'En Özlenilen Dizi' Başlıyor!

Konuya önerilen dizi listesi eklendi
@DarkLegenD

Utku Bey, 2009'u hesaba aldığımda şu diziler liste dışı oluyor ve daha kontrol edeceğim 1-2 dizi daha var. Ağır toplar devre dışı oluyor 😱
@MasacRE :

Aşk-ı Memnu
Ezel
Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Yaprak Dökümu
Kavak Yelleri

Son düzenleme:
Reactions: MasacRE
Demek sonunda bu etkinliği başlatıyorsunuz Dosi hanım, hayırlı olsun.
@Dosi

Eğer önerilmediğini gördüğüm ve belirttiğiniz kriterlere uyan dizi gelirse aklıma yazarım bu konuya mutlaka. Etkinlik başladığında ise "sürekli açarım" gibi bir söz vermeyeyim ama gerektiği zaman konu açmaya da yardımcı olurum.

Reactions: Dosi
Teşekkürler Sherlock Bey

Bu etkinliği biriyle yürütecek gibiydim ama iş bana kaldı yine anlaşıldı. Sen kim olduğunu tahmin edersin
Jeneriklerin bile duyurusunu yapmıştık ama ortada yeni bölüm olmadı

Yardıma ihtiyacım olunca kapını çalarım. Bunu söylemen bile yeterli benim için
En Favori Güzel ve Jeneriklerde desteğini eksik etmemiştin

Utku bey 2009'a kadar olan diziler olsun dedi ve buyüzden de Ezel, Aşk-ı Memnu gibi bir kaç efsane dizi bir sonraki seneye kaldı

65 dizi oluştu bile. Yıllarını gözden geçiriyorum ve geriye pek kalan dizi kalmadı gibi

Reactions: Sherlock

Rica ederim Dosi hanım, tahmin edebiliyorum o ismi.

Ezel yok mu...
Bu durum beni üzmüş olsa da yıl önemli, Utku beyciğimin sunduğu öneri de mantıksız değil. Ezel, Aşk-ı Memnu gibi dizileri bu etkinlik için baz aldığın yıldan sonraki 10 yıl özelinde yaparsın olmazsa dediğin gibi.

Final Ezel ve Aşk-ı Memnu olurdu yoksa
Şuan bir sürü dizinin şansı oluyor en azından.
Bir sonraki sefer tüm diziler yakın zaman ve bilinen zamanlar ve zorlanırsınız oylarken. Misal Poyraz Karayel, Suskunlar, İçerde vs. vs. uzaaaaar gider bu liste
Yıldızlar yarışı olur işte ozaman

Şuan 65 dizi oluştu. Büyük ihtimmale bukadar olur. Yorum yapan herkese teşekkürler

@Turkuazz Uçurum ve Suskunlar yıla takıldılar maalesef

@denizz19 Denizciğim öyle harika atarak kenara çekilme olurmu. Bi hayırlı olsun bol şans vs. der insan

@Forumdash sen de etikete değil konuya harikani atsaydın daha uygun olurdu ama tabi etikette en başta olmak hoşuna gitmiştir

Merakla bekliyoruz, kolay gelsin. Kısmetse ne zaman başlıyor? ?
Ya haftaya, ya da Ocak ayında. Emin değilim. Biraz kendi kabuğuma çekilip bir süre uzaklaşma fikri var ben de. Bir başlarsam gidemem? Noel tatilimiz başladı artık. Yarın ve cuma iş yok.

Reactions: blacklion
Fark ederim kızar fark etmem kızar

Senin de işin zor. Sen de haklısın

Bu arada geçen sen de bana trip attın. Daha gönlünü almam gerekiyor o konuda.
Sana Göteborg'dan foto atsam olur mu?
. Bakılmaya degecek bişey olmalı. Amatör fotoyu napim
Googleda doludur hem de daha pro