En İyi Ben Seçerim 1-3. Hafta Oy Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demekki has dirilişci değilmiş @EFE UYSAL :A
sende her yarışmada ilk hafta elenirsen seninde pek haslığın kalmaz :) ama arada bir güzel şeylerle gelebiliyorsun ordan kazanıyorsun:)
yalnız @EFE UYSAL ın dirilişten kaçıp sığındığı limanda foktan:) bula bula arka sokakları bulmuş adamın demekki içi pis yapacak bişey yok :)

ilk sunuculuk deneyimin muhteşem olmuş @Dosi :) şutladıklarında muhteşem olmuş tepiğine sağlık:) her hafta daha çok kişi şutlarsın umarım :)
@darklegend in zaten seçimleri berbattı elenmesi normal :)

@sokak sanati ise kendi ayağına kurşun sıktı eleyin beni diye çağırıyordu resmen yoksa yoksa bir aşk-ı memnu efsanesi dururken gidip kimsenin şeetmediği bana hilmiye de dizisiyle gelmezdi :) kendi düşen ağlamazmış sürünsün daha beter olsun :)

@denizz19 bu puanlar içinde teşekür beklerdim :) kazan doğurunca herkes teşekür eder asıl asalet kazan ölünce teşekür etmeyi başarabilmektir :)

çok sevdiklerim veya nefret ettiklerimle gelmediğin için mecburen orta alanı kapmışsın :) kötülere dua et onlar olmasa orta alanı zor kapardın :)

gökçe felaketinden sonra doğru yolu bulmuşsun gibi umarım tekrar aynı hatalara düşmezsin :)
gökçede iyi kızdı aslında ama yanlış meslek seçmiş sanırım banyoda sesi yankı yapınca kendisine hoş gelmiş şarkıcı olmak gibi bir hata yapmış :) banyodayken bende bülbül kesiliyorum ama şarkıcıyım diye kimsenin kafasını şişirmiyorum :)

kendine yaptırım uygula :) aşk-ı memnu ile gel diye dilimizde tüy bitti ama sen gittin foktan şeyler seçtin ama bence elenmek için özel çaba sarfettin gibi :) sonunda hakettiğin yeri bulmuşsun lanet olasıca gaspçı çakma başkan :)) @Çiğdem- in seni tiz vakit başkanlıktan şutlaması şart oldu artık :)
Sonuçları takip edemedim sonlara doğru geldim gördüklerimi etiketledim Yoksa ederdim :A

sende her yarışmada ilk hafta elenirsen seninde pek haslığın kalmaz :) ama arada bir güzel şeylerle gelebiliyorsun ordan kazanıyorsun:)
yalnız @EFE UYSAL ın dirilişten kaçıp sığındığı limanda foktan:) bula bula arka sokakları bulmuş adamın demekki içi pis yapacak bişey yok :)
Sayende görmüş olduk büyüksün. :A

Aşkı memnu ile gelecektim vazgeçtim :A

1 verince tebrik etmeyi uygun görmemiş. Cadı Sila deyince senin elenme vaktin geldi deyip yolladı beni yarışmadan. Tarih bunları yazdı Çiğdem hanım :A

Yükleniyoruz diye inşallah @Dosi öğretmenimizi de kendisine benzetmez :F
konuda ilk 4 puan alıcak yazıyor ayoll bende puan durumunda olan ilk 4 kişiyi final puanı aldı sandım :A :A :A