Sesli güldürdü. Galiba öyle sjsjsjGörselin sol tarafında yer alan Acun abim de @Dosi oluyor bu durumda. Tam o modda takip ediyor şu anda konuyu Dosi hanım
Tam zamanında girmişim foruma
Sesli güldürdü. Galiba öyle sjsjsjGörselin sol tarafında yer alan Acun abim de @Dosi oluyor bu durumda. Tam o modda takip ediyor şu anda konuyu Dosi hanım
Benim kafa karıştı ve kapıldık gidiyoruz bir şekilde
Bindik bir alamete geberiyoz kıyamete amaninnnn... Bu döngü kısır döngü başı var da sonu yok dönüyom dönemiyom sonunda bir çıkış yok amanın. ....Hey gidi… Özlemiştik.
Tam zamanıydı bunun.
Bugün de geçmişe yaktık Özgür beyciğim.Hey gidi… Özlemiştik.
Tam zamanıydı bunun.
Canım avatardaşım...Bu bu gece 2 oldu.
Avatar sinerjisi cidden çok etkili…
Uzun zamandır forumda böyle bir ortam hatırlamıyorumSesli güldürdü. Galiba öyle sjsjsj
Tam zamanında girmişim foruma
Kendime pay biçeceğim, ben geldim forum çoştu. Canlılık geldiUzun zamandır forumda böyle bir ortam hatırlamıyorum
Fark-ı ben.
Sizin payınız büyük Dosi hanım Aynen oyundadır o şimdi. Yarın pazar olduğu için sabaha kadar oyun oynarKendime pay biçeceğim, ben geldim forum çoştu. Canlılık geldi
bu @MEnes nereye kayboldu. Yine oyuna dalmıştır
Her şey benim etkinlikleri başlatmam ile başladı
İnkar edemem ben şuanı diyorum.Fırsatçı mikasaHer şey benim etkinlikleri başlatmam ile başladı
Etkinlikleri başlatmasam ne olacaktı haliniz...Sizin payınız büyük Dosi hanım Aynen oyundadır o şimdi. Yarın pazar olduğu için sabaha kadar oyun oynar
@Dosi hanımın tarzı değil bu mesaj...Etkinlikleri başlatmasam ne olacaktı haliniz...
Haftada bir takılırdı kütüktaşların o da belkiEtkinlikleri başlatmasam ne olacaktı haliniz...
Ya o şuan totem yapıyor, ben onu çözdüm ve görünüşe göre ilk etapta tesirli oldu işe yaradı@Dosi hanımın tarzı değil bu mesaj...
Forumda özlediğim ortam oldu resmen bu gece. Kaos, goy goy ve duruma uygun bu tarz fotoğraflar.
Bu konu cidden tüm eski görselleri gün yüzüne çıkardı sjsjsj
Hangisi Dosi, hangisi Sherlock karıştırmıyorsundur umarımForumda özlediğim ortam oldu resmen bu gece. Kaos, goy goy ve duruma uygun bu tarz fotoğraflar.
Yaktım bile Sherlock beyciğim.
Sırrın batsın...
Mikasa Hanım mesajlarıma şimşirlock şimdi de taramalı tüfek gibi ama çok sürmez yakında mermisi biter.Haftada bir takılırdı kütüktaşların o da belki
Ya o şuan totem yapıyor, ben onu çözdüm ve görünüşe göre ilk etapta tesirli oldu işe yaradı