Offf cok damardan girdin bu seferBu sene aktif olunca popülerliğin de arttı tabii yeni arkadaşlar edindin ama sen aktif değilken, forumun tamamı seni tanımıyorken yanında da biz vardık Deniz değil
Offf cok damardan girdin bu seferBu sene aktif olunca popülerliğin de arttı tabii yeni arkadaşlar edindin ama sen aktif değilken, forumun tamamı seni tanımıyorken yanında da biz vardık Deniz değil
Zaten bunu anlatmaya çalışmıştım önceki sayfada da, damardan girince kafana dank etti demekOfff cok damardan girdin bu sefer
Saglam kafa saglam vücutta bulunur demislerZaten bunu anlatmaya çalışmıştım önceki sayfada da, damardan girince kafana dank etti demek
Kısacası geçmişini asla unutma, yoksa bir geleceğin olmazNeyse saçmalamaya başladım hadi spora gidiyorum ben
Kaan'ın düşüncesi çok tutarsız. Ne alaka o zaman ben Emre'yi Kaan'dan önce tanıyorum Emre'ye mi oy vermem gerekiyorSaglam kafa saglam vücutta bulunur demislerama su da var gecmise takilan gelecegi göremez demisler
Öyle değil tabii ki, bizim dostluğumuz gibi istisnalar ayrıKaan'ın düşüncesi çok tutarsız. Ne alaka o zaman ben Emre'yi Kaan'dan önce tanıyorum Emre'ye mi oy vermem gerekiyorne saçma
Gülüyor musun ağlıyor musun belli değil güldüğünü söylediğin iyi olduDeniz demen çok zor bir ihtimaldi zaten ona güldüm
@Bully çok şanslısınşanslısın çünkü benden nefret eden bir daha düzelmiyor hep nefret ediyor
Boş konuşmayın elimi öpün ikinizide finale çıkartayımCanı sağ olsun Dark kardeşin
Sizi neyle yapistirdilar böyle bir türlü ayiramadikÖyle değil tabii ki, bizim dostluğumuz gibi istisnalar ayrıAma @eskici ikimizi birbirimizden ayıramıyor belli ki, haliyle aklını çelmek için kozlarımızı sürüyoruz
Kaan'ın düşüncesi çok tutarsız. Ne alaka o zaman ben Emre'yi Kaan'dan önce tanıyorum Emre'ye mi oy vermem gerekiyorne saçma
Gülüyorum tabiki. Benimle ne sorunun var senle bire bir bir sıkıntımızda olmadı aslında ama sen bana nedense soğuksunGülüyor musun ağlıyor musun belli değil güldüğünü söylediğin iyi oldu
Emekli dedenin söylediğine bakın heleKoskoca co admin bir süper modcuğu yenmek için 40 takla atıyor.
Emekli dedenin söylediğine bakın hele
Hmm zor biraz sen en fazla editör olursun ötesi yokŞimdi emekli olan co admin olarak direk dönebiliyor Di mi.Senden üstünüm yani.
Hmm zor biraz sen en fazla editör olursun ötesi yok
Yanlış sularda yüzüyorsun emekli arkadaşım.Koskoca co admin bir süper modcuğu yenmek için 40 takla atıyor.
Başka esprilerle gel sıktın artık.ssBoş konuşmayın elimi öpün ikinizide finale çıkartayım
Yanlış sularda yüzüyorsun emekli arkadaşım.
O mesajda övgü falan yok ikimize de giydirme var. Hani Deniz neyse de benle iyi geçinmen lazım anladın senSeni övdüm sayılır niye atar yaptın.
O mesajda övgü falan yok ikimize de giydirme var. Hani Deniz neyse de benle iyi geçinmen lazım anladın sen
Hadi ordan yiyin birbirinizi pis zındık kafirlerYanlış sularda yüzüyorsun emekli arkadaşım.
Başka esprilerle gel sıktın artık.ss
Hiç hatırlamıyorumSeni bir ara kovdurtmustum Modluktan yine kovarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?