Farklı dünyaların insanlarıyız evet. Herkes kendi dünyasında kalıp yaşamaya baksın ?Çünkü sen güneş sevıyorsun ben karanlık
Farklı dünyaların insanlarıyız evet. Herkes kendi dünyasında kalıp yaşamaya baksın ?Çünkü sen güneş sevıyorsun ben karanlık
Niye türk filmine döndük birdenFarklı dünyaların insanlarıyız evet. Herkes kendi dünyasında kalıp yaşamaya baksın ?
Çünkü dertliyim birazNiye türk filmine döndük birden
Bari sesi dişarı ver YENERJİ onlarada geçsinÇünkü dertliyim biraz
Güzel bir uyku ve yarın o gösterdiğim fotodaki mekana gidip Hande Yener'den şunu dinleyince kendime gelirim
Çünkü ben de baya baya uzun süreden sonra dinledim bugün belki de aynı zamanlarda dinledikBari sesi dişarı ver YENERJİ onlarada geçsin
(Bugun ben de dınledim uzun sureden sonra tesadüf oldu bunu atman)
TSİ 19 filandıÇünkü ben de baya baya uzun süreden sonra dinledim bugün belki de aynı zamanlarda dinledik
Göteborg sokaklarında gezerken müzik dinliyordum ve telefonda son zamanlarda yeni şarkılar indirmiştim ama öncekilerinide dinlerken bu şarkı geldiğinde yine enerji verdi bana
aa yok bizimki 1 gibiydi yani sizin saatle 3 gibiTSİ 19 filandı
Demek güneş batıdan doğduaa yok bizimki 1 gibiydi yani sizin saatle 3 gibi
Önce ben dinlemişim
O nedemek yahu? Ozaman kıyamet kopmuş olurduDemek güneş batıdan doğdu
Birazdan dizi izlemeye kaçarım tsi 2 gibi burdaysan konusuruzO nedemek yahu? Ozaman kıyamet kopmuş olurdu
Bu gece kaçta kaybolacaksın? Seninle bir ara konuşalım yine ?
Bende zaten tam o saate falan odama geçerimde umarım sen fazla geç gelmezsin Akşam üstü çok uyudum. tsi 3-4 e kadar uyumam gibi. Ben de gidip birşeyler izleyeyim şimdi. Telefonumda o sırada sarjda olsun.Birazdan dizi izlemeye kaçarım tsi 2 gibi burdaysan konusuruz
Tmm iyi seyırlerBende zaten tam o saate falan odama geçerimde umarım sen fazla geç gelmezsin Akşam üstü çok uyudum. tsi 3-4 e kadar uyumam gibi. Ben de gidip birşeyler izleyeyim şimdi. Telefonumda o sırada sarjda olsun.
Görüşürüz ozaman?
Hangi tarih baz alınıyorŞuan 65 dizi oluştu. Büyük ihtimmale bukadar olur. Yorum yapan herkese teşekkürler
@Turkuazz Uçurum ve Suskunlar yıla takıldılar maalesef
@denizz19 Denizciğim öyle harika atarak kenara çekilme olurmu. Bi hayırlı olsun bol şans vs. der insan
@Forumdash sen de etikete değil konuya harikani atsaydın daha uygun olurdu ama tabi etikette en başta olmak hoşuna gitmiştir
Konuda foto bile ayarlamışım tarih yazarak en geç 2009'da final yapan dizileri alıyoruzHangi tarih baz alınıyor
isveç saati 2 demek istedin galibaBirazdan dizi izlemeye kaçarım tsi 2 gibi burdaysan konusuruz
Çaldım bu minareyiisveç saati 2 demek istedin galiba
Anlamadım mesajı Yine isveçliliğim tuttuÇaldım bu minareyi
Keşke bu bahaneyi bulsaydım yaniAnlamadım mesajı Yine isveçliliğim tuttu
gecenin körü diye çok algılayamıyorum galibaKeşke bu bahaneyi bulsaydım yani
İsveç saatine göre gelicem deseymişimgecenin körü diye çok algılayamıyorum galiba
minare = bahane galiba?
Geç gelişini 'sizin saatle karıştırdım' demeye getirmek istedin galiba? Bukadarına çalıştı kafa