daha detayli bakamadim yorumlarada bana öyle bir izlenim biraktin oyüzden sorayim dedimDestek olacağız dedik sana bi kere. Yarı yolda bırakmak olmaz.
daha detayli bakamadim yorumlarada bana öyle bir izlenim biraktin oyüzden sorayim dedimDestek olacağız dedik sana bi kere. Yarı yolda bırakmak olmaz.
daha detayli bakamadim yorumlarada bana öyle bir izlenim biraktin oyüzden sorayim dedim
daha detayli bakamadim yorumlarada bana öyle bir izlenim biraktin oyüzden sorayim dedim
darbe yiye yiye aklı başına geldi sanırımAdam seni jüride görünce Dirilişden hızlaca uzaklaşıyo artık nasıl becerdiysen.
Demekki has dirilişci değilmiş @EFE UYSALdarbe yiye yiye aklı başına geldi sanırımbaşka bir açıklaması olamaz bunun
Ne istiyon be yarışmacımdanKazım koyuncu'ya olan oldu.
1 verince tebrik etmeyi uygun görmemiş. Cadı Sila deyince senin elenme vaktin geldi deyip yolladı beni yarışmadan. Tarih bunları yazdı Çiğdem hanımaaaa ilk 4 diyince ilk 4 ü tebrik ettik cnm
sende her yarışmada ilk hafta elenirsen seninde pek haslığın kalmazDemekki has dirilişci değilmiş @EFE UYSAL
Ne istiyon be yarışmacımdan
darbe yiye yiye aklı başına geldi sanırımbaşka bir açıklaması olamaz bunun
1 oy için neden kaçayımki vede seçtiğim sahneyi aceleyle seçtim yoksa en iyisini bulur 1. olurdum 3. haftadaDemekki has dirilişci değilmiş @EFE UYSAL
Sonuçları takip edemedim sonlara doğru geldim gördüklerimi etiketledim Yoksa ederdimilk sunuculuk deneyimin muhteşem olmuş @Dosişutladıklarında muhteşem olmuş tepiğine sağlıkher hafta daha çok kişi şutlarsın umarım
@darklegend in zaten seçimleri berbattı elenmesi normal
@sokak sanati ise kendi ayağına kurşun sıktı eleyin beni diye çağırıyordu resmen yoksa yoksa bir aşk-ı memnu efsanesi dururken gidip kimsenin şeetmediği bana hilmiye de dizisiyle gelmezdikendi düşen ağlamazmış sürünsün daha beter olsun
@denizz19 bu puanlar içinde teşekür beklerdimkazan doğurunca herkes teşekür eder asıl asalet kazan ölünce teşekür etmeyi başarabilmektir
çok sevdiklerim veya nefret ettiklerimle gelmediğin için mecburen orta alanı kapmışsınkötülere dua et onlar olmasa orta alanı zor kapardın
gökçe felaketinden sonra doğru yolu bulmuşsun gibi umarım tekrar aynı hatalara düşmezsin
gökçede iyi kızdı aslında ama yanlış meslek seçmiş sanırım banyoda sesi yankı yapınca kendisine hoş gelmiş şarkıcı olmak gibi bir hata yapmışbanyodayken bende bülbül kesiliyorum ama şarkıcıyım diye kimsenin kafasını şişirmiyorum
kendine yaptırım uygulaaşk-ı memnu ile gel diye dilimizde tüy bitti ama sen gittin foktan şeyler seçtin ama bence elenmek için özel çaba sarfettin gibisonunda hakettiğin yeri bulmuşsun lanet olasıca gaspçı çakma başkan) @Çiğdem- in seni tiz vakit başkanlıktan şutlaması şart oldu artık
Sayende görmüş olduk büyüksün.sende her yarışmada ilk hafta elenirsen seninde pek haslığın kalmazama arada bir güzel şeylerle gelebiliyorsun ordan kazanıyorsun
yalnız @EFE UYSAL ın dirilişten kaçıp sığındığı limanda foktanbula bula arka sokakları bulmuş adamın demekki içi pis yapacak bişey yok
Aşkı memnu ile gelecektim vazgeçtimsende her yarışmada ilk hafta elenirsen seninde pek haslığın kalmazama arada bir güzel şeylerle gelebiliyorsun ordan kazanıyorsun
yalnız @EFE UYSAL ın dirilişten kaçıp sığındığı limanda foktanbula bula arka sokakları bulmuş adamın demekki içi pis yapacak bişey yok
sahneye bakan kim diriliş ismini duyunca otomatikman bir veriyorum1 oy için neden kaçayımki vede seçtiğim sahneyi aceleyle seçtim yoksa en iyisini bulur 1. olurdum 3. haftada
onunla gelsen full tam puan çekerdin benden zaten iki landa tam puanı kapmışsınAşkı memnu ile gelecektim vazgeçtim
Öyle birşey mi var @Dosi başkan sizi jüriyi uyarmaya davet ediyorum ve adaletli oynamasını istiyorumsahneye bakan kim diriliş ismini duyunca otomatikman bir veriyorumsen sahneyi izlediğimimi sandın
şimdi et geç kalmış sayılmazsın bekliyorumSonuçları takip edemedim sonlara doğru geldim gördüklerimi etiketledim Yoksa ederdim
@Dosi sorarsa izledim derim ondan kolay ne var başıma bekçimi dikecek sankiÖyle birşey mi var @Dosi başkan sizi jüriyi uyarmaya davet ediyorum ve adaletli oynamasını istiyorum
Teşekkürler umarım bir daha oylamazsınşimdi et geç kalmış sayılmazsın bekliyorum)
@Dosi sorarsa izledim derim ondan kolay ne var başıma bekçimi dikecek sanki)
konuda ilk 4 puan alıcak yazıyor ayoll bende puan durumunda olan ilk 4 kişiyi final puanı aldı sandım1 verince tebrik etmeyi uygun görmemiş. Cadı Sila deyince senin elenme vaktin geldi deyip yolladı beni yarışmadan. Tarih bunları yazdı Çiğdem hanım
Yükleniyoruz diye inşallah @Dosi öğretmenimizi de kendisine benzetmez
daha şimdi oturabildim. birazdan ekleyecemaldığımız puanlar nerede yazıyor topluca
evet canımKuzumm daha iyisin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?