- Reaksiyon puanı
- 59,927
- Puanı
- 1,060
Çatla inşallah emi, göklerden gelen bir karar vardır
Teşekkürler Utku ama orada da sonuna kadar zorlayacağımdan kuşkun olmasın, rahat yüzü yok siz antilere
Çatla inşallah emi, göklerden gelen bir karar vardır
Üstüme alınmıyorum. Benim adil olunulmasi icin nekadar ugrastigim biliniyor.
@Bully e yüklenenler oluyordu ve gizli konsepte yaptim. hic oy kullanmayan üyelerde oy kullandi yarisma konumuza hic ugramamis yarismacilarin kim olduklarini bile bilmiyorlardi. 60 civari oylarin sonucu bu
ha kisiye göre oy kullananlar oldu zamaninda ama alinan final puanlari finalde bir işe yaramadigi icin yarismanin finalinden memnunum![]()
Rica ederim canım, biz de çok eğlendik, ben de sana teşekkür ederim bizlere keyifli bir zaman geçirttiğin için@Bully @xemrexxx @EFE UYSAL @turkuazz @sokak sanati @Çiğdem- @destere @FaJi @mrt-06 @ozmoturk @Billy Kane @denizz19 @Aserat @OzaN @destere @MasacRE- @MEnes @Tolstoyevski @tolgab @Sherlock @cookies @Forumdash @Yakamoz-Asi @dreamy @batuhankaralar @Yiğitt @berkann @Maskeli Fedai @mesmeso61
hepinize çok teşekkürler. çok keyifli bir süreç oldu benim için
Kaan, Deniz, Emre ve Melek size extra teşekkur ederim. Her sonuç gecesi yalniz birakmadiniz beni.
Destere sanada özel teşekkürlerimi sunuyorum. Erken oylarini yollayarak hep desteğini eksik etmedin![]()
simdi dinlenip enerji depolayayimsabah 6 da kalktim isten geldim yarismayla ilgilendim. Daha kanepeme bile oturamadim
gecenin ilerleryen saatlerinde gelirim.
@Bully sana cevabimi sonra yazarim![]()
Teşekkürler Denizcim
Tşk.
Ezel ve Titanic bendim, Buz Devri ve Beethoven Efe, Game of Thrones ve Hababam da Emre
Teşekkürler abi, Ezel'e vermediğin tam puan başımızı ağrıtmamış neyse ki
Teşekkürler MehmetYarışmanın kazananı @Bully tebrikler öbür yarışmacılar @xemrexxx @EFE UYSAL sizede tebrikler
@Dosi sanada tebrikler ilk yarışmanı başarıyla sundun![]()
Teşekkürler abi, Ezel'e vermediğin tam puan başımızı ağrıtmamış neyse ki
Teşekkürler Mehmet
Kazanmamda katkın büyük, özel jüri olarak muhteşem puanlar verdin gerçekten![]()
TeşekkürlerSonuç pek hoşuma gitmiş olmasa da diyecek bir şey yok, @Bully'i tebrik ediyor ve MS'de seni şampiyon yaptırmayacağız, olamayacaksın şampiyon diyorum.
Yarışma boyunca gayretinden, sabrından ve emeklerinden ötürü Dositols'u da tebrik ediyorum, emeğine sağlık.![]()
Teşekkür ederim canım kardeşim benimTebrikler kardeşim 1.liklerin adamı.@Bully
Emeklerine sağlık.@Dosi
@xemrexxx @EFE UYSAL sizlere de tebrikler.![]()
@Dosi ciğim en son oy kullanıp da eşitliğ ibozan melunun adını bir versin de katledip biraz rahatliyimTeşekkür ederim canım kardeşim benim![]()
Her kimse kokulu öpücükler yolluyorum kendisine@Dosi ciğim en son oy kullanıp da eşitliğ ibozan melunun adını bir versin de katledip biraz rahatliyim![]()
neyse la zaten artık @Dosi nin yarışmasını salla gitsin, @destere ve @Doğu ile birlikte en iyi ben sıvarım yarışması düzenlicez seni de beklerizHer kimse kokulu öpücükler yolluyorum kendisineDosi ismini verse bile benim korumam altındadır kendisi
Admin yetkilerimi kullanarak yapacağın her katliam girişimini def ederim![]()
Kısa ve hızlı süren yarışmamızın sonuna geldik
Yarışmamızda yarışan ve jüri olan tüm herkese çok teşekkürler.
Yarışmamızın şampiyonu @Bully 'i tebrik ediyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 55304
Kapak resminle ugrasmam gerekiyor daha
işte kalan oylar
10.hafta:
@vadikızı
3.Titanic
2.Game Of Thrones
1.Buz Devri - Büyük Çarpışma
@batuhankaralar
3 titanic
2 Got
1 Buz devri
@Yakamoz-Asi
Hababam 3
Ezel 2
Beethoven 1
@berkann
3 Titanic
2 Got
1 Buz Devri
@MEnes
Titanic - 3
Game Of Thrones - 2
Buz Devri - Büyük Çarpışma - 1
11.hafta oylar
@Doğu
3- Ezel
2- Beethoven
1- Hababam Sınıfı
@tolgab
3 - Ezel
2 - Hababam Sınıfı
1 - Beethoven
@MEnes
Ezel Fon müziği - 3
Hababam sınıfı fon müziği -2
Beethoven - 1
@Sherlock
3) Ezel
2) Hababam Sınıfı
1) Beethoven
@cookies
3 Ezel
2 Beethoven
1 Hababam sınıfı
10.-11. hafta toplam puanlar ( final puanları eklendi)
@Bully 142
@xemrexxx 140
@EFE UYSAL 105
Teşekkürler güzel dilek ve düşüncelerin için bence de sonuna kadar hak ettimyine yeniden kötüler kazanmış lanet olsun böylesi adaletefinalistlerin hiçbirinde hayır yoktu ama yinede içlerinden en tontoşu @EFE UYSAL tosbağasıydı
gerçi noyan karpuzuda seçimleriyle ortalığı sıvamıştı ama kazansa bir nebze olsun üzüntümüz hafiflerdi
@xemrexxx topacı kaybettiğin için ne kadar üzüldüğümü bilemezsin üzüntüden halay çekiyorum
@Bully umarım bu son birinciliğin olur bir daha forum böyle bir rezaleti kaldıramazkötülerdede şans var hep dört ayak üstüne düşüyorlar
bu berbat birinciliğinden dolayı seni ve sana oy verenleri kınıyorum hayrını görmezsin umarım
@Dosi bu güzel yarışmayı böyle berbat sonuçlandırdığın için verdiğin emeklere lanet olsunsenide kınıyorum
off bee rahatladım artık diğer konulara geçebilirim![]()