En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,086
Puanı
1,060

Bu hafta en iyi çizgi filmi seçiyoruz

Sahne seçimi saat 21.30'da.

Akşam foruma giremeyecekler olursa özelden seçimlerini yollayabilir ve eğer kimse o filmlerle gelmezse ozaman o seçilen sahnelerle yarışabilirler
Öncelik hakkı 21.30'dan itibaren konuda paylaşanların

4-6. haftamızda ilk 3 yarışmacı final puanlarını alacak ve üç haftanın toplam puanında 3 kişi elenecek​

@ozmoturk – Pembe Panter recap 1:28 - 6:35

@Billy Kane Bip Bip Et Cayote

@vadikızı - Temel Reis (2.dakikadan itibaren)

@xemrexxx - Pokemon
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/127081/pokemon-butterfreenin-ashden-ayrilisi-dublajli

@Bully - Beyblade (14.40'tan itibaren)

@EFE UYSAL Tom ve Jerry

@denizz19 - Casper (ilk 5 dakika)

@mrt-06
Tweety ve Sylvester

@FaJi - Bugs Bunny
http://dai.ly/x2o5y7d

Son düzenleme:
@Dosi Çizgi filmden sahne mi koyacağız Yoksa direk çizgi film ismi mi
sahneyle gelin tabiki
en iyi sahnelerinden seçinki jüriler izLerken karar versin. Konunun içeriğini okusana be 😡 az yazdım bide ve nerde emeğin karşılığı

@denizz19 afis ayarlandi
@vadikızı belki hatirlamazsa hangi cizgi filmler var, fikir sahibi olur resmi görunce

Bence en zoru bu
Benim zevklerimle burada ki kişilerin zevklerinin uyuşacağını hiç sanmıyorum

Bence en zoru bu
Benim zevklerimle burada ki kişilerin zevklerinin uyuşacağını hiç sanmıyorum
zaten amac kendi zevkin degil, forumdakiler icin en iyisini secmek

umarim herkes zorlanir

Seçen tam puanı alır benden
türkçe version olarak tv'den izleyen nesilden biri olduğuma çok seviniyorum şuankı nesilin o duygudan mahrum yaşaması zaten boşa yaşadıklarının göstergesi

Pokemon ile gelen tam puanı alır
ya da alabilir diyeyim sonra tam puan verme mecburiyetinde kalıyorum iyi olmuyor o

Pokemon ile gelen tam puanı alır
ya da alabilir diyeyim sonra tam puan verme mecburiyetinde kalıyorum iyi olmuyor o
bencede o tarz sözler verme
Belki daha fazla seveceğin çizgi film gelir

Seçen tam puanı alır benden
türkçe version olarak tv'den izleyen nesilden biri olduğuma çok seviniyorum şuankı nesilin o duygudan mahrum yaşaması zaten boşa yaşadıklarının göstergesi

@Bully Çiğdemin bu önerisini değerlendir

bencede o tarz sözler verme
Belki daha fazla seveceğin çizgi film gelir

@Bully Çiğdemin bu önerisini değerlendir

Yok en sevdiğim çizgi film Pokemon'dur. Gerçi anime aslında o çizgi film sayılmaz pek ama onlar da kabul edilir herhalde yarışmada? @MEnes @OzaN @Çiğdem- falan az Pokemon Go oynamadık sokak sokak pokemon kovaladık bir ara

Ama tam verememem şöyle olabilir pek iyi bir sahne ile gelmez başka bir çizgi filmden çok daha güzel bir sahne olur o zaman tam vermem işte

Pokemon efsane tabikde ama digimon daha iyi

kabul, animede kabul
cok merak ediyorum hangi tercihler le gelinecek. Risk mi alacaklar yoksa herkes bilindik cizgi filmleremi yönelecek

aa beğenmene sevindim sen izlemişmiydin kanal d o dönem sizde varmıydı gerçi bilmiyorumda
kiz ayni yasta sayilirizda ama ben kücükken daha cok isvec kanallarini izliyordum. Senin karakterler tanidik geliyor bana ama
Pokemonu daha iyi biliyorum ben

Risk alacaklarını sanmıyorum Türkiye'de bizim dönemimizde popüler olanlar neyse onlarla gelmeleri en mantıklısı
Tom ve Jerry, Temel Reis, Çakmaktaşlar, Tweety Sylvester falan olabilir işte buradan da yol göstereyim yarışmacılara