Teşekkürler Sherlock BeyDemek sonunda bu etkinliği başlatıyorsunuz Dosi hanım, hayırlı olsun.@Dosi
Eğer önerilmediğini gördüğüm ve belirttiğiniz kriterlere uyan dizi gelirse aklıma yazarım bu konuya mutlaka. Etkinlik başladığında ise "sürekli açarım" gibi bir söz vermeyeyim ama gerektiği zaman konu açmaya da yardımcı olurum.
Teşekkürler Sherlock Bey
Bu etkinliği biriyle yürütecek gibiydim ama iş bana kaldı yine anlaşıldı. Sen kim olduğunu tahmin edersinJeneriklerin bile duyurusunu yapmıştık ama ortada yeni bölüm olmadı
Yardıma ihtiyacım olunca kapını çalarım. Bunu söylemen bile yeterli benim içinEn Favori Güzel ve Jeneriklerde desteğini eksik etmemiştin
Utku bey 2009'a kadar olan diziler olsun dedi ve buyüzden de Ezel, Aşk-ı Memnu gibi bir kaç efsane dizi bir sonraki seneye kaldı
65 dizi oluştu bile. Yıllarını gözden geçiriyorum ve geriye pek kalan dizi kalmadı gibi
Final Ezel ve Aşk-ı Memnu olurdu yoksaRica ederim Dosi hanım, tahmin edebiliyorum o ismi.
Ezel yok mu...Bu durum beni üzmüş olsa da yıl önemli, Utku beyciğimin sunduğu öneri de mantıksız değil. Ezel, Aşk-ı Memnu gibi dizileri bu etkinlik için baz aldığın yıldan sonraki 10 yıl özelinde yaparsın olmazsa dediğin gibi.
Konunun kendisine bu sabah editledim benTam dizi listesini ne zaman açıklayacaksın Zey? ?
Ya haftaya, ya da Ocak ayında. Emin değilim. Biraz kendi kabuğuma çekilip bir süre uzaklaşma fikri var ben de. Bir başlarsam gidemem? Noel tatilimiz başladı artık. Yarın ve cuma iş yok.Merakla bekliyoruz, kolay gelsin. Kısmetse ne zaman başlıyor? ?
Mesajı editlemiştimNeden oyle bir düşüncen var? ?
Ülke dışına çıkmazsam haftaya başlatırım. Olmadı Ocak ayının ilk haftası gelir. Pazartesi başlarsa başlamış olacağız ara vermeden son sürat giderAnladım Zey. Sen dogru zamani biliyorsun artık. ?
Fark ederim kızar fark etmem kızarŞuan 65 dizi oluştu. Büyük ihtimmale bukadar olur. Yorum yapan herkese teşekkürler
@Turkuazz Uçurum ve Suskunlar yıla takıldılar maalesef
@denizz19 Denizciğim öyle harika atarak kenara çekilme olurmu. Bi hayırlı olsun bol şans vs. der insan
@Forumdash sen de etikete değil konuya harikani atsaydın daha uygun olurdu ama tabi etikette en başta olmak hoşuna gitmiştir
Senin de işin zor. Sen de haklısınFark ederim kızar fark etmem kızar
. Bakılmaya degecek bişey olmalı. Amatör fotoyu napimSenin de işin zor. Sen de haklısın
Bu arada geçen sen de bana trip attın. Daha gönlünü almam gerekiyor o konuda.
Sana Göteborg'dan foto atsam olur mu?
Benim kendi çektiklerim daha kıymetli olmalı. Bakılmaya degecek bişey olmalı. Amatör fotoyu napimGoogleda doludur hem de daha pro
YaaaaaaaaaaniiiiBenim kendim çektiklerim daha kıymetli olmalı
Yine ogüne güneş vardı ama profilimdeki maalesef karanlık bir gün oyüzden. Aralık ayında yanlış hatırlamiyorsam ya 3 ya da 4 gün güneşli hava gördükYaaaaaaaaaaniiiifazla karanlık
Yok benim orda senin burda olman gerekYine ogüne güneş vardı ama profilimdeki maalesef karanlık bir gün oyüzden. Aralık ayında yanlış hatırlamiyorsam ya 3 ya da 4 gün güneşli hava gördük
Niye aynı yerde olamıyoruz?Yok benim orda senin burda olman gerek
Çünkü sen güneş sevıyorsun ben karanlıkNiye aynı yerde olamıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?