FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@destere cidden Çok iyi dizi ama
daha iyi olacak potansiyel var.
Müzik, karakterler, oyunculuk hepsi harika.

hatta 10. Bölüme geçecektim ama yanlış bölümü indirmiş durdum o nedenle.

Şarkıları da indirdim onlara süperLer.

@xemrexxx ye de porsha tosbağası çıkmıştı sizin benzer yönleriniz fazla totoş dizi severlere porsha çıkıyor
bana hakeem ergeni çıkmıştı

bu arada niye kendini etiketledin buda ayrı bir zeka pırıltısı
)

şarkılarda jamal ve tiana nın şarkıları muhteşem ben hakeem ergeninin ne tarzını ne sesini nede şarkısını seviyorum
ama eylenceli bir karakter o da

@xemrexxx ye de porsha tosbağası çıkmıştı sizin benzer yönleriniz fazla totoş dizi severlere porsha çıkıyor
bana hakeem ergeni çıkmıştı

bu arada niye kendini etiketledin buda ayrı bir zeka pırıltısı
)​

Mobil olduğum için alıntılar öyle görünüyor.

Cookie çıktı bana. Mesajım en alt satır.

Yok @destere çok sıcak gelmeye başladı bana Hakeem. Özellikle Son bölüm. Sesi harika.

tamam şimdi oldu
yalnız cookie kolay kolay çıkmıyor ben cookie çıksın diye üç dört defa deneme yapmıştım ilk ikisinde hakeem ergeni çıktı diğerinde lucius çıkmıştı cookie yi tuturamamıştım sen kesin bir çok deneme ile ulaşmışsındır cookie ye

@destere bendeolsam böyle yaparım dediğim çok Cookie hareketi var. Değiştirmeye gerek yok.
Bacak aralarını algılama şimdi sadece davranış olarak diyorum.

1x2

İlk bölüme göre daha iyi bir bölümdü.

Hakeem şuanda favori karakterim oldu, adam hem yetenekli hemde bayaa komik
Kıza video çekerken birden ırkçılığa Obama'ya filan saydırması sesli güldürdü
Cookie'de heryerden çıkıyor, beladan başka bişey değil

9/10

1x3

Dizi her geçen bölüm daha iyiye gidiyor. Uzun süredir böyle dizi izlememiştim, olaylar bakımından

Şu Jamal'ı bi sevemedim ya ulan baban zengin sende de yetenek var sözünü dinlesene adamın, hala kendi bildiğini yapmaya çalışıyor
Sonda ki halide güldürdü Empire'yi sana kaptırmazlar abisi

Andre çakalıda aradan aradan götürüyor kadınları

9/10

Ne sözünü dinleyecek babasına kalsa arkaplanda bırakacak asıl yeteneğinin çıkmasına izin vermeyecek çocuğun. Çok yanlış tarafı tutuyorsun bence.

Ne sözünü dinleyecek babasına kalsa arkaplanda bırakacak asıl yeteneğinin çıkmasına izin vermeyecek çocuğun. Çok yanlış tarafı tutuyorsun bence.
Ben şirketin çıkarlarını düşünüyorum. Babasının lafını dinlese hem kendi kazanıcak hemde şirket kazanıcak ama beyfendi öyle düşünmüyor illa ben söylicem şarkıyı

sana hakeem çıkmış demek ki anan yaşındaki kadınlara bakıyon @Çiğdem- dymasın🙂
ayy @destere @xemrexxx size süpriz yaptım çocuklar bende ilk 3 bölümünü bugün izledim perşembe sezon finaliymiş 7 bölümüe izler sezon finaline yetişirim

1-2-3 bölümler spoisiz çünkü bölümden detay vermiyorum🙂🙂🙂
ben @sokak sanati ve @cevaa a katılıyorum kesinlikle ilk 3 bölümden benim favorim hakemm çocuğun tipi çok uygun yaa tam bir rapcı tipi var nerden bulmuslar bu çocuğu harika gerçekten sesi tarzı
çocuk 50 cent in gençliği resmen curti james jackson havası var çocukta jamalı falan boş versinler hakeme odaklansınlar
yeni bir 50 cent doğabilir bence ayrıca asi ve serseri ruhu da kızların dikkatini çektiği gibi benimde çekti