FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geldi parlakçı.ss

10. Bolumu İZLEDİM.

Güzeldi ama temposu düşüktü.

andre kafayı yemeye devam ediyor. Karısı ön plana çıktı zaten bu sayede. Kizcaz zorluğun dibine dibine vurmuş.
Dua sahnesini bir An farklı yordum. Ama o tahmin edilen şeyde olur yakınsa.

Jamal kızıyla uğraştı tüm bölüm. Çok olayı yoktu.

Locious neler etmiş öyle. Çok pis bir adamsın be. Ama postayı iyi koydu Cookie.

Cookie güvenlik görevlisine sarmaya devam ediyor.

Hakeem'in sevgilisi sert çıktı.

7.8/10

forumda diziyşi izlemeyen kalmadı
ayy zaten ben high school musical serisinin çok sıkı bir fanıyım butür müziğe uygun bir dizi haliyle çok hoşuma gitti senin vakvak dizinde müziğe uygun ama o dizinin konusu çok şeyyy

empireyi beğendim

diziye başlaman harika olmuş

hakeem ergenini beğenmen berbat seçim olmuş

geldi parlakçı.ss
gidip bula bula ergen hakeem i seçmiş kız
) zaten felix seçiminden sonra hakeem i tercih edeceğini bilmeliydim

11. ve 12. bölüm (ve sezon finali aynı zamanda sanırım?) aynı anda yayınlanacakmış

IMDB'den bakmıştım. Aynı anda yayınlanacak.

1x6

Önceki bölümlere göre biraz daha düşük bölümdü yorumlayacak pek bir şey bulamadım.

7+ /10

ayoll sende benim beğendiğim oyunculara hep bir kuğ buluyorsun

ayoll sende benim beğendiğim oyunculara hep bir kuğ buluyorsun
senin beğendiğin oyunculardan bir henry morgan sempatik onun haricinde hepsi döküntü kabahat bende değil

black sails deki en berbat karakter vane gidip ona aşık oldun
twd de daryl solucan yiyor gidip ona hayran kaldın
orphanda felix dopkeğin teki gidip onu sevdin burdada en içinde olmadık karakter hakeem ergeni gidip onu buldun kabahat bende değil seçimlerin kötü

hahahahah resurrectionda şerifi tutuyordum

hahahahah resurrectionda şerifi tutuyordum
aha bak o aklıma gelmedi
o şerifki ismide fredie? fredie kruger vardı korku filmlerinin tırnaklı oğlancığı
şerifin kertenkeleye benziyor sucuk burunlu kanı çekilmiş
dedim ya seçimlerin yanlış
)

aha bak o aklıma gelmedi
o şerifki ismide fredie? fredie kruger vardı korku filmlerinin tırnaklı oğlancığı
şerifin kertenkeleye benziyor sucuk burunlu kanı çekilmiş
dedim ya seçimlerin yanlış
)
diğer bölümleri bilmiyorum ama ilk 3 bölümden hakemi gözüme kestirdim ben cnm çocuk 50 cent tipi var resmen umarım diğer bölümlerde daha iyi oluyordur 3 bölüm izledim bugün🙂🙂🙂

diğer bölümleri bilmiyorum ama ilk 3 bölümden hakemi gözüme kestirdim ben cnm çocuk 50 cent tipi var resmen umarım diğer bölümlerde daha iyi oluyordur 3 bölüm izledim bugün🙂🙂🙂
Senide izlettik

aaa sende izliyordun burdada kurabiye var cnm
Evet ilk 8 bolumunu izledim artık izlemiyorum daha doğrusu izleyemiyorum .ss
Vampir Günlükleri sezona verdiği arayi perşembe mi açtı bölüm nasildi bak onuda aradim bulamadim .ss
Arrow ve flashi bekliyorum ben ki onlarida gelecek hafta falan izleyemicem

ayoll sen vampir günlüklerini izledin carolle kötü karakter olmustu duygusunu kapatıp hatta bana anlatmıştın bölümü izlediğini söyleyip

ayoll sen vampir günlüklerini izledin carolle kötü karakter olmustu duygusunu kapatıp hatta bana anlatmıştın bölümü izlediğini söyleyip
Ben 3 hafta ara olmadan önceki bölümü izledim kız

Yoksa bu persembemi 3 hafta bitip geri gelcek

Ben 3 hafta ara olmadan önceki bölümü izledim kız

Yoksa bu persembemi 3 hafta bitip geri gelcek
yok geçen perşembe aradan döndüler bana sen dedinki ben araya girmeyen bölümüde izledim perşembe olan bölümüde izledim dedin hatta perşembe olan bölümü anlattın bile bana bölümle ilgili başka bir konuda yorum bile yaptın bana ve doğruydu dediklerin geçen perşembe olan bölümle ilgili izledimde demiştin