Benim ölüm yeter diyorum sen hala bana oynuyorsun neyse ki senin oyununa gelmiyorum ben sana oy verdim
3 olsaSen kral adamsın, bu güzel hareketinden ötürü bir adet KÇ sahnesi izleyeceğim. İstediğini gönder özelden.
Pazarlık yapma bir duygusal bir komik bir de aksiyonlu 3 işteİki olsun, ortası.
Pazarlık yapma bir duygusal bir komik bir de aksiyonlu 3 işte
Niye kullanmayacaktınNormalde kullanmayacaktım ama dün biraz EDHO izledi diye @denizz19 dostuma kullandım
Zehir kafalısın da ondan3 saniye sonra jeton düştü
Öylesin tabiki
@denizz19'u yıkman gerekiyor önce tabii.
@DarkLegenD dedim ez geç @denizz19 u ben yapamadım sen yaparsın avatarında o bakışı gördüm
Sen kral adamsın, bu güzel hareketinden ötürü bir adet KÇ sahnesi izleyeceğim. İstediğini gönder özelden.
Zehir kafalısın da ondan
"- Konularda oy verdiğiniz kişiler ve nedeni dışında başka mesaj yazılması yasaktır. Bu tür mesajlar olursa önce silinecek, devamında cezai işlem uygulanacaktır."Senden kaptım
@Sherlock ta şahane olduğunu düşünüyormuş aynen demiş
O kuralı yazan kişi de bu tarz mesajlar yazıyor. Takıldığın detaya bak."- Konularda oy verdiğiniz kişiler ve nedeni dışında başka mesaj yazılması yasaktır. Bu tür mesajlar olursa önce silinecek, devamında cezai işlem uygulanacaktır."
Yallah Banistan Cumhuriyeti'ne.
@Çiğdem- diyeyim de, arkasından konuşmuş gibi olmayayım.O kuralı yazan kişi de bu tarz mesajlar yazıyor. Takıldığın detaya bak.