'En Özlenilen Dizi' Başlıyor!

Onun orjinalini izlemiştim. Türkiye'deki bana garip gelmişti kıyaslayınca.
Orjinali çocukluğumun dizilerindendi :bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 74042
Bir Bez Bebek ya da Selena değildi ama yine çocukken çok izlemiştim. :A Diğer ikisi ayrı bir boyut zaten çoğu bölümünü ezbere biliyorum. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğinde tanıttıysak listemde vardır, yoksada alacağım zaten :Z Şuan gelen hepsini anında listeye alıyorum ve sonra çift olanları silerim. Yıllara bakıp ilk konuya editlerim :D

aa aklıma Ihlamurlar Altında dizisi geldi Tuba'dan dolayı. Asi'nin yılını hatırlamıyorum. Hemen ikisinide ekliyeyim :A @Turkuazz
Asiyi ekle :Z

• Harika
Bir Bez Bebek ya da Selena değildi ama yine çocukken çok izlemiştim. :A Diğer ikisi ayrı bir boyut zaten çoğu bölümünü ezbere biliyorum. :F
Biz de de bu aralar izleniyor :A Bez Bebeği bıraktılar şimdi sıra Sihirli Annem'de. Haliyle hakim oluyorum zamanla :F
Ben Kayıp Prenses izlemiştim :A iyiydi

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: EmreCan and dreamy
Biz de de bu aralar izleniyor :A Bez Bebeği bıraktılar şimdi sıra Sihirli Annem'de. Haliyle hakim oluyorum zamanla :F
Ben Kayıp Prenses izlemiştim :A iyiydi
Kayıp Prenses’i de izledim tabii ama yaşıtım olarak izleyen yok burada, bir kere konusu açılmıştı :A Sorun bende mi diye düşünüyorum o yüzden :A

• Güldürdün
Kayıp Prenses’i de izledim tabii ama yaşıtım olarak izleyen yok burada, bir kere konusu açılmıştı :A Sorun bende mi diye düşünüyorum o yüzden :A
Bücür Cadı varmış 90'lı senelerimde ve galiba ilk sihirli dizi oymuş. Bir türkücü vardı ismi gelmiyor şuan aklıma. Onunla çekmişti. O kız Aşk ve Mavide oynamıştı. Ordan anladım o olduğunu. Burnunu oynatarak sihirini yapıyordu ama izlemedim. Sadece denk gelmiştim bir videoda :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Bücür Cadı varmış 90'lı senelerimde ve galiba ilk sihirli dizi oymuş. Bir türkücü vardı ismi gelmiyor şuan aklıma. Onunla çekmişti. O kız Aşk ve Mavide oynamıştı. Ordan anladım o olduğunu. Burnunu oynatarak sihirini yapıyordu ama izlemedim. Sadece denk gelmiştim bir videoda :A
Bir de Uzaylı Zekiye duymuştum. :A Keşke bir daha böyle diziler çekilse hem teknik anlamda da gelişimi düşünürsek çok iyi olur. Aynı konuda + 2.5 saatlik diziler yerine böylelerine açız. :(

• Beğendim
Bir de Uzaylı Zekiye duymuştum. :A Keşke bir daha böyle diziler çekilse hem teknik anlamda da gelişimi düşünürsek çok iyi olur. Aynı konuda + 2.5 saatlik diziler yerine böylelerine açız. :(
Şimdiki nesil saçlarını iki taraftan bağlayınca Pippi deniliyor (Pippi Uzunçorap, bizim yazar yazmış) Eski nesil öyle bağlayıncada Uzaylı Zekiye diyorlarmış :A
Konu nerden nereye geldi :F

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Sonuçta liste yapıyoruz:A AVRUPA YAKASINI kalın yapmadiğima dua et:A
Mobilim ya herzaman, hemen kopyala yapıştır yapacaktım :T:
Kalın olması sıkıntı değil, sosyal medya hesabımdan kendime yollayınca normal stile dönüyor :A
Bazen konularımı öyle hazırlayıp foruma girince tak tak tak ard arda açıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Mobilim ya herzaman, hemen kopyala yapıştır yapacaktım :T:
Kalın olması sıkıntı değil, sosyal medya hesabımdan kendime yollayınca normal stile dönüyor :A
Bazen konularımı öyle hazırlayıp foruma girince tak tak tak ard arda açıyorum :A
Not defteri filan mı kullnsan acbaa :A

