En İyi Ben Seçerim 1-3. Hafta Oy Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle emeklerine sağlık @Dosi :bhr::bhr::bhr:

ilk 4 final puanları alanlar @Bully @mrt-06 @denizz19 üçünüzede 3 oylamadada sanırım iyi puanlar vermiştim hak etmişsiniz :Z:Z:Z

1. olan @EFE UYSAL a ehlik puanlar vermiştim ama halk sevmiş ve 1.yapmış ayoll banada kocaman bir tebrik etmek düşer :A :A :A

Elenenler @sokak sanati ve @DarkLeqenD kol kola tam bulmussunuz birbirinizi güzel çift olmuşsunuz ayoll :A :A :A

@xemrexxx sende dizi film yarışmalarında hep 1 puanla falan final puanı kaçırıyorsun ama sana ohh olsun tabikide :Z:Z:Z

@Dosi onca hafta senin yarışmanda sonuçlar açıklanırken konuya katkıda bulundu, sen iadeyi ziyaret yapacağına anca sonuçlar bittiğinde,30 sayfa sonra konuya uğra. Ayıp ayıp. :A

ilk 4 final puanları alanlar @Bully @mrt-06 @denizz19 üçünüzede 3 oylamadada sanırım iyi puanlar vermiştim hak etmişsiniz :Z:Z:Z

1. olan @EFE UYSAL a ehlik puanlar vermiştim ama halk sevmiş ve 1.yapmış ayoll banada kocaman bir tebrik etmek düşer :A :A :A

Elenenler @sokak sanati ve @DarkLeqenD kol kola tam bulmussunuz birbirinizi güzel çift olmuşsunuz ayoll :A :A :A

@xemrexxx sende dizi film yarışmalarında hep 1 puanla falan final puanı kaçırıyorsun ama sana ohh olsun tabikide :Z:Z:Z
Bu sefer ters tepti sen beğenmedin halk beğendi ve 1. yaptı çok iyi başlangıç yaptım devamı gelir inş :A :Z

@Dosi onca hafta senin yarışmanda sonuçlar açıklanırken konuya katkıda bulundu, sen iadeyi ziyaret yapacağına anca sonuçlar bittiğinde,30 sayfa sonra konuya uğra. Ayıp ayıp. :A

benim vaktimmi var ayoll ben reelde daha yoğunum gündüz 16:00 dan önce akşamda 23:00 dan önce gelemiyorum taa ekim ayından beridir hem bu konunun şakasını bile yapmayalım çünkü ciddiye alıcak kadar art niyetli insanlar malesef var beni forumda bilmeyen yok zaten cnm :bhr::bhr::bhr:

benim vaktimmi var ayoll ben reelde daha yoğunum gündüz 16:00 dan önce akşamda 23:00 dan önce gelemiyorum taa ekim ayından beridir hem bu konunun şakasını bile yapmayalım çünkü ciddiye alıcak kadar art niyetli insanlar malesef var beni forumda bilmeyen yok zaten cnm :bhr::bhr::bhr:
Ne zaman saat düzenin düzelecek :A

En İyi Ben Seçerim 1-3. hafta ilk oy sonuçları bugün saat 20.00'da başlıyor. Hepinizi heyacan dolu programımıza bekliyoruz :Z
Ekli dosyayı görüntüle 54872

Öncelikle oylamaya katılan değerli jürilerimize teşekkürler ederim.
İlk 4 yarışmacı final puanını alacaklar.

Haftalarımızı sırasıyla açıklayacağım ve her hafta final puanı alanları belirlendikten sonra 3 haftanın toplam puanlarındada elenen 2 yarışmacımız belli olacak
1f600.png

4-6. haftayı kapsayan 2. oylama gecemizde 3 yarışmacı yarışmaya veda edecek.
Yarışmacılar:​
1-3 haftanın toplam puanları :
491 Efe
491 mrt-06
482 Bully
473 denizz19
472 xemrexxx
444 Faji
438 ozmoturk
411 Billy Kane
384 vadikızı
376 sokak sanatı Elendi
350 DarkleqenD Elendi

Jüriler :
@destere
@MasacRE-
@MEnes
@mesmeso61
@Çiğdem-
@turkuazz
@Dosi
@Maskeli Fedai

ilk sunuculuk deneyimin muhteşem olmuş @Dosi :) şutladıklarında muhteşem olmuş tepiğine sağlık:) her hafta daha çok kişi şutlarsın umarım :)
@darklegend in zaten seçimleri berbattı elenmesi normal :)

@sokak sanati ise kendi ayağına kurşun sıktı eleyin beni diye çağırıyordu resmen yoksa yoksa bir aşk-ı memnu efsanesi dururken gidip kimsenin şeetmediği bana hilmiye de dizisiyle gelmezdi :) kendi düşen ağlamazmış sürünsün daha beter olsun :)

@destere
@EFE UYSAL :Şaban oğlu Şaban - Parola = 21 puan
@xemrexxx :Tosun Pasa- tuvalete gitme sahnesi = 20 puan
@vadikızı :Cöpculer krali recap kedi kovalama sahnesi = 19 puan
@ozmoturk :Çöpçüler kralı -kız kaçırma sahnesi = 18 puan
@Bully :Şaban oğlu Şaban - Çadır = 17 puan
@mrt-06:Şaban oğlu Şaban Bohça kılığı =16 puan
@FaJi : Saban oglu Saban- hirsizi vurdum = 15 puan
@Billy Kane : Kadırgalıyı hakladık = 14 puan
@DarkLeqenD:Cöpculer krali - Belediye parkimiza hosgeldiniz = 13 puan
@sokak sanati : Korkusuz korkak- Mesela yani = 12 puan
@denizz19 :Garip - mahkeme sahnesi = 11 puan
@denizz19 bu puanlar içinde teşekür beklerdim :) kazan doğurunca herkes teşekür eder asıl asalet kazan ölünce teşekür etmeyi başarabilmektir :)

Teşekkürler @destere kötü puan almadık bugün senden :A
çok sevdiklerim veya nefret ettiklerimle gelmediğin için mecburen orta alanı kapmışsın :) kötülere dua et onlar olmasa orta alanı zor kapardın :)

:A 1 puan ile 1 puan kapmışım.

@destere kalp ben :A
gökçe felaketinden sonra doğru yolu bulmuşsun gibi umarım tekrar aynı hatalara düşmezsin :)
gökçede iyi kızdı aslında ama yanlış meslek seçmiş sanırım banyoda sesi yankı yapınca kendisine hoş gelmiş şarkıcı olmak gibi bir hata yapmış :) banyodayken bende bülbül kesiliyorum ama şarkıcıyım diye kimsenin kafasını şişirmiyorum :)

@destere sana yaptırımım büyük olacak.
kendine yaptırım uygula :) aşk-ı memnu ile gel diye dilimizde tüy bitti ama sen gittin foktan şeyler seçtin ama bence elenmek için özel çaba sarfettin gibi :) sonunda hakettiğin yeri bulmuşsun lanet olasıca gaspçı çakma başkan :)) @Çiğdem- in seni tiz vakit başkanlıktan şutlaması şart oldu artık :)

Son düzenleme:
Takip edemedim sonuçları ve yarışmayı ama iyi puan verdiklerim beğenmiş ve harikasın kardeşim benim demiş kötü puan alanlar ise türlü benzetmelerle saydırmış her zamanki gibi. :A Hepinizi saygıyla selamlıyorum kalite anlayışıma göre olması gerektiği şekilde puanlar dağıttım her zaman olduğu gibi. :A Elenen arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum canları saolsun bir dahaki sefere artık. :)

teşekkurler :)
olayı yanlis anladin. ilk mesajdakinpuan tablosu 3 haftanin toplam sonucu ve final puanlariyla alakasi yok. daha final puani ekleyecegim.
@vadikızı @ozmoturk ve @xemrexxx ninde final puanlari var hatta ezdiğin Emre 2. hafta lider oldu :A

:DBen alıştım artık bu duruma zeynep canı sağolsun
kı sen hakikaten 2. hafta patlama yapip 3 final puani aldin ve elenmekten son anda kurtuldun :A

Adam seni jüride görünce Dirilişden hızlaca uzaklaşıyo artık nasıl becerdiysen. :A
sana teşekkur ederim yarişmami ciddiye alip beni uğrastirmadan oylarini yolladiğin icin :) baskalari seni kara listeye almis olabilir ama ben aldiris etmedim ve sende onlari hakli çıkarmadın :)

kı sen hakikaten 2. hafta patlama yapip 3 final puani aldin ve elenmekten son anda kurtuldun :A

sana teşekkur ederim yarişmami ciddiye alip beni uğrastirmadan oylarini yolladiğin icin :) baskalari seni kara listeye almis olabilir ama ben aldiris etmedim ve sende onlari hakli çıkarmadın :)

:Fayy evet öyle olmuş valla şaşırdım kendimee

ilk sunuculuk deneyimin muhteşem olmuş @Dosi :) şutladıklarında muhteşem olmuş tepiğine sağlık:) her hafta daha çok kişi şutlarsın umarım :)
@darklegend in zaten seçimleri berbattı elenmesi normal :)

@sokak sanati ise kendi ayağına kurşun sıktı eleyin beni diye çağırıyordu resmen yoksa yoksa bir aşk-ı memnu efsanesi dururken gidip kimsenin şeetmediği bana hilmiye de dizisiyle gelmezdi :) kendi düşen ağlamazmış sürünsün daha beter olsun :)

@denizz19 bu puanlar içinde teşekür beklerdim :) kazan doğurunca herkes teşekür eder asıl asalet kazan ölünce teşekür etmeyi başarabilmektir :)

çok sevdiklerim veya nefret ettiklerimle gelmediğin için mecburen orta alanı kapmışsın :) kötülere dua et onlar olmasa orta alanı zor kapardın :)

gökçe felaketinden sonra doğru yolu bulmuşsun gibi umarım tekrar aynı hatalara düşmezsin :)
gökçede iyi kızdı aslında ama yanlış meslek seçmiş sanırım banyoda sesi yankı yapınca kendisine hoş gelmiş şarkıcı olmak gibi bir hata yapmış :) banyodayken bende bülbül kesiliyorum ama şarkıcıyım diye kimsenin kafasını şişirmiyorum :)

kendine yaptırım uygula :) aşk-ı memnu ile gel diye dilimizde tüy bitti ama sen gittin foktan şeyler seçtin ama bence elenmek için özel çaba sarfettin gibi :) sonunda hakettiğin yeri bulmuşsun lanet olasıca gaspçı çakma başkan :)) @Çiğdem- in seni tiz vakit başkanlıktan şutlaması şart oldu artık :)

Ne Aşkı Memnu'ymuş arkadaş.😛

Program içerik olarak çok iyi her hafta farklı olunca oy yollama isteği geliyor. :D Teşekkür ederim bu arada desteğin için
Öhöm öhömm. @Çiğdem- @mrt-06 :A