En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,086
Puanı
1,060

Bu hafta en iyi çizgi filmi seçiyoruz :D
Sahne seçimi saat 21.30'da.

Akşam foruma giremeyecekler olursa özelden seçimlerini yollayabilir ve eğer kimse o filmlerle gelmezse ozaman o seçilen sahnelerle yarışabilirler :) Öncelik hakkı 21.30'dan itibaren konuda paylaşanların :)

Bild1.JPG

4-6. haftamızda ilk 3 yarışmacı final puanlarını alacak ve üç haftanın toplam puanında 3 kişi elenecek​

@ozmoturk – Pembe Panter recap 1:28 - 6:35

@Billy Kane Bip Bip Et Cayote

@vadikızı - Temel Reis (2.dakikadan itibaren)

@xemrexxx - Pokemon
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/127081/pokemon-butterfreenin-ashden-ayrilisi-dublajli

@Bully - Beyblade (14.40'tan itibaren)

@EFE UYSAL Tom ve Jerry

@denizz19 - Casper (ilk 5 dakika)

@mrt-06
Tweety ve Sylvester

@FaJi - Bugs Bunny
http://dai.ly/x2o5y7d

Son düzenleme:
@Dosi Çizgi filmden sahne mi koyacağız Yoksa direk çizgi film ismi mi :D
sahneyle gelin tabiki :A en iyi sahnelerinden seçinki jüriler izLerken karar versin. Konunun içeriğini okusana be 😡 az yazdım bide ve nerde emeğin karşılığı :A

@denizz19 afis ayarlandi :D @vadikızı belki hatirlamazsa hangi cizgi filmler var, fikir sahibi olur resmi görunce :A

Bence en zoru bu :D Benim zevklerimle burada ki kişilerin zevklerinin uyuşacağını hiç sanmıyorum :D

Bence en zoru bu :D Benim zevklerimle burada ki kişilerin zevklerinin uyuşacağını hiç sanmıyorum :D
zaten amac kendi zevkin degil, forumdakiler icin en iyisini secmek :D
umarim herkes zorlanir :A

Seçen tam puanı alır benden :Z türkçe version olarak tv'den izleyen nesilden biri olduğuma çok seviniyorum şuankı nesilin o duygudan mahrum yaşaması zaten boşa yaşadıklarının göstergesi :A :A :A

Pokemon ile gelen tam puanı alır :A ya da alabilir diyeyim sonra tam puan verme mecburiyetinde kalıyorum iyi olmuyor o :A

Pokemon ile gelen tam puanı alır :A ya da alabilir diyeyim sonra tam puan verme mecburiyetinde kalıyorum iyi olmuyor o :A
bencede o tarz sözler verme :D Belki daha fazla seveceğin çizgi film gelir :)

Seçen tam puanı alır benden :Z türkçe version olarak tv'den izleyen nesilden biri olduğuma çok seviniyorum şuankı nesilin o duygudan mahrum yaşaması zaten boşa yaşadıklarının göstergesi :A :A :A
@Bully Çiğdemin bu önerisini değerlendir :A

bencede o tarz sözler verme :D Belki daha fazla seveceğin çizgi film gelir :)

@Bully Çiğdemin bu önerisini değerlendir :A

Yok en sevdiğim çizgi film Pokemon'dur. Gerçi anime aslında o çizgi film sayılmaz pek ama onlar da kabul edilir herhalde yarışmada? @MEnes @OzaN @Çiğdem- falan az Pokemon Go oynamadık sokak sokak pokemon kovaladık bir ara :A

Ama tam verememem şöyle olabilir pek iyi bir sahne ile gelmez başka bir çizgi filmden çok daha güzel bir sahne olur o zaman tam vermem işte :D

Yok en sevdiğim çizgi film Pokemon'dur. Gerçi anime aslında o çizgi film sayılmaz pek ama onlar da kabul edilir herhalde yarışmada? @MEnes @OzaN @Çiğdem- falan az Pokemon Go oynamadık sokak sokak pokemon kovaladık bir ara :A

Ama tam verememem şöyle olabilir pek iyi bir sahne ile gelmez başka bir çizgi filmden çok daha güzel bir sahne olur o zaman tam vermem işte :D
Pokemon efsane tabikde ama digimon daha iyi :A :A :A

kabul, animede kabul :D cok merak ediyorum hangi tercihler le gelinecek. Risk mi alacaklar yoksa herkes bilindik cizgi filmleremi yönelecek :D

aa beğenmene sevindim sen izlemişmiydin kanal d o dönem sizde varmıydı gerçi bilmiyorumda :F
kiz ayni yasta sayilirizda ama ben kücükken daha cok isvec kanallarini izliyordum. Senin karakterler tanidik geliyor bana ama :D Pokemonu daha iyi biliyorum ben :D

kabul, animede kabul :D cok merak ediyorum hangi tercihler le gelinecek. Risk mi alacaklar yoksa herkes bilindik cizgi filmleremi yönelecek :D

kiz ayni yasta sayilirizda ama ben kücükken daha cok isvec kanallarini izliyordum. Senin karakterler tanidik geliyor bana ama :D Pokemonu daha iyi biliyorum ben :D

Risk alacaklarını sanmıyorum Türkiye'de bizim dönemimizde popüler olanlar neyse onlarla gelmeleri en mantıklısı :D Tom ve Jerry, Temel Reis, Çakmaktaşlar, Tweety Sylvester falan olabilir işte buradan da yol göstereyim yarışmacılara :A