Hayır içindeki çocuğa oyumu kullandımİçindeki çocukla mı oy kullandın?
O cümleden "oylarım" ile fazladan oy kullanmış gibi bir şey çıktı ortaya da, ondan dedim.Hayır içindeki çocuğa oyumu kullandım
Oradaki oylarımm derken aslında sızlanma ifadesinin başka bir kelimeyle çıkartmaya çalışmamdan ortaya çıktı Gitti oyum gibiO cümleden "oylarım" ile fazladan oy kullanmış gibi bir şey çıktı ortaya da, ondan dedim.
İçindeki veledi öldürcem ben seninEn iyisi değil mi
"Bütün oylarım kurban olsun sana." der gibi.Oradaki oylarımm derken aslında sızlanma ifadesinin başka bir kelimeyle çıkartmaya çalışmamdan ortaya çıktı Gitti oyum gibi
Aslında tam tersi haram zıkkım olsun ama oyum sana"Bütün oylarım kurban olsun sana." der gibi.
Hangi Velet'ten bahsediyorsunİçindeki veledi öldürcem ben senin
"Günahımı vermem ama oylarıım sana." der gibi.Aslında tam tersi haram zıkkım olsun ama oyum sana
Neyse şekerim doğum gününm yaklaşıyor bu aralar iyi günlerimdeyimHangi Velet'ten bahsediyorsun
Üstüne bastın ayağını kaldır"Günahımı vermem ama oylarıım sana." der gibi.
Bu klişe cümleyi kurunca, aklıma birden bu sahne geldi. @MEnes'i de çağırayım, hüzünlensin.Aklına da anında-süper geliyor Her sahne süperdi
Heyt beee. Sen böyle yaptıkça içimin acıları artıyor.Bu klişe cümleyi kurunca, aklıma birden bu sahne geldi. @MEnes'i de çağırayım, hüzünlensin.
AklımdaNeyse şekerim doğum gününm yaklaşıyor bu aralar iyi günlerimdeyim
Böyle Melül Melül bakar işte. Hahahaaha.