2022 En Favori Üye 2022 | Büyük Final | 12.Adam vs Sherlock

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye En Favori Üye 2022 olsun?

• 12.Adam

Oy: 21 61.8%
  • Sherlock

Oy: 13 38.2%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmişi ben de hatırlıyorum ve @Maskeli Fedai yoldaşımın kalbimizde yaşadığını o dönem de söylemiştim. Evet kendisi Sabar muhabbeti ilk geçtiğinde burada yoktu ama onun da dediği gibi öncesinde de bizim gruplarımız vardı. Sen de detay olarak belirtmişsin zaten Sabar'a özel onu söylediğini. Ama biz yoldaşlar elbette buraya girdiğimizde bu özel birlikteliği her daim tutuyorduk içimizde, o zaman da şimdi de... Sonradan alma veya aramıza alma gibi bir şey değil yani burada mevzu, sen de biliyorsun bunu...

Onun dışında evet benimle ilgili söylediklerin yine geçmişi düşündürtüp duygulandırdı... Vaaay be dedirtti... Epey vakit geçmiş gerçekten de, yakında 7 yılı devireceğiz... Heeey gidi günler gey... Var olmaya devam ediyor ama devam edecek gibi bir cümle kuramadık... Aaah ah, geleceği bilemiyoruz işte...

Reactions: Dosi
Maskeli sürekli yazarken sanki farklı yazıyormuşum gibi açıklamalara giriyor

Aynen, şimdiyi yazmak daha doğru. Bu arkadaşlık hiç bitmeyecek, daima varım gibi sözleri söyleyenler genelde toz oluyor
hayatta hiç bir şeyin garantisi yok, ne olacağını bilemediğimiz için bugünümüzü konuşuyoruz anca

Reactions: MEnes
Yoldaşım senin söylediklerini biraz farklı algılamış ve buna içerlemiş olabilir...
Senin söylediklerini dikkatli inceleyince çok geçmişe gitmeyim belirli bir zaman aralığını ve spesifik şeyleri söylediğini anladım ben...
O da anlar elbet sıkıntı yok...

O sözler biraz süslü sözler dediğin gibi öyle şeyler söylemeye gerek yok...
Onun dışında yarınımızın garantisi yokken neye göre diyeceğiz yani hep var olacak bu dostluk diye...
Ama olur da yaşanırsa en azından hatıralarda yer alacağını söyleyebilir insan eğer vedalaşma sağlıklı şekilde gerçekleşirse , ben söylerim yani...
Sonumuz hayrola demek en mantıklı ve makul olanı gibi...

Reactions: Dosi
oylamada son 24 saat.
30 oy kullanimi olmus.

oylarinizi bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...