S.G.A.T.
Emekli
Aynı şey değilÖğrenmesine öğrenirimde ama tam anlayamamki ben yine?
Arada tek tük tamam de ama hep konuşma yoksa ben de isveçce konuşurum
Aynı şey değilÖğrenmesine öğrenirimde ama tam anlayamamki ben yine?
Arada tek tük tamam de ama hep konuşma yoksa ben de isveçce konuşurum
Yarışmadan dolayı sana diss atamıyorum geçen fazlasıyla katkı sağlamıştım bilmeden Eğer beni o diss sayısı kadar geçersen ben baya kötü olurum 😱Aynı şey değil
Forumda bir üye vardı @GAY1i diye biri, o banlı ve ilerde banı açılırmı bilmem ama onunla bir mesaj kutum varmış, o mesaj kutusunda ayarlayacam konuları bilgisayar yok, ben de böyle bir çözüm buldum Jenerikli en kolay öyle yapabilirim @Sherlock @Tolstoyevski @MasacREKolay gelsin şimdiden nihayet.
Geri gelirse bir şey demez Açıklama yaparım . Ya aslında baska bir nickle de uzun süre dolandi. Hatta ben o kullanıcı ismine yazıp sen Gay1i misin dedim. Nerden anladin dedi bir süre sonra galiba açık açik söyledi ve biraz uygunsuz mesajlar yazardı. Ondan galiba banlandi. BilemiyorumBanlı diye ona mı gönderiyorsun mesajları. Adam bir gelse bunlar ne diyecek? O değilde niye banlandı peki ve ne zaman banlandı? ?
Evet kendi resmi diye biliyorum. Uygunsuz derken @cookies in mesajlarının kat ve kat üst modeli desem anlarsın herhaldeBaska bir nickle derken yeni bir hesap mı açtı yani? ? Uygunsuz derken küfürlü mu konusuyordu ne diyordu ki? Profil resmi kendisi miydi acaba ben onu merak ettim.