En İyi Komedi Senaristi Kim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En İyi Kim?

• Kullanılan toplam oy
    36
Daha önce oy vermişim ama tabii ki Gülse Birsel. :A Kendisiyle aşık atabilen biri bile çıkamaz o kadar emin konuşuyorum. :A

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Bence Jet Sosyete iyiydi, aslında tekrar dönüp izlediğimde keşke şimdi öyle bir komedi olsa da izlesek diyorum. :D

Nedense her işi Avrupa Yakası ile kıyaslandı. :(
Gülseren Budayıcıoğlu işleri çoğalınca Gülse Birsel dizi yapsın diye ağlayanların büyük kısmının daha 1-2 sene önce Jet Sosyete'ye yüz vermediğini görünce yapılmasın daha iyi diyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: DR
Gülseren Budayıcıoğlu işleri çoğalınca Gülse Birsel dizi yapsın diye ağlayanların büyük kısmının daha 1-2 sene önce Jet Sosyete'ye yüz vermediğini görünce yapılmasın daha iyi diyorum. :A
Ekranda resmen komedi kalmadı. Gülmeyi özledik. Bana göre Friends, How I Met Your Mother ve s. ve s. komedilerden daha iyi Gülsenin komedileri. Galiba yeterince cool değilim. :A ama saydığım dizileri çoğu kişinin izlemediğine sırf cool görünmek için story atıp kapattığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Leyla ile Mecnun da buna dahil bence. İzleyen yoktur değil ama bence o kadar da değil. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: bazinga and Aserat