Kaan kim
Oylama 3 kişi var sanki de Kaan'ı soruyorsun.
Kaan kim
Artık starci olmadığımı @mrt-06 söylemedi mi sana. Artık Fox cuyum.Bizi nasıl tanımazsın sen pis Starcı. ss
😱 Onca Star - Kanal D tartışmalarımızı boşuna mı yaptık yani. ss Niye Fox'a döndün pekiArtık starci olmadığımı @mrt-06 söylemedi mi sana. Artık Fox cuyum.
Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Meryem ayrıldı Star tv den de ondan. MYK fox ta artık.😱 Onca Star - Kanal D tartışmalarımızı boşuna mı yaptık yani. ss Niye Fox'a döndün peki
Bence Billy Kane'İ satmalıydın çünkü o da satıcı@Bully seni ilk defa satarak Dirilişçi kardeşimiz @Billy Kane dedim [emoji2]
Seni @Billy Kane ye sevk ediyorum o gerekli cevabı verir [emoji2]Bence Billy Kane'İ satmalıydın çünkü o da satıcı
Korkusuna etiket bile yapamıyor cevap vermeme gerek yok.Seni @Billy Kane ye sevk ediyorum o gerekli cevabı verir [emoji2]
Sen biraz cevap ver de bir iki gün rahat edelim [emoji2]Korkusuna etiket bile yapamıyor cevap vermeme gerek yok.
Senin o saçma sapan trollüklerinle uğraşmayımKorkusuna etiket bile yapamıyor cevap vermeme gerek yok.
Bugün yeterince sinir ettim kendisini aklınca intikam alıcak ama yemezler.Sen biraz cevap ver de bir iki gün rahat edelim [emoji2]