En Büyük "Kurtlar Vadisi" Yarışması | 3.Konuk: kvp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Furkan sunum için tebrikler , yine çok iyi bi sunum yapmışsın. :) umarım farklı dizi konularında görürüz seni :)

Çok teşekkür ederim Yakup, mutlu ettin beni bu yorumunla :)

Benimki Kurtlar Vadisinin ilk yıllarından geldi ve acayip ayrıntı isteyen sorulardı. :D

Bu sorularda Poyraz falan var izlemesem bilirim çok yakın. :D

aynen aga seninkiler zordu farkın bu olsun aga senin gibi vadiciye çerez sorular soramazdım 10 da 15 falan yaparsın :kiki:

çd sana pusudan sorular hazırlayacam haksızlık olmaz kimsenin de bişey diyeceğini sanmam :D

- - - Ekleme - - -

tmm dedik ya aga :D

Sağolasın aga:D VADİye 3 kez baktım 1 inde zaten küçüktüm 2.sinde baktım ama unuttum kanal 7 de de oynuyodu izliyodum ama kaçırıyodum:) pusuya full baktım ama:d 5-6 kez tekrarlarına bakmışımdır:d beyaz tv de 4 kez tekrarı oynadı:D

agam valla bunu @Fks14 e sormak lazım vadici ve yarışmacı adamı etiketlemiyo vadiyle alakası olmayan adamları etiketliyo bu işten bişey anlamadım valla

valla bende buna işte üzülüyorum vadici olmayanlar etiketleniyo yarışmacı adam etiketlenmiyo

agam valla bunu @Fks14 e sormak lazım vadici ve yarışmacı adamı etiketlemiyo vadiyle alakası olmayan adamları etiketliyo bu işten bişey anlamadım valla

Yoo, alakası yok. Recep'i unutmuş olabiliriz, hem Recep zaten girmişti konuya ilk kişilerden. :)

Yoo, alakası yok. Recep'i unutmuş olabiliriz, hem Recep zaten girmişti konuya ilk kişilerden. :)

hem banlı hem vadi düşmanı adamlar etiketleniyo vadiyle alakası olmayan admalar etiketleniyo neden recep etiketlenmiyo anlamış değilim bu yarışma kurtlar vadisi yarışması hatırlatayım eline emeğine sağlık çok güzel yapıyosun ama bunu da unutma

ama ben kendim ilgili olmasaydım girmezdim hem bu 1 kere değil ki 3 haftadan belli aynı ben bugün bunu yazmasaydım yine etiketlenmicektim.

hem banlı hem vadi düşmanı adamlar etiketleniyo vadiyle alakası olmayan admalar etiketleniyo neden recep etiketlenmiyo anlamış değilim bu yarışma kurtlar vadisi yarışması hatırlatayım eline emeğine sağlık çok güzel yapıyosun ama bunu da unutma

Geçen hafta WestCoast'in yarışmasında etiketlenen kişiler etiketlendi.

Recep bu kadar büyütmesek, sonuç itibariyle konuyu gördün ve girdin :):)

Geçen hafta WestCoast'in yarışmasında etiketlenen kişiler etiketlendi.

Recep bu kadar büyütmesek, sonuç itibariyle konuyu gördün ve girdin :):)

benim konuyu büyüttüğüm falan yok isterse ismim hiç yazılmasın sorun değil ama konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan adamlar etiketlenip ben etiketlenmiyosam buna üzülürüm işte ama bundan sonrada lütfen etiketleme yapma ben yine kendim görüp girerim

benim konuyu büyüttüğüm falan yok isterse ismim hiç yazılmasın sorun değil ama konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan adamlar etiketlenip ben etiketlenmiyosam buna üzülürüm işte ama bundan sonrada lütfen etiketleme yapma ben yine kendim görüp girerim

sonuna kadar haklısın aga

Forum İstatistikleri

Konular
176,515
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem