@DarkLeqenD @xemrexxx @denizz19 Nihal'i harcayacaklar matmazel diyen Beşir modundayım. Kime versem biri harcanacak hissindeyim.
Artık hayırlısı. Kullandım oyumu en çok hakedene.
Hayatımda duyduğum en saçma açıklamaBir oyum @DarkLeqenD e gitti, dğer oy için @denizz19 ve @xemrexxx arasında ayrı yapamadığımdan @hayret bi şey e atmış oldum. Kusura bakmayın ikinizde bir üst turda desteklerim.![]()
Ben daha oy vermedimBana oy verdiğini bu kadar belli etme
Sana demedim laama bana oy vermediysen sen de hainsindir o ayrı
![]()
%33.3 ihtimalin var işte, ama sana verip vermediğimi asla öğrenemeyeceksinBana oy verdiğini bu kadar belli etme
Sana demedim laama bana oy vermediysen sen de hainsindir o ayrı
![]()
Benim hacker halimi görmek istemessin%33.3 ihtimalin var işte, ama sana verip vermediğimi asla öğrenemeyeceksin![]()
Çenem yansın karşimmm@DarkLeqenD Ben geçen tur 1 oy farkla elenmişim, sen de elen artık yeter bu kadar ilerlediğin
Oylarımı iki koca çeneliye @xemrexxx ve @denizz19 'a veriyorum![]()
Sırtımdan bıçakladın yine beni@DarkLeqenD Ben geçen tur 1 oy farkla elenmişim, sen de elen artık yeter bu kadar ilerlediğin
Oylarımı iki koca çeneliye @xemrexxx ve @denizz19 'a veriyorum![]()
Zatrn marul kafayi günahim ka sevmem@xemrexxx bence aramızda bir barış antlaşması imzalayıp beraber bir üst tura çıkalım derim![]()
Aman sanki ben çok bayılıyorum onaZatrn marul kafayi günahim ka sevmem![]()
Başkasına hain der kendi hainin kralı çıkar@xemrexxx bence aramızda bir barış antlaşması imzalayıp beraber bir üst tura çıkalım derim![]()
Hislerimizin karşılıklı olması mutluluk kaynağımZatrn marul kafayi günahim ka sevmem![]()
aa kuru iftiraBaşkasına hain der kendi hainin kralı çıkar
Hislerimizin karşılıklı olması mutluluk kaynağım![]()
Lafla a bak sen biz safiye sultanin seviyesinde değulsin ki karsilikki bisilerimiz olsun.ssBaşkasına hain der kendi hainin kralı çıkar
Hislerimizin karşılıklı olması mutluluk kaynağım![]()
Taraflar kaç yıl savaşmayacakaa kuru iftirao antlaşma da senin çıkarlarını ilgilendiren maddeler de yer alacaktı
![]()
Hay safiyen batsın .ssLafla a bak sen biz safiye sultanin seviyesinde değulsin ki karsilikki bisilerimiz olsun.ss