O kız dizinin en zayıf halkası bozdağlılar geldiğinden beridir ömerle aşk sahneleride yok dizide süslük olarak dolasıyorRüveyda Öksüz.ss
O kız dizinin en zayıf halkası bozdağlılar geldiğinden beridir ömerle aşk sahneleride yok dizide süslük olarak dolasıyorRüveyda Öksüz.ss
Iyice vadiye baglsdilar hic kadin sahnesi yokO kız dizinin en zayıf halkası bozdağlılar geldiğinden beridir ömerle aşk sahneleride yok dizide süslük olarak dolasıyor![]()
![]()
![]()
bu ayki oyların neyse de önümüzdeki ay edho da meryoşumu da oylucan eğer 7 poinntten aşağı verirsen sadece yarışmadan atmam @EFE UYSAL ın dediği dar ağacını kurarım sandalyeye tekmeyi basarımO kız dizinin en zayıf halkası bozdağlılar geldiğinden beridir ömerle aşk sahneleride yok dizide süslük olarak dolasıyor![]()
![]()
![]()
EEE nesine yüksek veriyorun o kızın son bölümler yok gibi ayoll @xemrexxx bunun oyuna 0 koy benceIyice vadiye baglsdilar hic kadin sahnesi yok![]()
Hic mi insafın yok.ssEEE nesine yüksek veriyorun o kızın son bölümler yok gibi ayoll @xemrexxx bunun oyuna 0 koy bence.A
![]()
Hic mi insafın yok.ss
Amann neyse saat 4 olucak yine fazla kaldım ayoll daha yarın ev işlerini yapıp oylamayı baslatıcambu ayki oyların neyse de önümüzdeki ay edho da meryoşumu da oylucan eğer 7 poinntten aşağı verirsen sadece yarışmadan atmam @EFE UYSAL ın dediği dar ağacını kurarım sandalyeye tekmeyi basarım![]()
esas senin oyunu geçersiz sayıcam @Billy Kane in diziden ayrıldı dediği kıza puan vermişsinEEE nesine yüksek veriyorun o kızın son bölümler yok gibi ayoll @xemrexxx bunun oyuna 0 koy bence.A
![]()
Müebbet hapsini talep ediyoruzesas senin oyunu geçersiz sayıcam @Billy Kane in diziden ayrıldı dediği kıza puan vermişsin@Bully @mrt-06 sayın co adminlerim duruşma talep ediyorum favori üyeliği alınsın suçluysa
davacıyız @EFE UYSAL la
![]()
Müebbet hapsini talep ediyoruz![]()
ertuğruldan maria ayrıldı daha geçen haftalarda yeni ayrıldı ayoll biz aralık ayını oylamadıkmı aralık ayındakı bölümelrde vardı bundan sonra listeye koymazsınesas senin oyunu geçersiz sayıcam @Billy Kane in diziden ayrıldı dediği kıza puan vermişsin@Bully @mrt-06 sayın co adminlerim duruşma talep ediyorum favori üyeliği alınsın suçluysa
davacıyız @EFE UYSAL la
![]()
ben evdeyim. yan gelip yatarim. yanliz kaliyom zaten karisanimda yok. cocuklarda alisti gec kalkmaya. pazartesiye kadar tabiki bu lüxAmann neyse saat 4 olucak yine fazla kaldım ayoll daha yarın ev işlerini yapıp oylamayı baslatıcam
hadi size iyi geceler @dosimosi @Bully @xemrexxx @EFE UYSAL![]()
![]()
![]()
Hata sende insan uyarmazmiertuğruldan maria ayrıldı daha geçen haftalarda yeni ayrıldı ayoll biz aralık ayını oylamadıkmı aralık ayındakı bölümelrde vardı bundan sonra listeye koymazsın.A
![]()
Yüksek sosyete final yaptı onuda oyladık aralık ayını dikkate aldık @xemrexxx te sorun yok şimdide ocağı dikkate alıcaz seçkin de çıktı kiralık aşktan onuda oyladık mesalaHata sende insan uyarmazmi![]()
Tamamda aralık ayındakı bölümelrde vardı bunuda ocakdakı listeye koyma olsun bitsin ayoll .A .Azeynep çamcının uanındaki şu kız ayrılmış seviyor sevmiyordanEkli dosyayı görüntüle 53381
billy e göre aralıkta yokmuş bu kızYüksek sosyete final yaptı onuda oyladık aralık ayını dikkate aldık @xemrexxx te sorun yok şimdide ocağı dikkate alıcaz seçkin de çıktı kiralık aşktan onuda oyladık mesala
Tamamda aralık ayındakı bölümelrde vardı bunuda ocakdakı listeye koyma olsun bitsin ayoll .A .A![]()
Seviyor sevmiyoru netten izliyorum zaten hangi bölüm çıktığını hatırlamıyorum ofiste bir salak kız vardı o iştebilly e göre aralıkta yokmuş bu kızartık araştırıcaz bakalım kim haklı
![]()
Haksızsa kellesini uçuralımbilly e göre aralıkta yokmuş bu kızartık araştırıcaz bakalım kim haklı
![]()
sen başak atıcıya baktınmı Arka sokaklarda tunç olayını seyrederken yani hande komiserehhahaha aa çok teşekkürler görün Bully xemrexxx çoğalmaya absladık efe dosimosi arkamda ayoll.A
YARIN iyi puan verdiğim kadın oyuncuları gösteririm ozaman analrınız adaletli seçimimi
![]()
.A
20 kişi buldunmu sonucları hesaplamaya absla ozaman ayoll sonra üstüne ne gelirse artık
![]()
![]()
Bakalım ayoll önemli olan düşmanımız cesur ve güzeli değilde canlı cesur yüreği izlemesi olucak @vadikızı nın seçimi yolunu belirler ayoll o tuhaf diziyi tercih ederse ben cesur yürek izleyicisi olrak saymam ben bile kaç haftadır vatanım sensinden önce cesur yüreği canlı izleiyorum sonra vatanım sensini![]()
.A
Kelepçeli dizi asıl em büyük düşmanımız bee @EFE UYSAL bunuceur yürekten saymayalım bence hain çıktı ayollBen Cesur ve güzeli de netten takip ediyorum ben perşembeleri Fox tv umuda kelepçe
vurulmazı izliyorum Cesur Yüreğide netten takip edecem sanırım karar vermedim düşünüyorum sevdiğim diziyi ama sen saysanda saymasanda ben cesur yüreği izlemeye
devam etcem senin sayıp saymaman umrumda değil cadıı
Neyi oyu bekliyosun sen pardon totoşş![]()
Kelepçeli dizi asıl em büyük düşmanımız bee @EFE UYSAL bunuceur yürekten saymayalım bence hain çıktı ayoll![]()
![]()
![]()