2018 En Favori Üye 2018 | 5.Tur | denizz19 vs DarkLegenD

Hangi Üye Çeyrek Finale Yükselsin ?

• denizz19

Oy: 21 63.6%
  • DarkLegenD

Oy: 12 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baş harfler tutmuş yeter :A

Ben 4'ten sonra çeyrek final var zannediyordum, yani hâlâ isteğim gerçekleşebilir. :A Tabii sizler destek verirseniz. :A :A
Bir nevi gerçekleşmiş olmuş aslında. Deniz denince akla Dosi, Dosi denince akla Deniz geliyor nedense. Hem ne bu goy goy. Gidin tartışacağınız konuda yapın konuşmanızı :A Burası uygun yer değil :A

Bir nevi gerçekleşmiş olmuş aslında. Deniz denince akla Dosi, Dosi denince akla Deniz geliyor nedense. Hem ne bu goy goy. Gidin tartışacağınız konuda yapın konuşmanızı :A Burası uygun yer değil :A
Deniz kıvırcık marul ise sen düz marul oluyorsun bu durumda. :A Etkinlikteki geleceğimi tartışıyoruz, uygun yer bence. :A

Yok vermiyor o gudubet, ben de geçen ( :bhr: ) böyle şirinlikler yaptım ama bana mısın demedi uğraşma boşuna :A
Aaaaa pis, hem askerdeydim diye milleti kandır hem de rakibine samimi bir oy vermekten kaçın. 😱 Ayy ben bunu bilseydim kendime oy atardım. :A

Deniz kıvırcık marul ise sen düz marul oluyorsun bu durumda. :A Etkinlikteki geleceğimi tartışıyoruz, uygun yer bence. :A

Aaaaa pis, hem askerdeydim diye milleti kandır hem de rakibine samimi bir oy vermekten kaçın. 😱 Ayy ben bunu bilseydim kendime oy atardım. :A
İşte ben de @denizz19 un bana oy vermeyeceğini öngörüp kendime ve farkı açıp giden afet öğretmene oy attım :A

88516.jpg

Ha yine de bir işe yaramadı o ayrı tabi :A

@DarkLegenD dedim ez geç @denizz19 u ben yapamadım sen yaparsın avatarında o bakışı gördüm :A
Ulan sinsi sana verdiğim değer haram olsun derdim ama bana yakışmaz varoş :A

Daha oy vermedim kanka aklımda sana atmak var elbette ama kara günler için saklıyorum. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...