Kendime haksızlık etmişim. Nerdeyse doğru anlamışımİsveç saatine göre gelicem deseymişim
Kendime haksızlık etmişim. Nerdeyse doğru anlamışımİsveç saatine göre gelicem deseymişim
Evet hatta benim için bahane bıle uretebılıyorsun neyse yarın sen erken gel de bzç yorumlayalım saat 4 burada iyi geceler grszKendime haksızlık etmişim. Nerdeyse doğru anlamışım
Hayırlı olsun canım Belki katılırım.Şuan 65 dizi oluştu. Büyük ihtimmale bukadar olur. Yorum yapan herkese teşekkürler
@Turkuazz Uçurum ve Suskunlar yıla takıldılar maalesef
@denizz19 Denizciğim öyle harika atarak kenara çekilme olurmu. Bi hayırlı olsun bol şans vs. der insan
@Forumdash sen de etikete değil konuya harikani atsaydın daha uygun olurdu ama tabi etikette en başta olmak hoşuna gitmiştir
Bu bildiğimiz anketlerle özlenileni belirleme ve belkisi yok, mecbur katılacaksın en az 2 günde 1 giriyorsundur. Oylayıp kaçarsınHayırlı olsun canım Belki katılırım.
İki dizinin bulunmaması kötüKonuda foto bile ayarlamışım tarih yazarak en geç 2009'da final yapan dizileri alıyoruz
dizi listesinide konuya editledim. Bakarsın
Hangi diziymiş o? 😱Her anlamıyla kalite olarak objektif bakıldığında 1.olması gereken dizi bellidir. Sadece 2010’lara kadar değil, Türk dizi tarihine damgasını vurmuştur. Ama genele hitap etmediği için kazanmak şöyle dursun, ilk 10’a bile kalamayabilir. Yine de elimden geldiğinde oylarla desteği gösteririm. Şimdiden kolay gelsin uzun bir süreç olacak... @Dosi
Sır kalsın zira sana söylersem sır olmaktan çıkar, ilerledikçe etkinlik anlarsın zatenHangi diziymiş o? 😱
Bu arada 2009'a kadar.
Ezel ise bu oylamada olmayacak. Bir sonraki sene gelir o
Sonra listeye bakacam ve senin hangilerini izlemiş olabileceğini tahmin etmeye çalısacağım ama sormayacağım sana. Şimdilik aklimda Kurtlar Vadisi var ama benimde aklımda birinci olabilecek bir dizi var en azından finali görür gibiSır kalsın zira sana söylersem sır olmaktan çıkar, ilerledikçe etkinlik anlarsın zaten
Sonra listeye bakacam ve senin hangilerini izlemiş olabileceğini tahmin etmeye çalısacağım ama sormayacağım sana. Şimdilik aklimda Kurtlar Vadisi var ama benimde aklımda birinci olabilecek bir dizi var en azından finali görür gibi
Cımbızlada olsa aldık lafı istersen yoğunluğunun biraz azalmasını bekleyeyim başlatmak için?Koskoca kolay gelsin o zaman Meşgulüm biliyorsun. Başlat hele buradayız zaten
Gelirken gıcıklığını getirmeseydin keşkeSer vermek var sır vermek yok zira iki kişinin bildiği sır değildir. ?
Sabah konuşuruz. Bir şey söylemeyeyim şimdiCımbızlada olsa aldık lafı istersen yoğunluğunun biraz azalmasını bekleyeyim başlatmak için?
O en başında planladığımız olayı yaptırmak istiyorum?
Bu aralar foruma pek giremiyorum eskisi gibi oyüzden haftaya değilde Ocak'ın ilk haftası olabilir belki.Ama tamam sabah(bizim deyimimizle yarın) konuşabiliriz ayrıntılı Parantezi anlarsın belkiSabah konuşuruz. Bir şey söylemeyeyim şimdi
Giderek çözüyorsun bizim diliBu aralar foruma pek giremiyorum eskisi gibi oyüzden haftaya değilde Ocak'ın ilk haftası olabilir belki.Ama tamam sabah(bizim deyimimizle yarın) konuşabiliriz ayrıntılı Parantezi anlarsın belki
Bugün Aileler Yarışıyordaki bir aile sizin oralıydı. Bir kaç kelimede onlardan kaptımGiderek çözüyorsun bizim dili
Öğren öğren. Sonunda öğrenince yine konuşurum.Bugün Aileler Yarışıyordaki bir aile sizin oralıydı. Bir kaç kelimede onlardan kaptım
Seninle bu dönemdeki ilk konuşmalarımız hatırlıyormusun? Sen hep sizin dili yazıyordun ben de türkce yaz diye sinirleniyordum anlamiyordum pek çünkü ?
Öğrenmesine öğrenirimde ama tam anlayamamki ben yine?Öğren öğren. Sonunda öğrenince yine konuşurum.