Bir Bez Bebek ya da Selena değildi ama yine çocukken çok izlemiştim.Onun orjinalini izlemiştim. Türkiye'deki bana garip gelmişti kıyaslayınca.
Orjinali çocukluğumun dizilerindendi
Ekli dosyayı görüntüle 74042
Bir Bez Bebek ya da Selena değildi ama yine çocukken çok izlemiştim.Onun orjinalini izlemiştim. Türkiye'deki bana garip gelmişti kıyaslayınca.
Orjinali çocukluğumun dizilerindendi
Ekli dosyayı görüntüle 74042
Asiyi ekle'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğinde tanıttıysak listemde vardır, yoksada alacağım zatenŞuan gelen hepsini anında listeye alıyorum ve sonra çift olanları silerim. Yıllara bakıp ilk konuya editlerim
aa aklıma Ihlamurlar Altında dizisi geldi Tuba'dan dolayı. Asi'nin yılını hatırlamıyorum. Hemen ikisinide ekliyeyim@Turkuazz
Biz de de bu aralar izleniyorBir Bez Bebek ya da Selena değildi ama yine çocukken çok izlemiştim.Diğer ikisi ayrı bir boyut zaten çoğu bölümünü ezbere biliyorum.
Kayıp Prenses’i de izledim tabii ama yaşıtım olarak izleyen yok burada, bir kere konusu açılmıştıBiz de de bu aralar izleniyorBez Bebeği bıraktılar şimdi sıra Sihirli Annem'de. Haliyle hakim oluyorum zamanla
Ben Kayıp Prenses izlemiştimiyiydi
Bücür Cadı varmış 90'lı senelerimde ve galiba ilk sihirli dizi oymuş. Bir türkücü vardı ismi gelmiyor şuan aklıma. Onunla çekmişti. O kız Aşk ve Mavide oynamıştı. Ordan anladım o olduğunu. Burnunu oynatarak sihirini yapıyordu ama izlemedim. Sadece denk gelmiştim bir videodaKayıp Prenses’i de izledim tabii ama yaşıtım olarak izleyen yok burada, bir kere konusu açılmıştıSorun bende mi diye düşünüyorum o yüzden
Bir de Uzaylı Zekiye duymuştum.Bücür Cadı varmış 90'lı senelerimde ve galiba ilk sihirli dizi oymuş. Bir türkücü vardı ismi gelmiyor şuan aklıma. Onunla çekmişti. O kız Aşk ve Mavide oynamıştı. Ordan anladım o olduğunu. Burnunu oynatarak sihirini yapıyordu ama izlemedim. Sadece denk gelmiştim bir videoda
Şimdiki nesil saçlarını iki taraftan bağlayınca Pippi deniliyor (Pippi Uzunçorap, bizim yazar yazmış) Eski nesil öyle bağlayıncada Uzaylı Zekiye diyorlarmışBir de Uzaylı Zekiye duymuştum.Keşke bir daha böyle diziler çekilse hem teknik anlamda da gelişimi düşünürsek çok iyi olur. Aynı konuda + 2.5 saatlik diziler yerine böylelerine açız.
Şimdilik aklıma gelenDizi önerilerinizi bekliyorum
2010 senesi ve öncesinde olan tüm dizileri önerebilirsiniz ?