• Güldürdün
Not defteri filan mı kullnsan acbaa :A
elde yazmayla ne uğraşacağım ben :A
Güzellerin anket kurasını yaparkende burada sıralama yapıyorumya, kağıda sadece numaralar yazıp öyle ayarlıyordum :A
Birisi bana yardimcı olacaktı bu etkinlikte güya ama anladim ki iş bana kaldı yine. Kendim haledeceğim güzel telefonumla gibi :A

• Güldürdün
elde yazmayla ne uğraşacağım ben :A
Güzellerin anket kurasını yaparkende burada sıralama yapıyorumya, kağıda sadece numaralar yazıp öyle ayarlıyordum :A
Birisi bana yardimcı olacaktı bu etkinlikte güya ama anladim ki iş bana kaldı yine. Kendim haledeceğim güzel telefonumla gibi :A
Not sefteri derken uygulama olarak dedim el yzısı değil:A
Kim edecekti? Trip at bence söz vermişsse:A:A

• Güldürdün
Not sefteri derken uygulama olarak dedim el yzısı değil:A
Kim edecekti? Trip at bence söz vermişsse:A:A
Telefonum yeni uygulamaları kaldıracak durumda değil :A Yıllardır bu şekilde idare ediyorum. Stajerlik dönemimde bile messengerde ogün okulda yaptıklarımızı not edip eve gelince 'loggbok' a kopyala yapıştırıp sorumlu olan öğretmene yolluyordum :A bu şekilde zaman tasarufu ediyordum akşamları :A

Tripim hazır zaten :) Daha önceki sözler tutulmadığı için çok şaşırmıyorum. Şimdilik ifşa etmeyeyim :A Mesaj fırlattım kendisine :A Sonra ifşa ederim taş atıp :A

• Güldürdün
Telefonum yeni uygulamaları kaldıracak durumda değil :A Yıllardır bu şekilde idare ediyorum. Stajerlik dönemimde bile messengerde ogün okulda yaptıklarımızı not edip eve gelince 'loggbok' a kopyala yapıştırıp sorumlu olan öğretmene yolluyordum :A bu şekilde zaman tasarufu ediyordum akşamları :A

Tripim hazır zaten :) Daha önceki sözler tutulmadığı için çok şaşırmıyorum. Şimdilik ifşa etmeyeyim :A Mesaj fırlattım kendisine :A Sonra ifşa ederim taş atıp :A
Gecen pcden dizi izliyom demiştim. H.O demiştim filan:F

• Güldürdün
O mesaja cevap yazmıştım ama tepki göstermemiştin :T:
Ben PC'de Forumin F'sine bile bakamam :F
Uzunca yazmayayım. Gidip mesajı bulayım. Galiba BCS konusuydu:F
?

Hayırlı olsun sonunda aldın mı:A
Hayır :A Yiğeniminki var. Bana her geldiğinde alip izliyorum:A Noel tatilinde bir arada olacağız haftalarca.Daha fazla elimde olur :A
evde de taş tevrinden kalma dandik bir bilgisayarı tamir ettim. Gündüzleride anca 2 bölüm izleyebiliyorum ondan. Fazlasını kaldıramıyor, sonra takılıyor :F
Geçen sene telefondan nasıl okadar film izledim anlamıyorum :A
Hafızamı seveyim, maşallah maşallah tütütü maşallah bana :bhr: @Forumdash

• Güldürdün
  • Güldürdün
Görmemişim o cevabı da asıl korkunç oln tepki vermedin diyişin. Onu da mı aklında tutuyon kızım:F
Sen 'sana böyle sordum ama cevap vermemiştin' imasında bulunursan bende böyle tak diye cevabı yapıştırırım :A :A
ikinci kez yazdırtıyon diye geliyor aklıma :T:

H.O. hayırlı olsun demektir umarım :A Ondan dolayı bu cevaplar geldi :F
Hafızam iyi ne yapayım :T:

• Güldürdün