En Büyük "Kurtlar Vadisi" Yarışması | 3.Konuk: kvp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eleştirilere açık olacaksın bu iş böyle reklamlar çok fazla :D

- - - Ekleme - - -

tmm aga o soruyu xantier hazırladığından soruyu yanlış okumuşum tmmdır :kiki:

Bu eleştiri değil ki. Soru zaten doğruydu cevap ta, sonra bana kızıyorsun ben yanlış yaptım diye. :) Her hafta bir eleştiri de bulunuyorsun ama, nezaketten dolayı bir tebrikler falan deseydin. 1 saat boyunca bu konuyu hazırlamak için uğraştım ben.

Soruları neden Xantier Hazırladı hala cevam alamadım @takas :D

Bu eleştiri değil ki. Soru zaten doğruydu cevap ta, sonra bana kızıyorsun ben yanlış yaptım diye. :) Her hafta bir eleştiri de bulunuyorsun ama, nezaketten dolayı bir tebrikler falan deseydin. 1 saat boyunca bu konuyu hazırlamak için uğraştım ben.

ben soruya bişey demedim reklamlara dedim soruda hata yok ben yanlış okumuşum
reklamlar çok fazla
eline sağlık tabi emeğe saygı gösteririz her zaman :D

Soruları neden Xantier Hazırladı hala cevam alamadım @takas :D

yav aga benim dersim vardı o zaman cumartesi pazarda yapmıştık bende ona söyledim yardım edermisin diye soruları bana yolladı inan en az 30 dk uğraştım aslan beye arslan bey yazmış hele ilk soru komediydi neyse rezil etmeyelim adamı :kiki: @XanTier :D biraz düzenleme yaptım tabi :D

- - - Ekleme - - -

inşallah biz nezaman yarışcaz ya olmuyo böyle :D

bilmiyom aga o işlere fks14 bakıyo :D

Recep herkes sırayla yarışacak :)

yav aga benim dersim vardı o zaman cumartesi pazarda yapmıştık bende ona söyledim yardım edermisin diye soruları bana yolladı inan en az 30 dk uğraştım aslan beye arslan bey yazmış hele ilk soru komediydi neyse rezil etmeyelim adamı :kiki: @XanTier :D biraz düzenleme yaptım tabi :D

- - - Ekleme - - -

bilmiyom aga o işlere fks14 bakıyo :D

tamamda insan biraz zor seçer ya bunlar çerez niyetine yenir heralde en kazıkları bana gelicek :D

west aga şansına en zor sorular sana geldi gaza gelip hazırlamıştım o zaman :kiki:

Furkan sunum için tebrikler , yine çok iyi bi sunum yapmışsın. :) umarım farklı dizi konularında görürüz seni :)