'En İyi Ben Seçerim' Şampiyonu: Bully

Bu arada emeklerinden dolayı kutlarım seni @Dosi :D

Konuyu sabitlettir.:Z
tessekur ederim :D nasil sabitleniyor ??

Tebrikler kardeşim 1.liklerin adamı. :bhr: @Bully

Emeklerine sağlık. :) @Dosi

@xemrexxx @EFE UYSAL sizlere de tebrikler. :X
tesekkurler :)

@Dosi ciğim en son oy kullanıp da eşitliğ ibozan melunun adını bir versin de katledip biraz rahatliyim:A

Her kimse kokulu öpücükler yolluyorum kendisine :A Dosi ismini verse bile benim korumam altındadır kendisi :A

Admin yetkilerimi kullanarak yapacağın her katliam girişimini def ederim :A
Emre ne yapacan o kisiyi, o olmazsa baskasi olacakti :A sen @turkuazz i linc et :A (yarisma bitti seni yem ediyorum :A) ama okadar gaddar degilim. Bully seni korur :A Bully Mehmet sayesinde birinci oldun :A

Emre ne yapacan o kisiyi, o olmazsa baskasi olacakti :A sen @turkuazz i linc et :A (yarisma bitti seni yem ediyorum :A) ama okadar gaddar degilim. Bully seni korur :A Bully Mehmet sayesinde birinci oldun :A
Ben sabitlemiştim konuyu :D

@turkuazz'ı kimselere yedirmem, kendisi bundan böyle benim korumam altındadır :A

Yarışmalar herkesin yarıştığı ama sonunda @Bully nin kazandığı aktivitelerdir. :A Adam forumun Almanya'sı oldu resmen. Neyse tebrikler karşim kendine iyi bak. :A :A

Yarışmalar herkesin yarıştığı ama sonunda @Bully nin kazandığı aktivitelerdir. :A Adam forumun Almanya'sı oldu resmen. Neyse tebrikler karşim kendine iyi bak. :A :A
İnanır mısın yarışmayı kazandıktan sonra benim de aklıma geldi bu espri ama ben yapsam hoş durmazdı mütevazilik açısından :A

Ezel ve Titanic'e verdiğin tam destekle bu sonuçta katkın büyük, çok teşekkürler kardeşim :Z Sen de iyi bak kendine :A

Tebrikler müzik adamı. :A @Bully :A
Teşekkürler Haruncum şaşırmadın sanırım sonuca :A

İnanır mısın yarışmayı kazandıktan sonra benim de aklıma geldi bu espri ama ben yapsam hoş durmazdı mütevazilik açısından :A

Ezel ve Titanic'e verdiğin tam destekle bu sonuçta katkın büyük, çok teşekkürler kardeşim :Z Sen de iyi bak kendine :A

Teşekkürler Haruncum şaşırmadın sanırım sonuca :A
Ne demek kardeşim inan kimin kimle yarıştığını bilmiyordum ama kalite neyse ona verdim yani. :A

2 puan farkla şampiyon olmuşuz, genelde ucu ucuna kaybeden ben olurdum, bu sefer bu şanssızlığımı kırdığım için mutluyum :A Çatlasın @Tolstoyevski :A

İkinci @xemrexxx ve 3. @EFE UYSAL sizlere de tebrikler gençler final başarınızdan ötürü :A

@Dosi emeklerine sağlık canım muhteşem bir sunuculuk yaptın :bhr: İlk yarışmanda ben şampiyon olduğum için de ayrıyeten mutluyum :A Çok eğlenceli ve heyecanlı bir yarışma oldu, sahne kapma gerilimi falan, emeklerimizin karşılığını almak güzel :A

Ayrıca @vadikızı @batuhankaralar @berkann @MEnes @Doğu @tolgab @Sherlock @cookies tam puanlarınızdan ötürü çok teşekkürler sizlere :Z

2.sezon olacak mı bilmiyorum ama yine de önümüzdeki sezonlarda görüşmek üzere diyelim :A İnşallah da olur :A
teşekkürler. Bende çok sevindim birinci olmana. Hak ettin sonuna kadar. Tüm haftalar boyunca hep başarılı bir grafik çizdin :D yarim saate daha buralardaysan kapak resmini deniyelim. düzenlemesini yapayim olmazsa. yada kendi sayfamda denerim sonra sana messengerden iletirim emanetini :A

Ne demek kardeşim inan kimin kimle yarıştığını bilmiyordum ama kalite neyse ona verdim yani. :A
Zaten 2.turda gizli oylama oldu, kimse bilmiyordu yani kimin kimle yarıştığını, en yakınlarımdan bile 1 puan yediğim oldu :A Ama sonuç olarak kazandım, mutlu ve gururluyum :A

Ama yarışmayı az çok takip eden birisi Ezel'i benim seçtiğimi anlamıştır sanırım, @xemrexxx de denedi kapmayı ama neyse ki bende kaldı :A

teşekkürler. Bende çok sevindim birinci olmana. Hak ettin sonuna kadar. Tüm haftalar boyunca hep başarılı bir grafik çizdin :D yarim saate daha buralardaysan kapak resmini deniyelim. düzenlemesini yapayim olmazsa. yada kendi sayfamda denerim sonra sana messengerden iletirim emanetini :A
Saol canım ben de çok sevindim :A İyi yarıştık bence de :F

İşlerim olabilir azcık, sen dene sonra ilet istersen bana :A

Sonuç pek hoşuma gitmiş olmasa da diyecek bir şey yok, @Bully'i tebrik ediyor ve MS'de seni şampiyon yaptırmayacağız, olamayacaksın şampiyon diyorum. :A

Yarışma boyunca gayretinden, sabrından ve emeklerinden ötürü Dositols'u da tebrik ediyorum, emeğine sağlık. :)
tesekkurler canim. Sonlara dogru jüri olduğun icin bende teşekkür ederim :)

Saol canım ben de çok sevindim :A İyi yarıştık bence de :F

İşlerim olabilir azcık, sen dene sonra ilet istersen bana :A
benimde hazirlik yapmam gerekiyor zaten. biraz gec yatacam. halederim. benim kapak resmi gider ama kayit etmemistim :S neyse baska zaman yenisini yaparim :)

@Bully ben @Yakamoz-Asi nin 11. haftadaki oyu yanlislikla paylasmisim. Onu zaten biliyordunuz. 10. hafta tam puan verdi sana :D düzelttim.
iyi geceler. Allah'a emanet olun :)

iyide en son oy kulanan sanırım başkasıydı oy kullandıktan sonra başka oy kullananda oldu:D