Daha önce de defalarca belirttiğim gibi melunum adamdır.Aradaki fark 10 olur
Daha önce de defalarca belirttiğim gibi melunum adamdır.Aradaki fark 10 olur
La senin için de birbirimize düşmeyiz herhalde o kadar da değil
Benim için kavga edin hadiBu trollün tüm kullanım hakları bendedir @Bully kardeşim kusura bakma
Sen yokken biz vardık dersem trolün ekmeğine yağ sürmüş olurum bu yüzden hiç uğraşamayacağım ne haliniz varsa görün. Ben zaten duygu sömürüsüyle oyumu alıp amacıma ulaştımBu trollün tüm kullanım hakları bendedir @Bully kardeşim kusura bakma
Adam istediğini alıp kirli mendil gibi savurdu attı yine bana kaldın monşerBenim için kavga edin hadi
Şımardı iyice şimdiden aga baksanaSen yokken biz vardık dersem trolün ekmeğine yağ sürmüş olurum bu yüzden hiç uğraşamayacağım ne haliniz varsa görün. Ben zaten duygu sömürüsüyle oyumu alıp amacıma ulaştım
Melun kıskandı mıSen yokken biz vardık dersem trolün ekmeğine yağ sürmüş olurum bu yüzden hiç uğraşamayacağım ne haliniz varsa görün. Ben zaten duygu sömürüsüyle oyumu alıp amacıma ulaştım
Terbiyesiz, abiyle nasıl konuşuyor Bana oy vereceğin belliydi de zaten illa bir gıcıklık yapacaksın yani pis@Bully dedim Malum 23 nisan yaklaşıyor çocukları sevindirmek lazım
Sonuçta sen sevindin ya önemli olan oTerbiyesiz, abiyle nasıl konuşuyor Bana oy vereceğin belliydi de zaten illa bir gıcıklık yapacaksın yani pis
Bizi nasıl tanımazsın sen pis Starcı. ssKaan kim