2016 En Favori Üye 2016 | 4.Tur | A Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 2 üye üst tura çıksın?

• xemrexxx

Oy: 18 58.1%
  • DarkLeqenD

Oy: 13 41.9%
  • hayret bi şey

Oy: 5 16.1%
  • denizz19

Oy: 23 74.2%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık En Favori Üye'den de elendiğine göre seni foruma bağlayan bir şey kalmadı sanırım, ne zaman kurtuluyoruz şimdi senden :A
Daha vadiciler var oy kullanmayan :A onların gözüne niye girdim sanıyorsun , bu zor günlerim de beni sırtlasınlar diye :A Elenişim resmileşince giderim heralde :A

Daha vadiciler var oy kullanmayan :A onların gözüne niye girdim sanıyorsun , bu zor günlerim de beni sırtlasınlar diye :A Elenişim resmileşince giderim heralde :A
Yanlış zamanda gözlerine girmişsin çünkü pek sallamıyorlar artık etkinlikleri :A

O zaman yarın gece sana goodbye diyoruz, Gökhan'a oy kullan da öyle git bari :A

haha evet saati neden erkene almaıdnki sen @Bully 22:00 gibi falan yapsaydın şimdi gecenin bu saatinde @mrt-06 yeni gruplarlamı uğraşıcak :F
Ne saçmalıyon yine ya bu konu zaten Atacan'ın, gecenin köründe açan o suçu ona at. :A Yeni grupları ben de açmayı düşünüyordum bu gece :D

Ne saçmalıyon yine ya bu konu zaten Atacan'ın, gecenin köründe açan o suçu ona at. :A Yeni grupları ben de açmayı düşünüyordum bu gece :D
hahaha aa konuyu atacan açtı diye yorum yaptım ozaman atacan senin hakkına girmiş bu saatte uğraştırıcak kolay gelsin :F

hahaha aa konuyu atacan açtı diye yorum yaptım ozaman atacan senin hakkına girmiş bu saatte uğraştırıcak kolay gelsin :F
Aynen ben 20:55 gibi açmışım o gidip gecenin 12'sinde açmış bu konuları. ss Neyse beni lafa tutmazsan işime konstantre olacağım. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...