@DarkLeqenD @xemrexxx @denizz19 Nihal'i harcayacaklar matmazel diyen Beşir modundayım. Kime versem biri harcanacak hissindeyim. Artık hayırlısı. Kullandım oyumu en çok hakedene.
Hayatımda duyduğum en saçma açıklama Neyse artıkBir oyum @DarkLeqenD e gitti, dğer oy için @denizz19 ve @xemrexxx arasında ayrı yapamadığımdan @hayret bi şey e atmış oldum. Kusura bakmayın ikinizde bir üst turda desteklerim.
Ben daha oy vermedimBana oy verdiğini bu kadar belli etme
Sana demedim la ama bana oy vermediysen sen de hainsindir o ayrı
%33.3 ihtimalin var işte, ama sana verip vermediğimi asla öğrenemeyeceksinBana oy verdiğini bu kadar belli etme
Sana demedim la ama bana oy vermediysen sen de hainsindir o ayrı
Benim hacker halimi görmek istemessin%33.3 ihtimalin var işte, ama sana verip vermediğimi asla öğrenemeyeceksin
Çenem yansın karşimmm@DarkLeqenD Ben geçen tur 1 oy farkla elenmişim, sen de elen artık yeter bu kadar ilerlediğin
Oylarımı iki koca çeneliye @xemrexxx ve @denizz19 'a veriyorum
Sırtımdan bıçakladın yine beni@DarkLeqenD Ben geçen tur 1 oy farkla elenmişim, sen de elen artık yeter bu kadar ilerlediğin
Oylarımı iki koca çeneliye @xemrexxx ve @denizz19 'a veriyorum
Zatrn marul kafayi günahim ka sevmem@xemrexxx bence aramızda bir barış antlaşması imzalayıp beraber bir üst tura çıkalım derim
Aman sanki ben çok bayılıyorum onaZatrn marul kafayi günahim ka sevmem
Başkasına hain der kendi hainin kralı çıkar@xemrexxx bence aramızda bir barış antlaşması imzalayıp beraber bir üst tura çıkalım derim
Hislerimizin karşılıklı olması mutluluk kaynağımZatrn marul kafayi günahim ka sevmem
aa kuru iftira o antlaşma da senin çıkarlarını ilgilendiren maddeler de yer alacaktıBaşkasına hain der kendi hainin kralı çıkar
Hislerimizin karşılıklı olması mutluluk kaynağım
Lafla a bak sen biz safiye sultanin seviyesinde değulsin ki karsilikki bisilerimiz olsun.ssBaşkasına hain der kendi hainin kralı çıkar
Hislerimizin karşılıklı olması mutluluk kaynağım
Taraflar kaç yıl savaşmayacakaa kuru iftira o antlaşma da senin çıkarlarını ilgilendiren maddeler de yer alacaktı
Hay safiyen batsın .ssLafla a bak sen biz safiye sultanin seviyesinde değulsin ki karsilikki bisilerimiz olsun.ss