FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben olsam balıklama atlardım ))) sözümüz söz episodes ve Empireden 2 şey bölüm beğenirsem ama ))) Episodes tam benlik

Bir dizime ara verdim diğeri sezon arasına girdi, birini de özgür irademle bıraktım. Yeni dizilere başlayacağım @Çiğdem-'in Arrow'u ve @destere'nin Bates Motel'ine birde bu diziye başlıyım diyorum reytingleri dikkatimi çekti.

Konusu ne bu dizinin? Süresi kaç dk? @xemrexxx @cookies

konusu 3 çocuklu bir ail üzerin kurulu
cookie 17 yıl önc 400 bin dolarlık uyuşturucu satar parasını kocasına vrir hapse girer kocası bu parayla albüm yapar ünlü olur sonra da müzik şirketi kurar. cookie 17 yıl sonra hapisten çıkar hakkı olanı almaya gelir ama alamaz n başta. daha sonra lucious ortanca oğlu jamalı dışlar gay olduğı için. büyük oğulları andre şriketin üzrine konmak istediği için cookie yi ikna eder cookie jamalı alır lucious küçük olan hakeemii..

bates motelle buna başlasan yeterli diyerini unut bir kaç asır
)

Ovv bayağı olaylar olaylar varmış. 😱 İndirdim bunun da ilk bölümünü umarım kasvetli bir şey değildir.

Suresi 42 dk 😉
Dramada en iyisi 40 - 45 Dk süresi iyi. Dexter 1 saate yakın sürüyor.

bates motelle buna başlasan yeterli diyerini unut bir kaç asır
)
Diğerine çok önceden Çiko'ya söz vermiştim.

@Çiğdem- e bende söz verdim dizi için ama kız unutuyor nasıl olsa yarın aklına gelmez kimin söz verdiği kimin vermediği, o açıdan onu karambolde kaybet gitsin
bates motel e öncelik ver

Dexter senede kaç bölüm ki

zaten gerçek anlamda gay olmayan biri o sahneleri çekemez çeksede mide bulantısından iki güne hayata veda eder
o sahnelerde oynaştığına göre gerçek hayatta dopkek olduğu açıkça belli açıklamasına gerek yoktu

demekki @yatutarsa nın dexter ı michael c. hall da gerçek hayatta yumoş olanlardan o da SFU dizisinde zenciyle yataktan çıkmıyordu
)

gerçek hayatta öyle biri değil
)

adam gerçek oyuncu
)
aslında dexter'da görsen daha iyi olur
sanat için çırılçıplak soyunurumda o rolü asla kabul etmezdim öyle bir rol için yetenekten de öte şeyler lazım
) en azından bünye kaldırmalı yapılan işi
)