Daha önce de defalarca belirttiğim gibi melunum adamdır.Aradaki fark 10 olur![]()
Daha önce de defalarca belirttiğim gibi melunum adamdır.Aradaki fark 10 olur![]()
La senin için de birbirimize düşmeyiz herhalde o kadar da değil![]()
Benim için kavga edin hadiBu trollün tüm kullanım hakları bendedir @Bully kardeşim kusura bakma![]()
Sen yokken biz vardık dersem trolün ekmeğine yağ sürmüş olurum bu yüzden hiç uğraşamayacağım ne haliniz varsa görün.Bu trollün tüm kullanım hakları bendedir @Bully kardeşim kusura bakma![]()
Adam istediğini alıp kirli mendil gibi savurdu attı yine bana kaldın monşerBenim için kavga edin hadi![]()
Şımardı iyice şimdiden aga baksanaSen yokken biz vardık dersem trolün ekmeğine yağ sürmüş olurum bu yüzden hiç uğraşamayacağım ne haliniz varsa görün.Ben zaten duygu sömürüsüyle oyumu alıp amacıma ulaştım
![]()
Melun kıskandı mıSen yokken biz vardık dersem trolün ekmeğine yağ sürmüş olurum bu yüzden hiç uğraşamayacağım ne haliniz varsa görün.Ben zaten duygu sömürüsüyle oyumu alıp amacıma ulaştım
![]()
Terbiyesiz, abiyle nasıl konuşuyor
Sonuçta sen sevindin ya önemli olan oTerbiyesiz, abiyle nasıl konuşuyorBana oy vereceğin belliydi de zaten illa bir gıcıklık yapacaksın yani pis
![]()
Bizi nasıl tanımazsın sen pis Starcı. ssKaan kim![]()