'En İyi Ben Seçerim' Şampiyonu: Bully

@Bully ben @Yakamoz-Asi nin 11. haftadaki oyu yanlislikla paylasmisim. Onu zaten biliyordunuz. 10. hafta tam puan verdi sana :D düzelttim.
iyi geceler. Allah'a emanet olun :)
@Yakamoz-Asi abi teşekkürler Titanic'e verdiğin tam puan için :Z

Ezel'e tam vermedin diye somurtmuştum bir de, affet :A

Şov bizim işimiz melunum :A

Tebrikler nickdaş. :D
Eyvallah nickdaşım :D

@eskici bak buda @Bully nin en sonki şampiyonluğu :A ödülü ilk sayfada ve en önemli diğer ödülde Bully'nin kapak resminde. özene bezene yaptım ona :A

Bu yarismanin konsepti neydi :A bu arada ilk yarisma programin hayirli olsun ve @Bully kardesim seni de tebrik ederim sampiyonluklara doyamiyorsun :A

Eyvallah kardeşim yokluğunda 2 şampiyonluk 1 de yarı final gördük, Allah bereket versin :A
Bully'nin hafizasi gitmis. Yokluğunda bide final gördü ve bana karşı kaybetti :A Şu senin Cansu Dere ile yaristigin yarisma.
Git beni o konuda tebrik et :F ilk ve son yarismaci oldugum yarismada sampiyon oldum. Şener Şen sağolsun :Z
sonra buranin konseptini açıklarim :D

Bully'nin hafizasi gitmis. Yokluğunda bide final gördü ve bana karşı kaybetti :A Şu senin Cansu Dere ile yaristigin yarisma.
Git beni o konuda tebrik et :F ilk ve son yarismaci oldugum yarismada sampiyon oldum. Şener Şen sağolsun :Z
sonra buranin konseptini açıklarim :D
Sener Sen'in sampiyon olacagi belliydi zaten ben seni önceden tebrik etmisimdir bence :A

enler listesi açiklanana kadar hic yorum yapmadim bugün ondan görmedin. yarim saate kadarda işimi bitirirsem @Bully nin yanina gidecem :F geceleri takildigimiz bir mekan var bu aralar :F

küsuratıda vardi :A
Bunun icinde tebrikler o zaman :A ama ben burda olsaymisim ben de kazanabilirmisim ben de 51-49 düsünüyordum cünkü :A neyse artik konsepti anlatacak misin :A

Bunun icinde tebrikler o zaman :A ama ben burda olsaymisim ben de kazanabilirmisim ben de 51-49 düsünüyordum cünkü :A neyse artik konsepti anlatacak misin :A
Ben Istanbulunkinide en yakim cevapladim :A
konsept dizi reklam ve sinemala agirlikliydi. En iyi Jenerik Fragman kamuspotu, Kemal Sunal Filmleri, çizgi film, animasyon ve yerli yabanci dizi jerikleri olarak belirli bir saate herkes ayni anda secimini yapti :) benim yarismamda 3 haftada 1 eleme yapildi ve 3 haftanin toplamindaki puanlar final puanlarini ve elenenebi belirledi. Finalistimde 3 kişiydi.
Son haftalarda gizli konsept secimi yaptim jüriler bilmedi kim ne ile yaristi.
Hani cok kisi diyorya @Bully isminden dolayi aliyor, benimkinde o ihtimali sifırladik. Hic oy kullanmamis juriler kim neyle yarisiyor bilmeden oyladi :D ama sonuç yine Bully :A

Ben Istanbulunkinide en yakim cevapladim :A
konsept dizi reklam ve sinemala agirlikliydi. En iyi Jenerik Fragman kamuspotu, Kemal Sunal Filmleri, çizgi film, animasyon ve yerli yabanci dizi jerikleri olarak belirli bir saate herkes ayni anda secimini yapti :) benim yarismamda 3 haftada 1 eleme yapildi ve 3 haftanin toplamindaki puanlar final puanlarini ve elenenebi belirledi. Finalistimde 3 kişiydi.
Son haftalarda gizli konsept secimi yaptim jüriler bilmedi kim ne ile yaristi.
Hani cok kisi diyorya @Bully isminden dolayi aliyor, benimkinde o ihtimali sifırladik. Hic oy kullanmamis juriler kim neyle yarisiyor bilmeden oyladi :D ama sonuç yine Bully :A
Güzelmis devam ettirirsen ben de yarisabilirim :A gizlilik konusu da iyiymis farkli bir proje yapmissin tebrikler ayrica @Bully kardesim hakederek kazaniyor yani isimle falan alakasi yok :A

Güzelmis devam ettirirsen ben de yarisabilirim :A gizlilik konusu da iyiymis farkli bir proje yapmissin tebrikler ayrica @Bully kardesim hakederek kazaniyor yani isimle falan alakasi yok :A
yazdan sonra ki sürece bakacam :) inşallah diyelim :D

Yaparsin yaparsin yeni bir sampiyon lazim senin yarismana :A
o kiside sensin galiba :A @Bully @xemrexxx yi 2 puanla gecti. eşitlik söz konusuydu sürpriz bir jüri bozdu. o kisiye Emre zarar vermesin diye demiyorum kimdi :F
Bu arada bully i ilkkez bukadar cok etiketledim. rekor kırdım :A