Biraz daha sert dille söyleseydin ? Kusura bakma ama artık bu yorumlar hiç hoş olmuyor artık takas.
konuyu kapatalım tatsızlık olmasın
Biraz daha sert dille söyleseydin ? Kusura bakma ama artık bu yorumlar hiç hoş olmuyor artık takas.
konuyu kapatalım tatsızlık olmasın
benim yüzümden tartışma çıkmasın ben sözümü söyledim zaten uzatmanın manası yok.
2.soruda hata var adam doğru seneneği söylemiş zaten benim sana yolladığım cevapta da b diyo
2.soruda doğru yani 10 da 10
fks14 eleştirilerin olacak reklamlar çok fazla abartmışsın gerek yok o kadar reklama ve memati röportajına da hiç gerek yoktu
tmm aga o soruyu xantier hazırladığından soruyu yanlış okumuşum tmmdır![]()
yav aga benim dersim vardı o zaman cumartesi pazarda yapmıştık bende ona söyledim yardım edermisin diye soruları bana yolladı inan en az 30 dk uğraştım aslan beye arslan bey yazmış hele ilk soru komediydi neyse rezil etmeyelim adamı@XanTier
biraz düzenleme yaptım tabi
yok aga söylemen iyi oldu ben kimseyi etiketlemiyorum zaten fks14 gidip vadiyle alakasız kişileri ekliyep seni etiketlemeyince olmaz o iş
Sana soruları gönderdiğimde de yanlış okumuş bana yanlış söylemiştin cevabı
İyiki @Fks14'e gönderdiğin cevapları değiştirmemişsin
Bir kere "Arslan Bey" yazmamın suçlusu hep @Arslan Bey. Soruyu hazırlarken hep o aklıma geldi Aslan Bey yazarken.
İlk soruyu bilmiodum. Bilmemek suç değil.
takas aga 10. soruyu kaldırırım demiştin. İyiki kaldırmamışsın. Güzel soru çünkü
Tebrikler @Fks14. Yine süper bir sunum. :U
Tebrikler @kvp. 2. soruyu nasıl bilemedin şaşırdın![]()
Bir kere "Arslan Bey" yazmamın suçlusu hep @Arslan Bey. Soruyu hazırlarken hep o aklıma geldi Aslan Bey yazarken.
takas aga 10. soruyu kaldırırım demiştin. İyiki kaldırmamışsın. Güzel soru çünkü
Tebrikler @kvp. 2. soruyu nasıl bilemedin şaşırdın![]()
XanTier sorunun devamını okumadan hemen cevapladım ondandır
Tebrikler @kvp. 2. soruyu nasıl bilemedin şaşırdım![]()
Gzel olmuş 10'da 10 yapmışsın tebrikler aga![]()
Gzel olmuş 10'da 10 yapmışsın tebrikler aga![]()
takas'ın ders programı nedeniyle proje 1-2 hafta olmayacak.
Bilginize.
Soruyu ben de hazırlardım @takas.
ne alakası var sen benden daha güzel sorular hazırlarsın ama başta bi söz verdik ona uyalım 2 hafta aradan bişey olmaz
koskoca aslan amcaya arslan bey falan yazarsın şimdi![]()