'En Özlenilen Dizi' Başlıyor!

Bari sesi dişarı ver YENERJİ onlarada geçsin:A

(Bugun ben de dınledim uzun sureden sonra:A tesadüf oldu bunu atman:F)
Çünkü ben de baya baya uzun süreden sonra dinledim bugün :F belki de aynı zamanlarda dinledik :A
Göteborg sokaklarında gezerken müzik dinliyordum ve telefonda son zamanlarda yeni şarkılar indirmiştim ama öncekilerinide dinlerken bu şarkı geldiğinde yine enerji verdi bana :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Çünkü ben de baya baya uzun süreden sonra dinledim bugün :F belki de aynı zamanlarda dinledik :A
Göteborg sokaklarında gezerken müzik dinliyordum ve telefonda son zamanlarda yeni şarkılar indirmiştim ama öncekilerinide dinlerken bu şarkı geldiğinde yine enerji verdi bana :bhr:
TSİ 19 filandı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Birazdan dizi izlemeye kaçarım tsi 2 gibi burdaysan konusuruz:X
Bende zaten tam o saate falan odama geçerimde umarım sen fazla geç gelmezsin :A Akşam üstü çok uyudum. tsi 3-4 e kadar uyumam gibi. Ben de gidip birşeyler izleyeyim şimdi. Telefonumda o sırada sarjda olsun.
Görüşürüz ozaman?

• Harika
Reactions: Forumdash
Şuan 65 dizi oluştu. Büyük ihtimmale bukadar olur. Yorum yapan herkese teşekkürler :bhr:

@Turkuazz Uçurum ve Suskunlar yıla takıldılar maalesef :A

@denizz19 Denizciğim öyle harika atarak kenara çekilme olurmu. Bi hayırlı olsun bol şans vs. der insan :A

@Forumdash sen de etikete değil konuya harikani atsaydın daha uygun olurdu ama tabi etikette en başta olmak hoşuna gitmiştir :A
Hangi tarih baz alınıyor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi