Baskül Ailesi absürd bir aile komedisiydi ama efsane olmuştur bu örneği Birol'un Aile dizilerini övenler için verdim.
✍✍ ❤Gülse'nin en kötü dizisi bile iyidir. Kesinlikle Gülse Birsel.
Gülse Birsel 2013'ten bu yana Aile Arasında dışında dişe dokunur bir şey yapamadı.Gülse Birsel diyorum iki dizisi de kalburüstü işler olduğu için.
Cüneyt İnay'ın da tarzını seviyorum ve çok yetenekli olduğunu düşünüyorum.
Selçuk Aydemir de proje tasarımı ve espri yazma konusunda çok yetenekli ama konu senaryosunda aynı derece başarılı değil bence.
Burak Aksak'ı değerlendirmem için Leyla ile Mecnun dışında da iyi bir iş yapması lazım.
Birol Güven iyi konu yazıyor ve reyting almasını biliyor ama espri kabiliyeti diğerlerinin epey uzağında.
Yalan Dünya 2014'te bittiGülse Birsel 2013'ten bu yana Aile Arasında dışında dişe dokunur bir şey yapamadı.
Burak Aksak, Leyla ile Mecnun sonrasında da iyi işler yaptı. Her işi belli bir çıtanın üstünde.
Bu ekibe Feyyaz Yiğit'i de ekleyebiliriz Ölümlü Dünya ve Gibi sonrasında...
Son sezona yeni oyuncular gelmeseydi keşkeSon sezonu iyi değildi.
Hangi kafayla açtığımı bilmiyorum ki, konu çok eski.Tayfun Güneyer nerede.@Araf
Ankete gelirsek tabi ki Gülse Birsel.
Gani Müjde espri anlayışını da severim. 2010'lardan sonra yaptığı işlerde tamamen kendini tekrar etmeye başladı senaryoları da bayatladı artık. Döneme ayak uyduramıyor dönebilir, çağın epey gerisinde kaldı. Demode esprileri güldürmüyor artık ama eskileri güzeldi.
Bence Jet Sosyete iyiydi, aslında tekrar dönüp izlediğimde keşke şimdi öyle bir komedi olsa da izlesek diyorum.Gülse Birsel 2013'ten bu yana Aile Arasında dışında dişe dokunur bir şey yapamadı.
Burak Aksak, Leyla ile Mecnun sonrasında da iyi işler yaptı. Her işi belli bir çıtanın üstünde.
Bu ekibe Feyyaz Yiğit'i de ekleyebiliriz Ölümlü Dünya ve Gibi sonrasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?