DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,375
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Yapma, finale çıktığım an kazandım demektir.Sen final görsen bile kazanamazsın![]()
Yapma, finale çıktığım an kazandım demektir.Sen final görsen bile kazanamazsın![]()
Kimle çıkarsan çık finalde seni desteklerim.Yapma, finale çıktığım an kazandım demektir.![]()
O nasıl bir özgüven aşılaması la nasıl çıkayım bu adamın da seveni çok ve görüldüğü üzere beraber durum.![]()
Benim ölüm yeter diyorum sen hala bana oynuyorsun neyse ki senin oyununa gelmiyorum ben sana oy verdimAlgı operasyonu yapıyorum sana karşı.![]()
Baş harfler tutmuş yeter
Ben 4'ten sonra çeyrek final var zannediyordum, yani hâlâ isteğim gerçekleşebilir.
@denizz19'u yıkman gerekiyor önce tabii.Ben 4'ten sonra çeyrek final var zannediyordum, yani hâlâ isteğim gerçekleşebilir.Tabii sizler destek verirseniz.
![]()
![]()
Baş harfler tutmuş yeter![]()
Bir nevi gerçekleşmiş olmuş aslında. Deniz denince akla Dosi, Dosi denince akla Deniz geliyor nedense. Hem ne bu goy goy. Gidin tartışacağınız konuda yapın konuşmanızıBen 4'ten sonra çeyrek final var zannediyordum, yani hâlâ isteğim gerçekleşebilir.Tabii sizler destek verirseniz.
![]()
![]()
Yok vermiyor o gudubet, ben de geçen (Ben kendisine atmasam fark 2 olacaktı, kendi kuyumu kazmış olabilirim.Ama eminim o da bana oy vermiştir.
Yoksa vermedin mi, NE? @denizz19
Kendine oy vermek değişik bir şey. Ben kendime hiç oy atmadım diye hatırlıyorum.Ben kendisine atmasam fark 2 olacaktı, kendi kuyumu kazmış olabilirim.Ama eminim o da bana oy vermiştir.
Yoksa vermedin mi, NE? @denizz19
Deniz kıvırcık marul ise sen düz marul oluyorsun bu durumda.Bir nevi gerçekleşmiş olmuş aslında. Deniz denince akla Dosi, Dosi denince akla Deniz geliyor nedense. Hem ne bu goy goy. Gidin tartışacağınız konuda yapın konuşmanızıBurası uygun yer değil
![]()
Aaaaa pis, hem askerdeydim diye milleti kandır hem de rakibine samimi bir oy vermekten kaçın. 😱 Ayy ben bunu bilseydim kendime oy atardım.Yok vermiyor o gudubet, ben de geçen () böyle şirinlikler yaptım ama bana mısın demedi uğraşma boşuna
![]()
İşte ben de @denizz19 un bana oy vermeyeceğini öngörüp kendime ve farkı açıp giden afet öğretmene oy attımDeniz kıvırcık marul ise sen düz marul oluyorsun bu durumda.Etkinlikteki geleceğimi tartışıyoruz, uygun yer bence.
Aaaaa pis, hem askerdeydim diye milleti kandır hem de rakibine samimi bir oy vermekten kaçın. 😱 Ayy ben bunu bilseydim kendime oy atardım.![]()
Ulan sinsi sana verdiğim değer haram olsun derdim ama bana yakışmaz varoş
Daha oy vermedim kanka aklımda sana atmak var elbette ama kara günler için saklıyorum.Deniz kıvırcık marul ise sen düz marul oluyorsun bu durumda.Etkinlikteki geleceğimi tartışıyoruz, uygun yer bence.
Aaaaa pis, hem askerdeydim diye milleti kandır hem de rakibine samimi bir oy vermekten kaçın. 😱 Ayy ben bunu bilseydim kendime oy atardım.![]()