O konuda @Maskeli Fedai ’ye çemkir. Geldi tüm gruplara oy kullanıp tek sizinkini es geçtiKaos arada iyidir canım forum renkleniyor işte.Çok sık giriyor olsaydım ben de kaos çıkarabilirdim.1 farkla elenmeme üzüldüm zaten sessiz sedasız.
O konuda @Maskeli Fedai ’ye çemkir. Geldi tüm gruplara oy kullanıp tek sizinkini es geçtiKaos arada iyidir canım forum renkleniyor işte.Çok sık giriyor olsaydım ben de kaos çıkarabilirdim.1 farkla elenmeme üzüldüm zaten sessiz sedasız.
@Maskeli Fedai için boşuna Hainli Fedai demiyorlarmış demek ki…O konuda @Maskeli Fedai ’ye çemkir. Geldi tüm gruplara oy kullanıp tek sizinkini es geçtibelki şuan oylamada olabilirdin. Kısmet değilmiş
Hoş geldin Sherlock beyciğim.
Biri acil düğmesine bastı zaar.
Onun bir çok hainliklerine şahit oldum ama @MEnes @Sherlock ve @MasacRE üzülmesinler diye açık etmiyorum. Gerçi onlar @Maskeli Fedai ‘nin hainliklerine alışkınlar@Maskeli Fedai için boşuna Hainli Fedai demiyorlarmış demek ki…
Ah ah onu @Dosi ye sor birde yalayut İsmail @Sherlock a@Maskeli Fedai için boşuna Hainli Fedai demiyorlarmış demek ki…
Hepimiz alıştık artık.Onun bir çok hainliklerine şahit oldum ama @MEnes @Sherlock ve @MasacRE üzülmesinler diye açık etmiyorum. Gerçi onlar @Maskeli Fedai ‘nin hainliklerine alışkınlar
Allah kahretmesin onu herkese bir bıçak saplamış gitmiş.
Buna basmak demem hafif kalır okuldaki bütün butonları kırmış.Hoş geldin Sherlock beyciğim.
------
Baho ya bağladı... sjsskskskHepimiz alıştık artık.Bir de hemşehrim olacak…
------
Ya hadi bizi sattın, insan hemşosunu satar mı be.@Maskeli Fedai için boşuna Hainli Fedai demiyorlarmış demek ki…
@Dosi çağırmış, konum yanıyor demiş.
Hoş bulduk Özgür beyciğim.Hoş geldin Sherlock beyciğim.
------
@Maskeli Fedai için boşuna Hainli Fedai demiyorlarmış demek ki…
Bizim hiçbir sözümüz boşuna değildir Özgür beyciğimOnun bir çok hainliklerine şahit oldum ama @MEnes @Sherlock ve @MasacRE üzülmesinler diye açık etmiyorum. Gerçi onlar @Maskeli Fedai ‘nin hainliklerine alışkınlar
Elinde benzin var...Ya hadi bizi sattın, insan hemşosunu satar mı be.@Maskeli Fedai
Hoş bulduk Özgür beyciğim.
Aynen yaaa her gün Yasak Elma'ya, onun dizisine, bunun bilmem nesine durduk yere laf atmıyorsun inandık bizde. Haklısın anlamayana davul zurna az demişler. Senin dediğim dedik bir yumağı olduğunu unutmuşum hata bende. Benim çekidüzen verilecek bir yanım olsaydı bunu kimsenin dile getirmesine izin vermeden düzeltirdim senin aksine bu olgunluğa sahibim çok şükür. Keşke sen kendine çekidüzen versen de burayı çirkinliklerinden az da olsa mahrum etsen.Kimseye durduk yere laf atmam demek ki hak etmişsin ki tepkimi göstermişim.Zaten tuğla gibi paragraflar döşeyip hiçbir şey anlatamamayı başarman da seninle konuşmanın herhangi bir faydası olmayacağının en büyük kanıdı. 12.Adam kazanmayı daha çok hak ettiği için tabii ki oy farkı atacak ama buradan bile kendi fesat zihniyetine uygun bir anlam çıkardığın için ne kadar kötü niyetli biri olduğunu belli ediyorsun. Millete forumdan defolmayı önereceğine kendine çekidüzen vermeyi deneyebilirsin.
Ben ara vermeden banada yanlışı olmuştu. Ara verip döndüğümde unuttukHepimiz alıştık artık.Bir de hemşehrim olacak…
------
Bu efsane sahneyi ve oyunculuğu paylaştığın için teşekkür ederim canım gideyim de tekrar izleyeyim.
Ya hadi bizi sattın, insan hemşosunu satar mı be.@Maskeli Fedai
Hoş bulduk Özgür beyciğim.
Bundan sonra ona çölde su bile yok.Bizim hiçbir sözümüz boşuna değildir Özgür beyciğimHemşehrisine bile hainlik yapan bir insandan ne bekliyoruz ki biz cidden@Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai
Bir insan senin gibi birine nasıl yanlış yapabilir. 😱Ben ara vermeden banada yanlışı olmuştu. Ara verip döndüğümde unuttuk
Ben oy farkına odaklandım zaten. Kişiselleştirmenizi doğru bulmuyorum bende.Bu şekilde olaya bakmayı doğru bulmuyorum. Ben de oyumu 12.Adam’a verdim ama bu Aserat’ı sevmediğim anlamına gelmiyor.
Ayrıca farklılıklar gösterebiliyor herzaman.
bazinga’yı örnek vereyim, bir grupta fark atarken diğer grupta fark yedi.
Baya mesajlar ve bildirim var. Şuan diğer yazıları okumadım ve hakim değilim sonra bakacağım ama lütfen her konuda bu tarz laf atmalara son verin. İkinizide severim ve bu tarz laf atmalarınızı görmek üzücü.
Hoş geldiniz Utku beyciğim.Bizim hiçbir sözümüz boşuna değildir Özgür beyciğimHemşehrisine bile hainlik yapan bir insandan ne bekliyoruz ki biz cidden@Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai
İsveç'te ucuzmuş ondandır.
Gorselin ana fikri:Sana taş atana sen ekmek at.Bu efsane sahneyi ve oyunculuğu paylaştığın için teşekkür ederim canım gideyim de tekrar izleyeyim.
Bundan sonra ona çölde su bile yok.
------
Bir insan senin gibi birine nasıl yanlış yapabilir. 😱
Aynen öyle.Gorselin ana fikri:Sana taş atana sen ekmek at.
Zıkkım iç... @Maskeli FedaiBundan sonra ona çölde su bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?