- Reaksiyon puanı
- 2,356
- Puanı
- 810
ooo tam benlik yarışma yerimizi almak isteriz![]()
Bekleriz en kısa zamanda
ooo tam benlik yarışma yerimizi almak isteriz![]()
Senin de bu programın sunucusu olarak böyle rencide etmene gerek yok herkesin ortasında. Özel mesaj var takas![]()
ama soruda kasadaki kriptexi soruyo iyi bak
yaaala ben soruyu yanlış anlamışım kripteksin bulunduğu kasayı yüzükle açtı kripteksi kılıçın bıçakla pardon yanlışlık yok
eleştirilere açık olacaksın bu iş böyle reklamlar çok fazla
- - - Ekleme - - -
tmm aga o soruyu xantier hazırladığından soruyu yanlış okumuşum tmmdır![]()
Bu eleştiri değil ki. Soru zaten doğruydu cevap ta, sonra bana kızıyorsun ben yanlış yaptım diye.Her hafta bir eleştiri de bulunuyorsun ama, nezaketten dolayı bir tebrikler falan deseydin. 1 saat boyunca bu konuyu hazırlamak için uğraştım ben.
![]()
aga yarışmada da soruları böyle yanlış anlamam inşallah
![]()
ben soruya bişey demedim reklamlara dedim soruda hata yok ben yanlış okumuşum
reklamlar çok fazla
eline sağlık tabi emeğe saygı gösteririz her zaman![]()
Soruları neden Xantier Hazırladı hala cevam alamadım @takas![]()
inşallah biz nezaman yarışcaz ya olmuyo böyle![]()
yav aga benim dersim vardı o zaman cumartesi pazarda yapmıştık bende ona söyledim yardım edermisin diye soruları bana yolladı inan en az 30 dk uğraştım aslan beye arslan bey yazmış hele ilk soru komediydi neyse rezil etmeyelim adamı@XanTier
biraz düzenleme yaptım tabi
- - - Ekleme - - -
bilmiyom aga o işlere fks14 bakıyo![]()
Recep herkes sırayla yarışacak![]()
tamamda insan biraz zor seçer ya bunlar çerez niyetine yenir heralde en kazıkları bana gelicek![]()
Bana bu sorular sorulsaydı kafadan sallardım ancak bazı sorular dışındabana daha çok pusudan soRun agalar
![]()
Bana bu sorular sorulsaydı kafadan sallardım ancak bazı sorular dışındabana daha çok pusudan soRun agalar
![]()