Sen döktün ama @Dosi değil.
Sen döktün ama @Dosi değil.
O dayak arsızı herife ne kadar vursak da yine uslanmıyor maalesef Şerlok beyciğim @Maskeli Fedai @MEnes
Her sinir krizi sahnesi ve oyunculuğu efsane olmuyor ama neyse.Bu efsane sahneyi ve oyunculuğu paylaştığın için teşekkür ederim canım gideyim de tekrar izleyeyim.
Bundan sonra ona çölde su bile yok.
------
Bir insan senin gibi birine nasıl yanlış yapabilir. 😱
Üzgünüm bu saçma yorumları daha fazla okuyup gecenin köründe gözlerime eziyet etmek istemiyorum günlük ego tatminini benden uzakta yapabilirsin.Aynen yaaa her gün Yasak Elma'ya, onun dizisine, bunun bilmem nesine durduk yere laf atmıyorsun inandık bizde. Haklısın anlamayana davul zurna az demişler. Senin dediğim dedik bir yumağı olduğunu unutmuşum hata bende. Benim çekidüzen verilecek bir yanım olsaydı bunu kimsenin dile getirmesine izin vermeden düzeltirdim senin aksine bu olgunluğa sahibim çok şükür. Keşke sen kendine çekidüzen versen de burayı çirkinliklerinden az da olsa mahrum etsen.
Vur bana daha sert vur diyor mazoşistmiş. @Sherlock @MEnesO dayak arsızı herife ne kadar vursak da yine uslanmıyor maalesef Şerlok beyciğim @Maskeli Fedai @MEnes
Yalan.Sen döktün ama @Dosi değil.
Vurun kahhara... @Maskeli Fedai @MEnesO dayak arsızı herife ne kadar vursak da yine uslanmıyor maalesef Şerlok beyciğim @Maskeli Fedai @MEnes
Doğru.
Ben öyle bir şey demedim zaten ama Sedef bu bölümde aşırı iyiydi önce olayın şokunu yaşaması, sessizliği ve sonraki kriz geçirdiği sahne çok iyiydi. Performansını beğenmediğim işleri de olmuştur ama burada çok iyiydi. İzlesen sen de anlardın sosyal medyada da bayağı beğenildi zaten.Her sinir krizi sahnesi ve oyunculuğu efsane olmuyor ama neyse.
Üzgünüm bu saçma yorumları daha fazla okuyup gecenin köründe gözlerime eziyet etmek istemiyorum günlük ego tatminini benden uzakta yapabilirsin.
Ben de yetişemiyorum.
Senin yüzünden bizim çektiğimiz eziyete ne demeli? Ego senden sorulur benden değil. Hadi selametlen.Her sinir krizi sahnesi ve oyunculuğu efsane olmuyor ama neyse.
Üzgünüm bu saçma yorumları daha fazla okuyup gecenin köründe gözlerime eziyet etmek istemiyorum günlük ego tatminini benden uzakta yapabilirsin.
Çekirdek çitle, arada vur kaç yap.Şuraya gelip iki goygoy yapalım dedik ama tartışmanın içine düştük, karıştı ortalık iyice
Benim kafa karıştı ve kapıldık gidiyoruz bir şekildeŞuraya gelip iki goygoy yapalım dedik ama tartışmanın içine düştük, karıştı ortalık iyice
Görselin sol tarafında yer alan Acun abim de @Dosi oluyor bu durumda. Tam o modda takip ediyor şu anda konuyu Dosi hanım