En İyi Komedi Senaristi Kim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En İyi Kim?

• Kullanılan toplam oy
    36
Birol Güven bence. Son zamanlarda tüm dizileri reytingleri süper olmasada cok iyi isler yapti. Doksanlar ile yaz aylarinda iyi oranlar aliyor.

Gani Müjde'yi eklemeyi unutmuşum. Her neyse Resul Ertaş ve Gani Müjde de seçeneklere eklendi. :)

Ankette Gülse fark attığına göre en iyi komedyen belli oldu. Sadece tv`ye çalışmıyor. Kitapları mizah dergileri köşe yazıları da vardır. En zor güldürmek yazılı güldürmek. :)

Diğer dedim, çünkü burada projelerini birden fazla sevdiğim isim var. Birol Güven, Cüneyt İnay, Selçuk Aydemir, Resul Ertaş ve Gani Müjde.

Tayfun Güneyer nerede. :A @Araf

Ankete gelirsek tabi ki Gülse Birsel.

Gani Müjde espri anlayışını da severim. 2010'lardan sonra yaptığı işlerde tamamen kendini tekrar etmeye başladı senaryoları da bayatladı artık. Döneme ayak uyduramıyor dönebilir, çağın epey gerisinde kaldı. Demode esprileri güldürmüyor artık ama eskileri güzeldi.

Gülse Birsel diyorum iki dizisi de kalburüstü işler olduğu için.

Cüneyt İnay'ın da tarzını seviyorum ve çok yetenekli olduğunu düşünüyorum.

Selçuk Aydemir de proje tasarımı ve espri yazma konusunda çok yetenekli ama konu senaryosunda aynı derece başarılı değil bence.

Burak Aksak'ı değerlendirmem için Leyla ile Mecnun dışında da iyi bir iş yapması lazım.

Birol Güven iyi konu yazıyor ve reyting almasını biliyor ama espri kabiliyeti diğerlerinin epey uzağında. :)
Gülse Birsel 2013'ten bu yana Aile Arasında dışında dişe dokunur bir şey yapamadı.

Burak Aksak, Leyla ile Mecnun sonrasında da iyi işler yaptı. Her işi belli bir çıtanın üstünde.

Bu ekibe Feyyaz Yiğit'i de ekleyebiliriz Ölümlü Dünya ve Gibi sonrasında...

Gülse Birsel 2013'ten bu yana Aile Arasında dışında dişe dokunur bir şey yapamadı.

Burak Aksak, Leyla ile Mecnun sonrasında da iyi işler yaptı. Her işi belli bir çıtanın üstünde.

Yalan Dünya 2014'te bitti :D

Tayfun Güneyer nerede. :A @Araf

Ankete gelirsek tabi ki Gülse Birsel.

Gani Müjde espri anlayışını da severim. 2010'lardan sonra yaptığı işlerde tamamen kendini tekrar etmeye başladı senaryoları da bayatladı artık. Döneme ayak uyduramıyor dönebilir, çağın epey gerisinde kaldı. Demode esprileri güldürmüyor artık ama eskileri güzeldi.
Hangi kafayla açtığımı bilmiyorum ki, konu çok eski. :A

Bence Jet Sosyete iyiydi, aslında tekrar dönüp izlediğimde keşke şimdi öyle bir komedi olsa da izlesek diyorum. :D

Nedense her işi Avrupa Yakası ile kıyaslandı. :(

Forumda çok ciddi Gülse Birsel hayranı var, anketteki oylardan görebilirsiniz. Rakiplerine fark atmış. :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking