@Dosi simdi eleme yoksa bu puanlar nolacak![]()
finale kalan 3 kişi yarısma boyunca topladiklari puanlara göre fazladan final puani alacaklarBaşkanımız meşgul bekle azıcık![]()
@Dosi simdi eleme yoksa bu puanlar nolacak![]()
finale kalan 3 kişi yarısma boyunca topladiklari puanlara göre fazladan final puani alacaklarBaşkanımız meşgul bekle azıcık![]()
teşekkürler. ben sonra tüm yorumları üşenmeden okurum geceToplamda 3.olmak sevindirici, 4 de final puanım var Allah bereket versin
Elenen arkadaşlara geçmiş olsun.
@Dosi emeklerine sağlık canım harika bir sunuculuk yaptın(Sana bir övgü daha yapmıştım, maalesef kaynadı
)
teşekkürler. ben sonra tüm yorumları üşenmeden okurum geceve haftalik tablo ve final puanida eklenir
şimdi dinlenme zamanı
@Dosi iyi idare ettin 3 haftalik oy açikladin) zaten bir yarişmada ilk hafta @DarkLeqenD ya da @vadikızı elenmezse o yarişma olmamis demektir
öteki elenen şahane
haftaya da @EFE UYSAL ya da @Billy Kane i postalarsak tamamdir
![]()
Gücün yetmez bizi elemeye.@Dosi iyi idare ettin 3 haftalik oy açikladin) zaten bir yarişmada ilk hafta @DarkLeqenD ya da @vadikızı elenmezse o yarişma olmamis demektir
öteki elenen şahane
![]()
Olmadı tutmadı.@FaJi başına bir gün oryantal elbiseleri giyme vakası gelir umarım. O dansında internet camiasında tıklanma rekoru kırar. Amin.
@sokak sanati aramızda bir bağ olduğunu hissetmiştim zaten, aynı anda elenmemiz de bunu tescillendirdi. Can yoldaşım, askerlik arkadaşım diye boşuna demiyordum sana.
Olmadı tutmadı.![]()
Anca hayal edersin ama gerçekleştiremezsin gücün yok@Dosi iyi idare ettin 3 haftalik oy açikladin) zaten bir yarişmada ilk hafta @DarkLeqenD ya da @vadikızı elenmezse o yarişma olmamis demektir
öteki elenen şahane
![]()
Değildi eminim
Bende neden kulağım çınladı bu akşam diyordum bela yemişim durmadan
Al sana bela
Ekli dosyayı görüntüle 54878
Öncelikle emeklerine sağlık @Dosi
ilk 4 final puanları alanlar @Bully @mrt-06 @denizz19 üçünüzede 3 oylamadada sanırım iyi puanlar vermiştim hak etmişsiniz
1. olan @EFE UYSAL a ehlik puanlar vermiştim ama halk sevmiş ve 1.yapmış ayoll banada kocaman bir tebrik etmek düşer![]()
![]()
Elenenler @sokak sanati ve @DarkLeqenD kol kola tam bulmussunuz birbirinizi güzel çift olmuşsunuz ayoll![]()
![]()
![]()
@xemrexxx sende dizi film yarışmalarında hep 1 puanla falan final puanı kaçırıyorsun ama sana ohh olsun tabikide![]()