zor demiş ve ben bunun üzerine Hobbit ile aran nasıl demişim ve bana "sana ne" demeyi düşünmüş 12.Adam.. Paramparçayım..Evet.
Hayır, Hobbit ‘in yedinci like atması zor dedim. (Anlaşılır hale geldiğini düşünüyorum)
Mosi’ye vallahi demedim.
------
Şükür anten ayarı geldi.
İyi bari hiç bırakmadı sandımHobbit'in yedinci like atması zor demiş ve ben bunun üzerine Hobbit ile aran nasıl demişim ve bana "sana ne" demeyi düşünmüş 12.Adam.. Paramparçayım..
Hobbit 2 mesajıma tepki bıraktı şu ana kadar fena değil yineBakalım samimiyet kurarız inşallah kendisiyle
Tekin gibi oluruz diye şey ettim , mübarek günde istemeden kalbini kırdıysam özür dilerim, affet dur gitme.Hobbit'in yedinci like atması zor demiş ve ben bunun üzerine Hobbit ile aran nasıl demişim ve bana "sana ne" demeyi düşünmüş 12.Adam.. Paramparçayım..
Hobbit 2 mesajıma tepki bıraktı şu ana kadar fena değil yineBakalım samimiyet kurarız inşallah kendisiyle
Hangi bölümü ?İyi bari hiç bırakmadı sandım
Kendisi Tv dünyası ile alakalıydı baya, ilk geldiğinde öyle yorumlar hatırlıyorum. Şimdide istediği bölümü okuyacak. Foruma bilgiler getirir artık
Güzelmiş sisteminiz ya gayet iyi çalışma şartlarıİzini, paralı izin (yani para almadan izin) veya yıllık hakkın olan 1 aylık izinden faydalanarak yapıyorsun yoksa biz okullar tatilkende okulda çalışıyoruz temmuz ayı hariç
Bu ay çok yoğun çalışma temposu varda umarım ekimde biraz nefes alırım
------
Yok yanlış tahmin etmişim. Adam 7. Çoktan atmış sen zor demişsin shhshshhs
tekin artık bizden koptu gibi. Etiket etmeyide bıraktıTekin gibi oluruz diye şey ettim , mübarek günde istemeden kalbini kırdıysam özür dilerim, affet dur gitme.Dilimi yılan soka.
------
Hangi bölümü ?
Bizden uzak , nereye yakın olursa olsun.tekin artık bizden koptu gibi. Etiket etmeyide bıraktı
Ziyaretçiler: bunlar yoğunlukta böyle gevezeyse Ekimde düşünemiyoruz.Güzelmiş sisteminiz ya gayet iyi çalışma şartlarıÖğretmenlik yorucu ama naparsın sen zaten şartların uymazsa kendini yormazsın şartlar uyuyor ki keyifle çalışıyorsun
Aynı şekilde bu ay ben de yoğunum ikimiz de Ekim'de rahat edecez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?