'En İyi Ben Seçerim' Şampiyonu: Bully

@Bully ben @Yakamoz-Asi nin 11. haftadaki oyu yanlislikla paylasmisim. Onu zaten biliyordunuz. 10. hafta tam puan verdi sana
düzelttim.
iyi geceler. Allah'a emanet olun
@Yakamoz-Asi abi teşekkürler Titanic'e verdiğin tam puan için

Ezel'e tam vermedin diye somurtmuştum bir de, affet

Şov bizim işimiz melunum

Tebrikler nickdaş.
Eyvallah nickdaşım

@eskici bak buda @Bully nin en sonki şampiyonluğu
ödülü ilk sayfada ve en önemli diğer ödülde Bully'nin kapak resminde. özene bezene yaptım ona

@eskici bak buda @Bully nin en sonki şampiyonluğu
ödülü ilk sayfada ve en önemli diğer ödülde Bully'nin kapak resminde. özene bezene yaptım ona
Bu yarismanin konsepti neydi
bu arada ilk yarisma programin hayirli olsun ve @Bully kardesim seni de tebrik ederim sampiyonluklara doyamiyorsun

Bu yarismanin konsepti neydi
bu arada ilk yarisma programin hayirli olsun ve @Bully kardesim seni de tebrik ederim sampiyonluklara doyamiyorsun

Eyvallah kardeşim yokluğunda 2 şampiyonluk 1 de yarı final gördük, Allah bereket versin
Bully'nin hafizasi gitmis. Yokluğunda bide final gördü ve bana karşı kaybetti
Şu senin Cansu Dere ile yaristigin yarisma.
Git beni o konuda tebrik et
ilk ve son yarismaci oldugum yarismada sampiyon oldum. Şener Şen sağolsun

sonra buranin konseptini açıklarim

Sener Sen'in sampiyon olacagi belliydi zaten ben seni önceden tebrik etmisimdir bence

enler listesi açiklanana kadar hic yorum yapmadim bugün ondan görmedin. yarim saate kadarda işimi bitirirsem @Bully nin yanina gidecem
geceleri takildigimiz bir mekan var bu aralar

küsuratıda vardi
Bunun icinde tebrikler o zaman
ama ben burda olsaymisim ben de kazanabilirmisim ben de 51-49 düsünüyordum cünkü
neyse artik konsepti anlatacak misin

Bunun icinde tebrikler o zaman
ama ben burda olsaymisim ben de kazanabilirmisim ben de 51-49 düsünüyordum cünkü
neyse artik konsepti anlatacak misin
Ben Istanbulunkinide en yakim cevapladim

konsept dizi reklam ve sinemala agirlikliydi. En iyi Jenerik Fragman kamuspotu, Kemal Sunal Filmleri, çizgi film, animasyon ve yerli yabanci dizi jerikleri olarak belirli bir saate herkes ayni anda secimini yapti
benim yarismamda 3 haftada 1 eleme yapildi ve 3 haftanin toplamindaki puanlar final puanlarini ve elenenebi belirledi. Finalistimde 3 kişiydi.
Son haftalarda gizli konsept secimi yaptim jüriler bilmedi kim ne ile yaristi.
Hani cok kisi diyorya @Bully isminden dolayi aliyor, benimkinde o ihtimali sifırladik. Hic oy kullanmamis juriler kim neyle yarisiyor bilmeden oyladi
ama sonuç yine Bully

Güzelmis devam ettirirsen ben de yarisabilirim
gizlilik konusu da iyiymis farkli bir proje yapmissin tebrikler ayrica @Bully kardesim hakederek kazaniyor yani isimle falan alakasi yok

Güzelmis devam ettirirsen ben de yarisabilirim
gizlilik konusu da iyiymis farkli bir proje yapmissin tebrikler ayrica @Bully kardesim hakederek kazaniyor yani isimle falan alakasi yok
yazdan sonra ki sürece bakacam
inşallah diyelim

Yaparsin yaparsin yeni bir sampiyon lazim senin yarismana
o kiside sensin galiba
@Bully @xemrexxx yi 2 puanla gecti. eşitlik söz konusuydu sürpriz bir jüri bozdu. o kisiye Emre zarar vermesin diye demiyorum kimdi

Bu arada bully i ilkkez bukadar cok etiketledim. rekor kırdım