En İyi Ben Seçerim 1-3. Hafta Oy Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Toplamda 3.olmak sevindirici, 4 de final puanım var Allah bereket versin :A

Elenen arkadaşlara geçmiş olsun.

@Dosi emeklerine sağlık canım harika bir sunuculuk yaptın :A (Sana bir övgü daha yapmıştım, maalesef kaynadı :A)
teşekkürler. ben sonra tüm yorumları üşenmeden okurum gece :D ve haftalik tablo ve final puanida eklenir :) şimdi dinlenme zamanı

Kemal Sunal filmleri mahvetti beni, gerisi iyiydi :X

Yüksek verenlere teşekkürler, düşük verenleri de @Çiğdem- oklavayla kovalasın inşallah :A

@Dosi 'ye de teşekkürler, güzel bir ilk hafta oldu, sorunsuz ve hızlı.

@FaJi sana yalan borçları var sanki. ss
Değildi eminim :D

@FaJi Allah seni kahretsiiiin.😡
Bende neden kulağım çınladı bu akşam diyordum bela yemişim durmadan :D

Kaybeden yarışma oldu ben zengin kalkışım ile çıktım :A

Tutar bi gün. Hep tutmuştur çünkü.:A
Al sana bela :D
bumerang.jpg

Son düzenleme:
Öncelikle emeklerine sağlık @Dosi :bhr::bhr::bhr:

ilk 4 final puanları alanlar @Bully @mrt-06 @denizz19 üçünüzede 3 oylamadada sanırım iyi puanlar vermiştim hak etmişsiniz :Z:Z:Z

1. olan @EFE UYSAL a ehlik puanlar vermiştim ama halk sevmiş ve 1.yapmış ayoll banada kocaman bir tebrik etmek düşer :A :A :A

Elenenler @sokak sanati ve @DarkLeqenD kol kola tam bulmussunuz birbirinizi güzel çift olmuşsunuz ayoll :A :A :A

@xemrexxx sende dizi film yarışmalarında hep 1 puanla falan final puanı kaçırıyorsun ama sana ohh olsun tabikide :Z:Z:Z

Öncelikle emeklerine sağlık @Dosi :bhr::bhr::bhr:

ilk 4 final puanları alanlar @Bully @mrt-06 @denizz19 üçünüzede 3 oylamadada sanırım iyi puanlar vermiştim hak etmişsiniz :Z:Z:Z

1. olan @EFE UYSAL a ehlik puanlar vermiştim ama halk sevmiş ve 1.yapmış ayoll banada kocaman bir tebrik etmek düşer :A :A :A

Elenenler @sokak sanati ve @DarkLeqenD kol kola tam bulmussunuz birbirinizi güzel çift olmuşsunuz ayoll :A :A :A

@xemrexxx sende dizi film yarışmalarında hep 1 puanla falan final puanı kaçırıyorsun ama sana ohh olsun tabikide :Z:Z:Z

Benim kalitem buraya fazla gldi tamam da @DarkLeqenD uyuyordu aslında.:A