En İyi Oyuncu Yarışması--Aralık Ayı-- Oylama Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çiğdemin farah zeynep,sanem çelik,sedef şahin ve birce akalaya verdiği puanların yanına ''
0'' koydum öyle ekledim oylamaya çikinella şok olacak sonuçlar çıkınca:A
İçerde Acun'um karşısında diz çökecek hiç kaçarı yok. :A Ben Survivor'a yönlendiririm dizinin izleyicilerini sıkıntı yok. :Z
0 KOYMAK NE OLUYOR BEEE BU BENİM PUANIMI SYMIYORMU ŞİMDİ 😵
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

çiğdemin farah zeynep,sanem çelik,sedef şahin ve birce akalaya verdiği puanların yanına ''
0'' koydum öyle ekledim oylamaya çikinella şok olacak sonuçlar çıkınca:A
İyi yapmışsın adaleti sağlamalısın tabii sunucu olarak :A

sevdiği parlak oğlana musallat olmayan hazar ergüçlüye bile 1 vermiş .ss Allah tan kösem sultanım nurgüle 8 vermiş de idamdan kurtuldu çikinella:A
kaliteli kadın oyuncuya iyi puan verrim ben sadece ayoll beceriksizlere değil :A :A :A

benim 1 verdiğim Kadın oyunculara 8 ve üstü verenleri tespit et onalrı sayma asıl onlar şikeli oyluyordur :A :A :A

kaliteli kadın oyuncuya iyi puan verrim ben sadece ayoll beceriksizlere değil :A :A :A

benim 1 verdiğim Kadın oyunculara 8 ve üstü verenleri tespit et onalrı sayma asıl onlar şikeli oyluyordur :A :A :A
Ben @Çiğdem- e bu konuda katılıyorum. içerde dizisindeki bayanlar Çigdemin puanlamasını hakediyor 😉

aslında senin oylarını saymayıp @destere nin oyları 2 kişiik sayabilirim neticede ilerideki eşin olacak çocuk yani senin oyun onun oyu mu olur aranızda:A

rüveyda öksüze de 1 vermiş :A bir de kadının rolü çok azdı diyordu :A
Sen isi biliyorsun tipe bakmıyorsun :A :A
Ben @Çiğdem- e bu konuda katılıyorum. içerde dizisindeki bayanlar Çigdemin puanlamasını hakediyor 😉
hhahaha aa çok teşekkürler görün Bully xemrexxx çoğalmaya absladık efe dosimosi arkamda ayoll :A .A :A

YARIN iyi puan verdiğim kadın oyuncuları gösteririm ozaman analrınız adaletli seçimimi
:A :A .A

hhahaha aa çok teşekkürler görün Bully xemrexxx çoğalmaya absladık efe dosimosi arkamda ayoll :A .A :A

YARIN iyi puan verdiğim kadın oyuncuları gösteririm ozaman analrınız adaletli seçimimi
Kız dosi sana sadece bu konuda katılıyormuş, başka hiçbir konuda katılmıyormuş demek ki neyine sevindin ki @xemrexxx :A

neyse kız puanları ekledim bitti :A şu an zirvede sürpriz bir isim var yarın @Harunnn60 ve @EFE UYSAL da o isme 10 puan verirse 1.olacak gibi :A