@Forumdash @MasacRE @S.G.A.T. @MEnes @Sherlock @mrt-06 @Bully @bazinga @xemrexxx @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @vadikızı @Yakamoz-Asi @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @emreemreu @Arslan Bey @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @Yiğitt @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @HachiKo @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @MayısKralı @YıldırıM @kerem @Sherlock @Titanium @Tolstoyevski @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @soo @Emre Ozansoy @12.Adam @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @alperuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @RevaN @Turkuazz @Dosi @alperuz @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @batuhankaralar @ozgur2113 @dreamy @bazinga @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @Gizmen ve herkes
Teşekkürler. @serhatt gibi sende büyük harflerle yazmışsınŞimdilik aklıma gelen
AVRUPA YAKASI
7 NUMARA
ÇILGIN BEDİŞ
EYVAH KIZIM BÜYÜDÜ
EVDEKİ YABANCI
BELALI BALDIZ
LİSE DEFTERİ
Sonuçta liste yapıyoruzTeşekkürler. @serhatt gibi sende büyük harflerle yazmışsın
Neyse tek tek yazarım artık. Galiba yarısı listemde yoktu
Mobilim ya herzaman, hemen kopyala yapıştır yapacaktımSonuçta liste yapıyoruzAVRUPA YAKASINI kalın yapmadiğima dua et
Not defteri filan mı kullnsan acbaaMobilim ya herzaman, hemen kopyala yapıştır yapacaktım
Kalın olması sıkıntı değil, sosyal medya hesabımdan kendime yollayınca normal stile dönüyor
Bazen konularımı öyle hazırlayıp foruma girince tak tak tak ard arda açıyorum
elde yazmayla ne uğraşacağım benNot defteri filan mı kullnsan acbaa
Not sefteri derken uygulama olarak dedim el yzısı değilelde yazmayla ne uğraşacağım ben
Güzellerin anket kurasını yaparkende burada sıralama yapıyorumya, kağıda sadece numaralar yazıp öyle ayarlıyordum
Birisi bana yardimcı olacaktı bu etkinlikte güya ama anladim ki iş bana kaldı yine. Kendim haledeceğim güzel telefonumla gibi
Telefonum yeni uygulamaları kaldıracak durumda değilNot sefteri derken uygulama olarak dedim el yzısı değil
Kim edecekti? Trip at bence söz vermişsse
Gecen pcden dizi izliyom demiştim. H.O demiştim filanTelefonum yeni uygulamaları kaldıracak durumda değilYıllardır bu şekilde idare ediyorum. Stajerlik dönemimde bile messengerde ogün okulda yaptıklarımızı not edip eve gelince 'loggbok' a kopyala yapıştırıp sorumlu olan öğretmene yolluyordumbu şekilde zaman tasarufu ediyordum akşamları
Tripim hazır zatenDaha önceki sözler tutulmadığı için çok şaşırmıyorum. Şimdilik ifşa etmeyeyimMesaj fırlattım kendisineSonra ifşa ederim taş atıp
O mesaja cevap yazmıştım ama tepki göstermemiştinGecen pcden dizi izliyom demiştim. H.O demiştim filan
?O mesaja cevap yazmıştım ama tepki göstermemiştin
Ben PC'de Forumin F'sine bile bakamam
Uzunca yazmayayım. Gidip mesajı bulayım. Galiba BCS konusuydu
Hayırlı olsun sonunda aldın mı
Hafızamı seveyim, maşallah maşallah tütütü maşallah banaHayırYiğeniminki var. Bana her geldiğinde alip izliyorumNoel tatilinde bir arada olacağız haftalarca.Daha fazla elimde olur
evde de taş tevrinden kalma dandik bir bilgisayarı tamir ettim. Gündüzleride anca 2 bölüm izleyebiliyorum ondan. Fazlasını kaldıramıyor, sonra takılıyor
Geçen sene telefondan nasıl okadar film izledim anlamıyorum
O mesaja cevap yazmıştım ama tepki göstermemiştin
Ben PC'de Forumun F'sine bile bakamam
Uzunca yazmayayım. Gidip mesajı bulayım. Galiba BCS konusuydu
Görmemişim o cevabı da asıl korkunç oln tepki vermedin diyişin. Onu da mı aklında tutuyon kızım
Sen 'sana böyle sordum ama cevap vermemiştin' imasında bulunursan bende böyle tak diye cevabı yapıştırırımGörmemişim o cevabı da asıl korkunç oln tepki vermedin diyişin. Onu da mı aklında tutuyon kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?