'En İyi Ben Seçerim' Şampiyonu: Bully

Güzelmis devam ettirirsen ben de yarisabilirim
gizlilik konusu da iyiymis farkli bir proje yapmissin tebrikler ayrica @Bully kardesim hakederek kazaniyor yani isimle falan alakasi yok
Adam gibi adam bee

Doğru seçim, doğru strateji sonucu başarı geliyor

o kiside sensin galiba
@Bully @xemrexxx yi 2 puanla gecti. eşitlik söz konusuydu sürpriz bir jüri bozdu. o kisiye Emre zarar vermesin diye demiyorum kimdi

Bu arada bully i ilkkez bukadar cok etiketledim. rekor kırdım
Etikete bir başladın mı turboya bağladığın oluyor bazen
Ama senin zararına, hangi birine cevap vereceğimi şaşırırken sonuç olarak cevap yazmamakta karar kılıyorum

enler listesi açiklanana kadar hic yorum yapmadim bugün ondan görmedin. yarim saate kadarda işimi bitirirsem @Bully nin yanina gidecem
geceleri takildigimiz bir mekan var bu aralar

küsuratıda vardi
Kız yanlış anlayacak insanlar

Ay ne tebrik meraklısı çıktın sen de be, bulmuş saf temiz çocuğu tek tek tebrik ettirmiş kendini

Öyle aga bu konuda gercekten de basarilisin
valla bugün tebrik etme günüm oldu tebrik etmedigim insan kalmadi

Tabi aga sorun yok senin de varsa benim bilmedigim baska sampiyonluklarin onlari da tebrik edebilirim
Yok aga daha ne şampiyonluğum olsun
Yokluğunda 2 şampiyonluk, 1 final, 1 de yarı final başarımız var işte Allah bereket versin

Dizi Savaşları'nı kestirdim şimdi gözüme

Yokluğunda 2 şampiyonluk, 1 final, 1 de yarı final başarımız var işte Allah bereket versin

Dizi Savaslari'nda da baya iddialisin aga biraz daha gec baslasaydi ben daha iddiali bir diziyle gelip sana rakip olabilirdim belki ama yeni geldigim icin pek iyi yarisamayabilirim ama yine de iddialiyim tabii belli olmaz neler olacagi

Dizi Savaslari'nda da baya iddialisin aga biraz daha gec baslasaydi ben daha iddiali bir diziyle gelip sana rakip olabilirdim belki ama yeni geldigim icin pek iyi yarisamayabilirim ama yine de iddialiyim tabii belli olmaz neler olacagi
Biraz daha geç başlasa ne değişecekti ki onu anlamadım, kısa zamanda Anne'yi düşünebildin, biraz daha vaktin olsa daha iddialı bir dizi mi seçecektin
Bodrum Masalı ile geleydin keşke

ilkine cevap vereyim,evet sen çok kez benim bildirimleri havada birakiyorsun ama ozamanlar ben cok etiket yaptiğim icin değil başkalari yaptiği icin arada kaynayan ben oluyorum

ikincisi, millet ne yanliş anlayacak
takildigimiz bir mekan var işte

ücüncü yazina gelince ben daha bir konuyuda es geçtim
yani okadarda aç gözlü davranmadım
tebrik edilmek güzel bunu en iyi sen bilirsin alışkınsın 😉

iyi bir final demeyi unutmadin bukez

Biraz daha geç başlasa ne değişecekti ki onu anlamadım, kısa zamanda Anne'yi düşünebildin, biraz daha vaktin olsa daha iddialı bir dizi mi seçecektin
Bodrum Masalı ile geleydin keşke
Gec baslasaydi Söz dizisini kapabilirdm belki simdi biraz aceleye geldi bu yarismam
Bodrum Masali'ni harcamak istemedim baska zaman alirim onu

Gec baslasaydi Söz dizisini kapabilirdm belki simdi biraz aceleye geldi bu yarismam
Bodrum Masali'ni harcamak istemedim baska zaman alirim onu
Bodrum Masalı'nı sana kaptıracağımı nerden çıkardın

enler listesi açiklanana kadar hic yorum yapmadim bugün ondan görmedin. yarim saate kadarda işimi bitirirsem @Bully nin yanina gidecem
geceleri takildigimiz bir mekan var bu aralar

küsuratıda vardi

nereye takılıyosunuz oyunmu oynuyorsunuz kız yoksa

e yani başka hangi mekân var burda, özel mesaj yeri hariç

@Bully bak yanlış anlamadı şap diye çözdü

Çözerim benn oyun oynadığını yazmıştın ordan aklıma geldi canım Haxbalmı ne onu oynyorsunuz demi bende girdim de yapamadım çıktım geri

Iyyyy total D şampiyon olmuş. Tebrikler diyelim bari.

Kanal D olamıyor hiç vari total d olsun

Iyyyy total D şampiyon olmuş. Tebrikler diyelim bari.

Kanal D olamıyor hiç vari total d olsun
Bende daha ne şampiyonluklar var, çatla Starcı melun
Biz de teşekkür edelim bari

Kanal D kötü bir sezon geçirdi maalesef
Ama gelecek sezon coşuyoruz, bomba projelerimiz var