- Reaksiyon puanı
- 2,356
- Puanı
- 810
Furkan sunum için tebrikler , yine çok iyi bi sunum yapmışsın.umarım farklı dizi konularında görürüz seni
![]()
Çok teşekkür ederim Yakup, mutlu ettin beni bu yorumunla
Furkan sunum için tebrikler , yine çok iyi bi sunum yapmışsın.umarım farklı dizi konularında görürüz seni
![]()
Ben miyim? anam yandım eyvahSıradaki yarışmacı sensin Kadir, biliyorsun değil mi
west aga şansına en zor sorular sana geldi gaza gelip hazırlamıştım o zaman![]()
Çok teşekkür ederim Yakup, mutlu ettin beni bu yorumunla![]()
Benimki Kurtlar Vadisinin ilk yıllarından geldi ve acayip ayrıntı isteyen sorulardı.
Bu sorularda Poyraz falan var izlemesem bilirim çok yakın.![]()
aynen aga seninkiler zordu farkın bu olsun aga senin gibi vadiciye çerez sorular soramazdım 10 da 15 falan yaparsın![]()
Bana Pusudan sor aga![]()
Alemto agamı,Kvp1905 agamı ve Onur_35 agamı etiketlememişsinizetiketledim kardeşlerimi
- - - Ekleme - - -
Ben miyim? anam yandım eyvahne zaman?
çd sana pusudan sorular hazırlayacam haksızlık olmaz kimsenin de bişey diyeceğini sanmam
- - - Ekleme - - -
tmm dedik ya aga![]()
yalnız bu 3.hafta kimse bizi konuya etiketlemiyo vaybe
agam valla bunu @Fks14 e sormak lazım vadici ve yarışmacı adamı etiketlemiyo vadiyle alakası olmayan adamları etiketliyo bu işten bişey anlamadım valla
agam valla bunu @Fks14 e sormak lazım vadici ve yarışmacı adamı etiketlemiyo vadiyle alakası olmayan adamları etiketliyo bu işten bişey anlamadım valla
Yoo, alakası yok. Recep'i unutmuş olabiliriz, hem Recep zaten girmişti konuya ilk kişilerden.![]()
Yoo, alakası yok. Recep'i unutmuş olabiliriz, hem Recep zaten girmişti konuya ilk kişilerden.![]()
hem banlı hem vadi düşmanı adamlar etiketleniyo vadiyle alakası olmayan admalar etiketleniyo neden recep etiketlenmiyo anlamış değilim bu yarışma kurtlar vadisi yarışması hatırlatayım eline emeğine sağlık çok güzel yapıyosun ama bunu da unutma
Geçen hafta WestCoast'in yarışmasında etiketlenen kişiler etiketlendi.
Recep bu kadar büyütmesek, sonuç itibariyle konuyu gördün ve girdin![]()
Geçen hafta WestCoast'in yarışmasında etiketlenen kişiler etiketlendi.
Recep bu kadar büyütmesek, sonuç itibariyle konuyu gördün ve girdin![]()
benim konuyu büyüttüğüm falan yok isterse ismim hiç yazılmasın sorun değil ama konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan adamlar etiketlenip ben etiketlenmiyosam buna üzülürüm işte ama bundan sonrada lütfen etiketleme yapma ben yine kendim görüp girerim
kurtlar vadisi yarışmasında vadici adamı etiketleyeceksin fks14