FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten geçen haftadan böyle bir rekor bekliyordum sanırım son zamanların en yüksek reytingine ulaştı dizi

dünkü reytinglerin konusunu açsaydın ya madem gördün bizde görelim
ozan açıyor o konuları

TimeNetShow18-49 Rating/ShTotal Viewers (millions)
8:00FOXEmpire (8-10PM) - Season Finale6.4/2016.53
CBSSurvivor (8-10PM)2.2/79.53
ABCThe Middle - R1.2/45.15
CWArrow0.8/32.37
NBCThe Mysteries of Laura - R0.6/24.45
8:30ABCThe Goldbergs - R1.3/44.56
9:00ABCModern Family - R1.5/55.39
NBCLaw & Order: SVU - R0.8/24.73
CWSupernatural0.7/21.91
9:30ABCblack-ish - R1.2/44.44
10:00CBSCSI: Cyber - Series Premiere1.4/47.94
ABCThe Untold Story of the Sound of Music1.4/57.32
NBCChicago P.D. - R0.9/34.23
-

seyirci sayısına bak hele muhteşem ya
türkiyenin yarısı kadar bir nufus izlemiş nerdeyse

@Çiğdem- in arrow la süperportakal 0. bilmem kaç reytinlerde CW nin biraz yüzü kızarırsa empire reytingini görünce eminim iki dizisinide şutlar

empire ın sezon finali yayınlanınca bir çok dizide tekrar yayına girmiş
nasıl olsa bizi izlemezler diye düşünmüşlerdir
türkiyede her maç mayınında vadi nasıl kaçak güreşiyorsa onlarda aynı yönteme başvurmuş

Fox tüm geceyi Empire ile geçirmiş. Reytinglerde uçm uş cidden. bölüm düşse de izlesek.

Oha 6.4 mü? 😱 Bu gidişle Friends'imin rekorunu kırar bu dizi.

Bari ikinci bölümü izleyeyim hazır boşken.

5.bölüm izledim @cevaa @cookies @destere @xemrexxx @OzaN
@sokak sanati
hakemin klıp ahneleri çok hoşştuu ayrıca jemalda kısıtlı imkanlarda iyi bir çalışma çıakrdı andre yine çok sinsi davranıyor hiç sevmiyorum ya

aaa tiana hakemi kızla aldatıyor hahaha hakemede ohh olsun kendisi yaparken iyiyi ama tiananın kızla aldatması dahada kanına dokunmus hakemin

jemalın hazırlamıs olduğu şarkıda iyi hakemin kılıbıde öyle bakalım kim kazanır ben hakemi tutuyrorum

kurabiye çok yoğun bir telefon trafiğinde heryere yetişiyor kadın
son sahnede kimi vurdular ben jemal sandım ama başkası galiba

Lucious için çalışan biri vuruldu.

1x11

Olaylar, olaylar yine.

Aslında bölüm içerisinde beğenmediğim de çok şey var ama yine bol vereceğim puanı.

Bölümün en güzel sahnesi Jamal ve Lucious'ın birlikte şarkı söylediği sahneydi, harikaydı.

Hakeem işleri baya karıştırdı. O kadın için fazla tepki veriyor.
Şimdi de Anika ile birlikte olması yok artık dedirtti. Bu çocukta anne takıntısı var cidden.

Lucious'ın ALS olmadığı ortaya çıktı ama bu ölmemesine engel olacak mı? Bölümün sonunda Lucious'ın ilaç altında saçmalaması biraz saçma gibi gelse de en sonu acayipti. Cookie gerçekten yapar mı? Bence yapmasın.

9- /10

hangi sitede izledin?

1x12 (Sezon Finali)

Beklentiyi epey yükselttiler ama bence beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan bir sezon finali oldu. Sezon içerisinde daha iyi bölümler izledik.

Siyah kutuda hediyeler görünce tamam Lucious öldü dedim ama meğer ölmemiş.
Jamal'ı seçmesi gerçekten enteresan oldu. Dizi başından beri adeta düşman olan Jamal ve Lucious dizinin sonunda birbirlerine en yakın iki kişi oldular.

Jamal'ın o rapçi ile girdiği rap olayı harikaydı. Jamal muhteşem bir cevap verdi.

Bana her şey çok aceleye getirilmiş gibi geldi. Anika - Cookie - Hakeem ve Dre'nin grup olması ve sonrasında Lucious'ın tutuklanması falan beni pek tatmin etmedi doğrusu.

8+ /10

6 ve 7.bölümler izledim @OzaN @xemrexxx @sokak sanati @cevaa @cookies
6. bölümde
kurabiyenin popo şowu çok komikti hahaha ayy inanamıyorum yani çocukları yanında iyi cesaret jemal bakmıyor hakem ise çok dikkatli bakıyor gözümden kaçmadı

7.bölüm bir sorum olucak @destere cevaplayabilir yada bilgisi olan herkes
jemalın nasıl çocuğu oluyor ayolll[ olmasa bile o kadınla yattığını öyledi hani bu çocuk escinseldi yani kadınlara ilgisi yoktu kadınlara ilgisi olmayan birisi nasıl yapabiliyor ozaman
/spoiler]