Tabii ki de hayır @MasacRE- ile kapışma hayalleriniz de gelecek seneye kaldı artıkBenim bir üst tura çıkmam için kendini diskalifiye ettirsen olur mu Co-admincim ?
Tabii ki de hayır @MasacRE- ile kapışma hayalleriniz de gelecek seneye kaldı artıkBenim bir üst tura çıkmam için kendini diskalifiye ettirsen olur mu Co-admincim ?
Aynen neyse seneye yarı final de ikimize bilet ayırTabii ki de hayır @MasacRE- ile kapışma hayalleriniz de gelecek seneye kaldı artık
Artık En Favori Üye'den de elendiğine göre seni foruma bağlayan bir şey kalmadı sanırım, ne zaman kurtuluyoruz şimdi sendenAynen neyse seneye yarı final de ikimize bilet ayır
Daha vadiciler var oy kullanmayan onların gözüne niye girdim sanıyorsun , bu zor günlerim de beni sırtlasınlar diye Elenişim resmileşince giderim heraldeArtık En Favori Üye'den de elendiğine göre seni foruma bağlayan bir şey kalmadı sanırım, ne zaman kurtuluyoruz şimdi senden
Yanlış zamanda gözlerine girmişsin çünkü pek sallamıyorlar artık etkinlikleriDaha vadiciler var oy kullanmayan onların gözüne niye girdim sanıyorsun , bu zor günlerim de beni sırtlasınlar diye Elenişim resmileşince giderim heralde
Sende gidecektin ama bakıyorumda sözde kaldıYanlış zamanda gözlerine girmişsin çünkü pek sallamıyorlar artık etkinlikleri
O zaman yarın gece sana goodbye diyoruz, Gökhan'a oy kullan da öyle git bari
En azından veda konusu açıp milleti oyalamadımSende gidecektin ama bakıyorumda sözde kaldı
Popülerliğim düşmüştü o zamanlar , benim için başka çıkar yol yoktuEn azından veda konusu açıp milleti oyalamadım
27 dakika sonra terk edecen mi forumuAbovvv 27 dakika sonra eleniyom ya ben 😱
hahaha aa konuyu atacan açtı diye yorum yaptım ozaman atacan senin hakkına girmiş bu saatte uğraştırıcak kolay gelsinNe saçmalıyon yine ya bu konu zaten Atacan'ın, gecenin köründe açan o suçu ona at. Yeni grupları ben de açmayı düşünüyordum bu gece
Aynen ben 20:55 gibi açmışım o gidip gecenin 12'sinde açmış bu konuları. ss Neyse beni lafa tutmazsan işime konstantre olacağım.hahaha aa konuyu atacan açtı diye yorum yaptım ozaman atacan senin hakkına girmiş bu saatte uğraştırıcak kolay gelsin
hemen açta yatmadan oylayıp çıkayımAynen ben 20:55 gibi açmışım o gidip gecenin 12'sinde açmış bu konuları. ss Neyse beni lafa tutmazsan işime konstantre olacağım.