Gevaşlı @vadikızı oda masada hain çıkmıstı ayollBana bakk seni boğarım yok yok bıçağım varya onunla keserim ben başladığım
günden beridir fox tv izliyorum hem ben senin gibi birini bırakıp birine gitmiyorum hanımefendi
![754388ae5c193ffbf22f41c1804ac53c.jpg](http://img7.mynet.com/magazin/2016/08/17/754388ae5c193ffbf22f41c1804ac53c.jpg)
Gevaşlı @vadikızı oda masada hain çıkmıstı ayollBana bakk seni boğarım yok yok bıçağım varya onunla keserim ben başladığım
günden beridir fox tv izliyorum hem ben senin gibi birini bırakıp birine gitmiyorum hanımefendi
senin adamın cnm![]()
![]()
![]()
hhahaha neredeydin ancadan beridir @destere şimdi yeni çıktı forumdan ayoll@denizz19 @destere @EFE UYSAL @tolgab @MayısKralı @Ahmad bugüne sözünüz var
@cookies @Harunnn60 otu foku @Çiğdem- le @vadikızı nın o çirkin yüzlerini beğenirsiniz bir göndermediniz oyları.ss
@MEnes sıvarken öldü galiba @MasacRE- bir kontrol et.ss
akşama göndericem dedi göndermeyen çiğdemin oklavasına otursun mu dedim otursun dedi artık göndermezse sana havale ediyorumhhahaha neredeydin ancadan beridir @destere şimdi yeni çıktı forumdan ayoll![]()
kız sen kılıklı efsuna herkes 10 vermiş tam bir oyuncu kendisihhahaha neredeydin ancadan beridir @destere şimdi yeni çıktı forumdan ayoll![]()
geriye @tolgab @MEnes @EFE UYSAL kaldı gece 12 ye ka gönderirler umarım yarın başlarına kötü şeyler gelmemesi için@denizz19 @destere @EFE UYSAL @tolgab @MayısKralı @Ahmad bugüne sözünüz var
@cookies @Harunnn60 otu foku @Çiğdem- le @vadikızı nın o çirkin yüzlerini beğenirsiniz bir göndermediniz oyları.ss
@MEnes sıvarken öldü galiba @MasacRE- bir kontrol et.ss
@EFE UYSAL sen sözünü böylemi tutuyorsun ayol kocabaşgeriye @tolgab @MEnes @EFE UYSAL kaldı gece 12 ye ka gönderirler umarım yarın başlarına kötü şeyler gelmemesi için@Çiğdem- @dosimosi @Aserat @vadikızı
@Harunnn60 ile @cookies in kalemini kırdık![]()
@cookies son haftalar banada kullanamıyor sınav haftasındaymıs çocuk
bana sitem etmisti ben bu kizi iyi oyuncu listeme almadim diyeşaşırmadım
kız sen kılıklı efsuna herkes 10 vermiş tam bir oyuncu kendisi![]()
ona oy hakkı tanımayacaktın başta
Akşam 6 da sonuçlari açiklicam forumda ol